Liga Mistrzów 2014/15
- Cabrini_idol
- Juventino
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
kolejny raz sędzia się popisał popełniając na tym poziomie tak karygodny błąd jak nie pokazanie żadnej kartki (już nie mówię o czerwonej) za faul na 6 metrze w sytuacji sam na sam... na prawdę nie wiem skąd oni biorą takich sędziów...
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Sędzia dla graczy Juve dawał kartki bardzo ochoczo a dla graczy Realu już nie koniecznie, chociażby kontra z pierwszej połowy gdzie był 3 na 3 a Marcelo był zainteresowany tylko wycięciem Moraty i kończy się bez kartki, analogicznie Tevez za faul w środku boisku bez szans na kontrę Real łapie żółtko. Sędzia ewidentnie nie chciał zbytnio karać ekipy Ancellottiego. BO Marcelo i Carvajal spokojnie za swoją grę mogli tego meczu nie dograć.
- gangsta24
- Juventino
- KamilDeath
- Juventino
a w studio dalej mają problem Juventusu,
Kaziu Węgrzyn tak podsumował mecz jakby Real wygrał wczoraj, phi :doh:
...abyssus abyssum invocat.......piekło wzywa na pomoc piekła....
- Kamex22
- Juventino
Co takiego mówili? Chyba dobrze, że miałem wyciszone studio. Janusze futbolu...KamilDeath pisze:a w studio dalej mają problem Juventusu,
PS. Czy to Bayern jest dziś nie w formie, czy właśnie Barca jest teraz w mega gazie?
- jakku1
- Juventino
Barcelona podobno (nie wiem, nie ogladam ich spotkan) jest ostatnio w swietnej formie, ale nie zmienia to faktu, ze graja z Bayernem. No wlasnie, z Bayernem i... ten sam Bayern juz powinien przegrywac z 2:0.Kamex22 pisze:
PS. Czy to Bayern jest dziś nie w formie, czy właśnie Barca jest teraz w mega gazie?
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- Wojtek
- Juventino
Ja bym powiedział, że to właśnie Bayern po prostu cieniuje i to nie od dziś.jakku1 pisze:Barcelona podobno (nie wiem, nie ogladam ich spotkan) jest ostatnio w swietnej formie, ale nie zmienia to faktu, ze graja z Bayernem. No wlasnie, z Bayernem i... ten sam Bayern juz powinien przegrywac z 2:0.Kamex22 pisze:
ps. 2-0? A setka Lewego to co?

- Kamex22
- Juventino
To co kibicować Niemcom? Zawsze to "łatwiej" w finalejakku1 pisze:Barcelona podobno (nie wiem, nie ogladam ich spotkan) jest ostatnio w swietnej formie, ale nie zmienia to faktu, ze graja z Bayernem. No wlasnie, z Bayernem i... ten sam Bayern juz powinien przegrywac z 2:0.Kamex22 pisze:
Miło się ogląda mecze półfinałowe ze świadomością, że my też w nich jesteśmy, a co więcej wygraliśmy pierwszy mecz

- wagner
- Juventino
Mi się miło ogląda owy mecz. Dużo biegania, walki, są sytuacje bramkowe. Ciekawie ciekawie. Może to ta świadomość i wyluzowanie ze wczoraj ?Poprostu pisze:Co ten Bayern gra? Kopanina aż się nie chce tego oglądać.
PS: I ten komentarz faworyzujący Barcelone. Masakra. Już widzę komentarze Szpaka w meczu Real Juve. :roll:
- Dybala 4ever
- Juventino
Jakbyś grał bez Robbena, Ribery'ego, Alaby to też byś tak ustawił się na ten mecz. Do tego Gotze bez formy. Z przodu Bayern nie ma kim straszyć. Póki co trzymają się dobrze w obronie, jak przetrwają ten mecz to ich szanse na awans do finału wzrosną. U siebie to zupełnie inna ekipa. Dajcie spokój ze Szpakowskim. Ma ekstazę barcelońską, to norma u niego. Manuel Neuer: reprezentacyjny bramkarz Bayernu, reprezentacji Niemiec :lol:jakku1 pisze:Barcelona podobno (nie wiem, nie ogladam ich spotkan) jest ostatnio w swietnej formie, ale nie zmienia to faktu, ze graja z Bayernem. No wlasnie, z Bayernem i... ten sam Bayern juz powinien przegrywac z 2:0.Kamex22 pisze:
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Takie tam wesołe granie. Ogromna dziura w środku boiska do tego obrona Bayernu która zachowuje się jakby pierwszy raz grali ze sobą. A do tego fatalny Alsonsowagner pisze:Mi się miło ogląda owy mecz. Dużo biegania, walki, są sytuacje bramkowe. Ciekawie ciekawie. Może to ta świadomość i wyluzowanie ze wczoraj ?Poprostu pisze:Co ten Bayern gra? Kopanina aż się nie chce tego oglądać.

- Tengen
- Juventino
Ja przełączyłem z publicznej na c+, bo słuchanie szpaka to taki dyskomfort, nawet nie będące kibicem żadnego z tych klubów. Piłka metr nad bramką, a szpaku już biało w portkach, jakby brakło milimetrów :roll: Ale byłoby śmiesznie jakby jednak Niemcy wygrali i to jakimś takim farfoclem