LM 14/15 (1/2): JUVENTUS 2-1 Real Madryt
- Antek666
- Juventino
Jadłospis dla Sturaro :lol:Loczeno pisze:Iker - Carvajal Pepe Varane Marcelo - Ramos Isco Kroos James - Bale Ronaldo
Jednak Marcelo. Atak CR7 i Bale.
Jakoś mnie rozbawił ten "Bodyguard Pirlo"Mehehehe pisze:Może będzie typowym 'bodyguardem' Pirlo? Fizycznie powinniśmy zdominować środek polaJuż tylko 1h i 20 min

W młodości grałem na prawej stronie obrony, nieraz pomocy, mogę zastąpić dziś Lichtsteinera! Wrzucać potrafiłem podobnie, jestem nerwowy i agresywny jak Lichy, tylko że łapami jak on to nie macham na boisku...zdarza się machać ale to w domu i tylko jedną ręką przy monitorze komputera... : xMCL pisze:To w takim razie może ktoś z JuvePoland wyjdzie na boisko zamiast Sturaro?grande amore pisze:Kto wie, moze wlasnie o to chodzi? Nie znajac zawodnika, nie beda wiedzieli jak do niego podejsc... :twisted:Dragon pisze:W Realu nie wiedzą nawet kto to jest Sturaro.ja odpadam, ja lewoskrzydłowy/cofnięty pomocnik bez formy z piwnym brzuchem
Spokojnie kolegoPoprostu pisze:A może lepiej, żeby akurat się sprawdziło i dało nam wygraną?Antek666 pisze:Dokładnie! Nie wiem co to ma znaczyć z tym Sturaro i przesunięciem Vidala do przodu ale oby to sie nie sprawdziło![]()
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Zwracam honor w takim razie. Za dużo emocjiAntek666 pisze:
Spokojnie kolegoPoprostu pisze:A może lepiej, żeby akurat się sprawdziło i dało nam wygraną?Antek666 pisze:Dokładnie! Nie wiem co to ma znaczyć z tym Sturaro i przesunięciem Vidala do przodu ale oby to sie nie sprawdziło![]()
Nie zrozumiałeś ale może niezbyt jasno się wyraziłem. Chodziło mi tylko o niesprawdzenie się tych przypuszczeń z 4-3-1-2 i Sturaro w podstawie bo wolałbym wyjście 3-5-2 z profesorem Barzaglim.

- dawid1897
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
http://sport.vod.pl/liga-mistrzow/juven ... ryt/n96cfy#sebatiaen pisze:Ciężko pewnie będzie z transmisją na necie.
W telewizji nie pokazują tej ogólnodostępnej więc wszyscy i kibice Realu w polsce i Juve rzucą się na streamy.
[/list]
W dniu meczu 9zł, ale warto
Sturaro? WTF? Obrona Częstochowy się szykuje, byleby zwycięska albo bezbramkowa :C
Ostatnio zmieniony 05 maja 2015, 19:44 przez dawid1897, łącznie zmieniany 1 raz.
FORZA JUVE!!!
- Vincitore
- Juventino
Może faktycznie kluczowe będzie przetrzymanie 55-60 minut, a później jak zrobi się trochę przestrzeni na boisku, to Pereyra będzie przydatniejszy? Ehh gdyby pomyśleć, że zamiast Sturaro mógłby grać Pogba...
- Vimes
- Juventino
Przestańcie już tak biadolić, bo Pereyra nie jest piłkarskim bogiem, a Sturaro nie jest totalnym leszczem. Doświadczeniem też się aż tak bardzo nie różnią, bo dla obu to pierwszy sezon w Lidze Mistrzów, a to że Argentyńczyk zagrał parę meczów więcej raczej wielkiej różnicy tutaj nie robi.
Trzeba pamiętać, że jedynym powodem obecności Pirlo na boisku jest czekanie na rzut wolny, bo powiedzenie o tym, że podać do niego piłkę to jak schować ją w sejfie już jest nieaktualne, więc Vidal, Marchisio i Sturaro muszą chronić nas przed konsekwencjami jego ewentualnych błędów.
Będziemy próbować ich pokonać agresją w środku pola, a Sturaro pogra pewnie do momentu, aż dostanie żółtko.
Trzeba pamiętać, że jedynym powodem obecności Pirlo na boisku jest czekanie na rzut wolny, bo powiedzenie o tym, że podać do niego piłkę to jak schować ją w sejfie już jest nieaktualne, więc Vidal, Marchisio i Sturaro muszą chronić nas przed konsekwencjami jego ewentualnych błędów.
Będziemy próbować ich pokonać agresją w środku pola, a Sturaro pogra pewnie do momentu, aż dostanie żółtko.
- delarudii
- Juventino
Proste: chodzi o zabezpieczenie defensywy, no bo Pirlo jakby nie było w obronie..squinter pisze:Czy mógłby mi ktoś podać jeden rzeczowy i logiczny argument dlaczego gra Sturaro kosztem Pereyry?
- PlanetJuve
- Juventino
Kurde Chiellini... :shock: Sturaro?? Debiut w LM w półfinale z Realem.. ( tamtych 4 minut nie liczę).. Ojj mialem nie ogladac ze wzgledu na zdrowie i jutrzejsza prace.. Moze lukne na pierwsza polowe..
Vidal wrocil do formy i czyscil az milo- wystaw go za napastnikmi :doh:
Ramos w srodku. Gratulcje zakupów pomocników po 30 mln zeby wystawic tam nominalnego obronce
Vidal wrocil do formy i czyscil az milo- wystaw go za napastnikmi :doh:
Ramos w srodku. Gratulcje zakupów pomocników po 30 mln zeby wystawic tam nominalnego obronce
- dawid1897
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
To po co było wystawiać Pirlo? Ancelotti i tak pewnie wyłączy go z gry. Lepiej moim zdaniem było wyjść z Pereyrą i Sturaro , albo zamiast Sturaro Padoin. A Pirlo w 60 minucie.Vincitore pisze:Może faktycznie kluczowe będzie przetrzymanie 55-60 minut, a później jak zrobi się trochę przestrzeni na boisku, to Pereyra będzie przydatniejszy? Ehh gdyby pomyśleć, że zamiast Sturaro mógłby grać Pogba...
Allegri może jednak wie co robi?
Szkoda, że nie gra Barzagli zamiast Kielona, ale on grał praktycznie zawsze gdy była trójka środkowych więc bezpieczniej było wystawić Kielona
FORZA JUVE!!!