LM 14/15 (1/2): JUVENTUS 2-1 Real Madryt
- Morgesztern
- Juventino
Słowa Chiellini i bezpieczeństwo to istne przeczenia...dawid91 pisze: Szkoda, że nie gra Barzagli zamiast Kielona, ale on grał praktycznie zawsze gdy była trójka środkowych więc bezpieczniej było wystawić Kielona

Albo Allegri jest szalony, albo to jest jakaś super tajna taktyka z tym Sturaro. :doh:

- lenor
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Oby to było jakieś genialne przeczucie Maxa z tym Sturaro. Dziwi mnie pozycja Vidala, ale wydaję mi się, że bardziej przydałby się w destrukcji, bo o zgrozo z tyłu pozostaje Maestro z Chellinim, jak Bonnu gdzieś powędruje za wysoko.
- Robaku
- Juventino
ja mysle, że to taktyka w stylu - Stefano wchodzisz w nich jak możesz, uprzykszasz im gre, gryziesz ich, podszczypujesz itp. złapiesz kartke out i wchodzi Pereyra a szacunek i strach z ich strony juz sie zrodzi.Morgesztern pisze:Słowa Chiellini i bezpieczeństwo to istne przeczenia...dawid91 pisze: Szkoda, że nie gra Barzagli zamiast Kielona, ale on grał praktycznie zawsze gdy była trójka środkowych więc bezpieczniej było wystawić Kielona
Albo Allegri jest szalony, albo to jest jakaś super tajna taktyka z tym Sturaro. :doh:
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Na pewno tym ruchem Allegri zaskoczył Ancellottiego bez dwóch zdań. Wydaje mi się,że Max stawia wszystko na Pirlo a tercet Markiz-Vidal-Sturaro ma robić wszystko by Andrea w defensywie miał jak najmniej roboty, zobaczymy co z tego wyjdzie. Swoją drogą nie rozumiem tego pesymizmu, jakby Pereyra był jakimś crackiem, jeszcze nie dawno mało kto go chwalił a wystarczyły 2-3 lepsze mecze i już płacz,że jest na ławce 

- Babinicz
- Juventino
Podoba mi się wersja,że będą robić miejsce dla Pirlo.Podbijam.Pirlo może nie jest już naszym sejfem,ale z pewnością dalej jest wizjonerem,który będzie szukał zarówno Teveza jak i Moraty.Ja bardzo wierzę,że Morata dziś zabłyśnie,pozdrowi swoich starszych kolegów,a gdyby mu się nie udało?jest jeszcze Llorente.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Jak widzę Sturaro to chce mi się wyć ale nie będę wył bo lubię tego zawodnika i wierzę w to, że Allegri wie co robi...ale to przecież Real a dla Sturaro na chwilę obecną to za wysoka półka...o Vidala się nie martwię bo on i tak wszędzie będzie...nosz kurde grajcie już bo pory mi latają...

- Argonessar
- Juventino
Ciekwy skład, Max zaskoczył ale z ocenami wstrzymajmy się do zakończenia meczu.
To już tak blisko... Forza Juve!
To już tak blisko... Forza Juve!
- kuba2424
- Juventino
No to nas wszystkich Allegri zaskoczył! Ja natomiast jestem wyjątkowo spokojny i zrelaksowany - prawie jak na urlopie! Pamiętacie że to Real musi udowodnić, jakiego ma wielkiego, my możemy tylko ich zaskoczyć ;)
Delektujmy się tą chwilą!
Delektujmy się tą chwilą!
- Mate.G
- Juventino
Ale beczycie 
Zostawcie płacz na potem
Tylko ten ze szczęścia

Zostawcie płacz na potem

Tylko ten ze szczęścia

- rad
- Juventino
Sprawdzam przedmeczowe składy i pierwsze co się rzuca w oczy to Sturaro jest w podstawowej jedenastce. Nie wiem co o tym myśleć, ale jeżeli już będzie grał to mam nadzieję, że gość da z siebie więcej niż maksimum na co go stać.
Oby tylko żadne czerwo nie wpadło po wejściach Sturaro/Chielliniego/Vidala.
Oby tylko żadne czerwo nie wpadło po wejściach Sturaro/Chielliniego/Vidala.
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Byleby Chiellini nie wziął sobie tego do serca.Smok-u pisze:Niech Nasi zagrają z jajem
Ufam Maxowi. Jeśli ktoś miałby wiedzieć, czemu zagra Sturaro, a nie Pereyra, to właśnie Max. Może dziś warzył kupę Roberto i wyszło o wiele więcej niż innym? Może właśnie Sturaro wydawał mu się bardziej zmotywowany i gotowy do tego meczu? A może po prostu chce, by Pirlo miał swobodę? Ufam w tą decyzję (ale będę pierwszy do narzekania, jak to zawiedzie

- Domino_JUVE_!
- Juventino
Troche się już uzbierało tego tematu, może zapytam jest gdzieś na NC+ na zagranicznym kanale?