Beckham o Polakach
- Mario_166
- Juventino
Prawda jest tak ze ostatnio coraz wiecej druzyn jest odnas lepszych nie mowie o tych co byly zawsze ale lotwa walia rosja polska reprezentacja stacza sie w dol i smisza mnie wypowiedzi listkiewicza ze coraz mniej osob interesuje sie pilka i ze mala osob oglada mecze reprezetacyjne a kogo tu ogladac w meczach towarzyski przewaznie gramy z wyspami owczymi albo z cyprem a na eliminacjach zawsze dostajemy w d.... wiec co jest do ogladania :evil: polska reprezentacja to wstyd i hanba
- Jasiek-x
- Juventino
Teraz wszystko bedzie na odwrót.. Polska wygra dwa razy z Anglią i ona odpadnie z MŚ. Można pomyśleć głupie marzenie, ale przeciez tak było 30 lat temu, kiedy to Polacy zdobyli na mundialu 3 miejsce, więc... niech tak będzie. :idea: :idea: :idea: :!: :!: :!:
8) 8) 8)

- fighter_juve
- Juventino
no chyba nie poeidzial tego bo ktos mu popowiedzial,bo tak to wyglada. straszny arrogantny ten czlowiek.
JUVENTUS TI AMO PER SEMPRE !
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
- booyak
- Juventino
swiergot pisze:Srutu-tutu... Mówi grzecznie, myśli swoje. Na pewno ani przez chwilę nie pomyślał, że Polska może im sprawić jakiekolwiek, nawet najdrobniejsze trudności.
Zgadzam się :!: Przecież nie powie że Polska to cieniasy... Mam nadzieje że pokarzemy Anglikom że umiemy grać w piłke :!:
★ ★ ★
- Wojtom
- Juventino
taki pewny siebie ?? !! ale lol !! zobaczymy w meczu !! jak Krzynów wypadnie i zacznie wymiatać to sie skończy dobra passa Anglików !!!
a zresztą nie jest on za miły dla Polaków a mi i tak on lata !! wiec sie nim nie przejmuje !

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Juverulez!
- Juventino
- Reggie
- Juventino
W sumie to ma rację i na pewno nie jesteśmy faworytami, ale różne cuda się już zdarzały, zwłaszcza w footballu, więc chciałbym żeby się mylił (chociaż wiem że to mało realne :-D )
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli