Sezon 2014/2015
- zbysioJuve
- Juventino
Znowu Napoli odwala. Niezłe jaja 2-1 do przerwy dla Parmy. Tak w zasadzie Parma masę punktów zdobyła z drużynami z czołówki. Zwycięstwa nad Juve, Interem, Violą, Palermo. Remis z Romą i teraz prowadzenie z Napoli! Kto tu jest spadkowiczem i co tu jest grane?
- Buffalo
- Juventino
Co to za wyniki w tej kolejce :shock:
Jedna wygrana gospodarzy, a tak to same 'dwójki' i remisy. Napoli 23 strzaly, w tym 20 celnych, ale w bramce Parmy man of the match - Mirante, gościu troche powyciągał dzisiaj. W drodze do tunelu przepychanka miedzy pilkarzami, a najaktywniejszy w niej Higuain. Lazio niech dzisiaj pyknie Inter i bedzie git 

Nie patrz na to ile mam postów, bo i tak wiem wiecej od Ciebie.
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Ja przewidywałem wczoraj na kompletnie innym forum, że Napoli z tym terminarzem na pewno się gdzieś potknie i nie wejdzie do LM. Oni zrobili to już dzisiaj. Nie widziałem jak grali, ale jak tendencja się utrzyma, to może nie zobaczymy ich nawet w LE.
...choć, aż tak źle to chyba tam nie będzie xD.
...choć, aż tak źle to chyba tam nie będzie xD.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Widząc jak bardzo upośledzony jest wyścig o drugie miejsce mniemam iż Lazio bardzo będzie chciało rozstrzygnąć wszystko w derbach aniżeli teraz przegonić RomęBuffalo pisze: Lazio niech dzisiaj pyknie Inter i bedzie git
- Buffalo
- Juventino
A bezpośredniej czerwonej też nie mial? Coś mi się kojarzy.Robaku pisze:Rugani zagrał 3150 minut w serie A i jest bez żółtka. Fenomen? na takiej pozycji.
Nie patrz na to ile mam postów, bo i tak wiem wiecej od Ciebie.
- Kozak92
- Juventino
3150 to komplet wszystkich 35 mecz w sezonie. Albo boi się faulować, albo robi to doskonale. Nie wiem czy jest sens go zostawiać w Empoli, ja wiem,żeby móc się ograć, ale można go dać do mocniejszego klubu 

- zbysioJuve
- Juventino
My tu fiku- miku o tych wyborach a na Olimpico Inter prowadzi na 5 minut przed końcem z Lazio 2-1. Rzymianie już chyba tylko w dziewięciu.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Ten mecz to komedia. 2 czerwone Lazio (w tym jedna dla Marchettiego), przestrzelony karny Icardiego.zbysioJuve pisze:My tu fiku- miku o tych wyborach a na Olimpico Inter prowadzi na 5 minut przed końcem z Lazio 2-1. Rzymianie już chyba tylko w dziewięciu.
- zbysioJuve
- Juventino
Szczerze to nie oglądałem meczu, ale chyba takie cyrki to tylko we Włoszech są możliwe, żeby drużyny będące w czubie, walczące o LM tak seryjnie traciły te punkty. Już chyba wiem czemu tak usilnie chciano żeby Parma dokończyła ten sezonmrozzi pisze:Ten mecz to komedia. 2 czerwone Lazio (w tym jedna dla Marchettiego), przestrzelony karny Icardiego.zbysioJuve pisze:My tu fiku- miku o tych wyborach a na Olimpico Inter prowadzi na 5 minut przed końcem z Lazio 2-1. Rzymianie już chyba tylko w dziewięciu.Nikt chyba nie chce tego wicemistrzostwa. 8)

- cziro
- Juventino
Widział ktoś sytuacje w meczu Palermo -Atalanta z Avramovem :lol: Sędzia nie powinien tej bramki Rigoniego uznać przed przestrzelonym karnym? :lol: Dziwne to w sumie do interpretacji, ale cała sekwencja wydarzeń od próby wybicia piłki przez faul na Belottim, nieuznany gol i przestrzelony karny aspiruje do miana beki sezonu. :lol:
- PietroBosman
- Juventino
Inter potrzebuje pomocy sędziów żeby wygrywać swoje mecze.Wczoraj Lazio uszczuplono o dwóch zawodników a dwie kolejki temu,też dwóch(!),piłkarzy Udinese sędzia wywalił z boiska.Inter jest rzadki i spokojnie go powinniśmy pyknąć.
No chyba ,że i nam sędzia wywali dwóch zawodników.
No chyba ,że i nam sędzia wywali dwóch zawodników.