LaLiga
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Ja bym powiedział, że Arbeloa i Hernandez walczą tym meczem o pierwszy skład w LM. W tym momencie stawiam jednak na Carvajala i Benzeme od pierwszej minuty na Bernabeu.
Barcelona wygrała, także kolejka prawdy dla Realu. Jeśli zgubią punkty, raczej żegnają się z mistrzostwem.
Barcelona wygrała, także kolejka prawdy dla Realu. Jeśli zgubią punkty, raczej żegnają się z mistrzostwem.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- koki90
- Juventino
Valencia wygrywa na Bernabeu 0-1. Ciekaw jestem jak potoczą się dalsze losy tego meczu. Valencia nieco szczęśliwie, bo Real póki co nieco pechowo. W tysiąca byliby już nieosiągalni dla przeciwnika.
Wynik dla królewskich póki co niekorzystny, ale ewidentnie widać, że w Turynie podrażniliśmy lwa.
0-2 i Kroos schodzi z urazem mięśniowym. Znawcą nie jestem, ale zszedł o własnych siłach i mam przeczucie, że z nami i tak zagra. Do meczu rewanżowego LM będziemy pewnie wodzeni za nos informacjami o jego stanie zdrowia.
Wynik dla królewskich póki co niekorzystny, ale ewidentnie widać, że w Turynie podrażniliśmy lwa.
0-2 i Kroos schodzi z urazem mięśniowym. Znawcą nie jestem, ale zszedł o własnych siłach i mam przeczucie, że z nami i tak zagra. Do meczu rewanżowego LM będziemy pewnie wodzeni za nos informacjami o jego stanie zdrowia.
Ostatnio zmieniony 09 maja 2015, 20:29 przez koki90, łącznie zmieniany 1 raz.
- jackop
- Juventino
Już 0-2
+ kontuzja Kroosa (zatrzymał się podczas sprintu), chyba poszedł któryś mięsień.
Wchodzi Illarramendi.

Ostatnio zmieniony 09 maja 2015, 20:29 przez jackop, łącznie zmieniany 1 raz.

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Meczu ogladac nie moge, ale juz widze 0-2. To bardzo dobrze, bo Real sie bedzie musial spiac w trakcie tego pojedynku, a druga porazka z rzedu nigdy nie wrozy dobrze i raczej ma negatywny wplyw na morale.
Ostatnio zmieniony 09 maja 2015, 20:31 przez mrozzi, łącznie zmieniany 1 raz.
- Alexinhio-10
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Real w kryzysie, Kroos kontuzja. Czyżby Juve w finale ? 

- Zizou_1989
- Juventino
pogba tez schodzil o wlasnych silach jak gral z BVB a kazdy wie jak to sie skonczylo ...koki90 pisze:Valencia wygrywa na Bernabeu 0-1. Ciekaw jestem jak potoczą się dalsze losy tego meczu. Valencia nieco szczęśliwie, bo Real póki co nieco pechowo. W tysiąca byliby już nieosiągalni dla przeciwnika.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Jesli doszlo do tego w trakcie sprintu, no na pewno jakies naderwanie/naciagniecie i raczej pewny jest kilkudniowy odpoczynek. Chociaz tak naprawde nie musi to oznaczac jego braku w rewanzu. Ja tam zle nikomu nie zycze, ale rzeczywiscie kontuzja Kroosa bylaby kolejna bolesna strata w obozie Realu.
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Komentarz ze strony realmadrid.pl:
Jesteśmy bardziej chu**wi niż Parma z Serie A dziekujemy za występ Valenci pewnie będzie 7-0, przyjedzie Juve do Madrytu będzie to samo
W ciągu paru dni młodzi kibice Realu przeszli huśtawkę nastrojów: od totalnego lekceważenia mistrza Włoch na wyjeździe aż po strach przed meczem z nim na własnym stadionie :rotfl:
I jeszcze Ronaldo nie trafia karnego! Jakie oni będą mieć morale po czymś takim?
Z drugiej strony zagrają z nami na maksa, bo to będzie ich ostatnia szansa na wygranie czegokolwiek.
Jesteśmy bardziej chu**wi niż Parma z Serie A dziekujemy za występ Valenci pewnie będzie 7-0, przyjedzie Juve do Madrytu będzie to samo
W ciągu paru dni młodzi kibice Realu przeszli huśtawkę nastrojów: od totalnego lekceważenia mistrza Włoch na wyjeździe aż po strach przed meczem z nim na własnym stadionie :rotfl:
I jeszcze Ronaldo nie trafia karnego! Jakie oni będą mieć morale po czymś takim?

- jackop
- Juventino
Alves broni karnego Krystyny na zakończenie pierwszej połowy. Cudownie układa się ten mecz (także dla nas). CR7 już prawie płakał