LM 14/15 (1/2): JUVENTUS 2-1 Real Madryt

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2015, 19:12

Chyba wolałbym Padoina od Sturaro. Czysto piłkarsko porównywalni, natomiast jeżeli chodzi o taktykę i piłkarską inteligencję to Padoin przoduje.

Szlag trafia, że taki Barzagli siedzi na ławce, a grał będzie Sturaro. Oby nie narobił w pory, bo póki co najpoważniejszy mecz w jakim występował to derby Genui.

grande amore

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 maja 2015, 19:13

Dragon pisze:Załamałem się... nawet nie mam ochoty nic pisać. W Realu nie wiedzą nawet kto to jest Sturaro. Allegriemu odbiło?
Kto wie, moze wlasnie o to chodzi? Nie znajac zawodnika, nie beda wiedzieli jak do niego podejsc... :twisted:

Juve, storia di un grande amore :)
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2015, 19:14

Poczekajcie może jeszcze nie wszystko przesądzone.. :roll:

#AllegriOut
Donnie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2015, 19:15

Krystek pisze:Jeżeli to okaże się prawdą, to mam ochotę tam polecieć i i pisząc cenzuralnie uderzyć Allegriego. To jest poniżenie dla klubu, żeby w pierwszym składzie w półfinale Ligi Mistrzów grał Sturaro który nie łapał się na ławkę do Genui.
Może bez przesady z tym, że się nie łapał, bo jak był zdrowy, to grał regularnie, ale mimo wszystko bardzo dziwna decyzja :think:
Oby Max nie zaskoczył samego siebie.

TURBOPAWEL

Juventino
Juventino
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

grande amore pisze:Kto wie, moze wlasnie o to chodzi? Nie znajac zawodnika, nie beda wiedzieli jak do niego podejsc... :twisted:
Pytanie tylko czym Sturaro ma zaskoczyć :lol:
Ostatnio zmieniony 05 maja 2015, 19:15 przez TURBOPAWEL, łącznie zmieniany 1 raz.

MCL

Juventino
Juventino

grande amore pisze:
Dragon pisze:Załamałem się... nawet nie mam ochoty nic pisać. W Realu nie wiedzą nawet kto to jest Sturaro. Allegriemu odbiło?
Kto wie, moze wlasnie o to chodzi? Nie znajac zawodnika, nie beda wiedzieli jak do niego podejsc... :twisted:
To w takim razie może ktoś z JuvePoland wyjdzie na boisko zamiast Sturaro? :prochno: ja odpadam, ja lewoskrzydłowy/cofnięty pomocnik bez formy z piwnym brzuchem :prochno:

http://mclpl.blogspot.com <-- Opowiadania, recenzje i inne ciekawe teksty :)
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

jarmel pisze:Poczekajcie może jeszcze nie wszystko przesądzone.. :roll:
Niestety za dużo poważnych źródeł to potwierdza od Di Marzio po Sky.

19:05 - Tutto confermato: Sturaro titolare, Vidal trequartista, Pereyra in panchina. Manca solo l'ufficialit&#224;.

Crunny

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 14 razy

Nieprzeczytany post 05 maja 2015, 19:16

Ja bałem się o psychikę Lichtsteinera, Vidala, Pereyry i Moraty, którzy nigdy nie grali meczu takiej rangi (ani w poprzednich klubach, ani w reprezentacji), a tu... Sturaro.

No ale cóż, ale jeśli taka jest decyzja trenera, to niech gra, tylko niech to dziś zrobi jak Tacchinardi 12 lat temu.

fala33

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2015, 19:17

Może to przedmeczowe szachy? Carlo teraz siedzi na wiki i szuka, kim jest Sturaro, zamiast zagrzewać realistów do walki. :)

Antek666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2015, 19:19

szczypek pisze:Wut? To już chyba lepiej 3-5-2 z Barzaglim, szanujmy się.
Dokładnie! Nie wiem co to ma znaczyć z tym Sturaro i przesunięciem Vidala do przodu ale oby to sie nie sprawdziło :angry:
trayor pisze:Też mnie dziwi ta decyzja, ale ja tam ufam Allegriemu. Jeszcze nam nie dał chyba powodu by mu nie zaufać, jego decyzje przez cały sezon okazywały się trafne. Oby tak było i tym razem. Za tym musi stać jakiś plan.
Też mu ufam ale nie na tyle by ufać mu na ślepo w takie dziwne decyzje... :think:
mrozzi pisze:Ktos taki jak Pereyra bardzo by sie nam przydal przy ewentualnych kontrach, a Allegri wrzuca do skladu przecietnego Sturaro? :angry: Vidal za plecami napastnikow to <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> decyzja, biorac pod uwage jego umiejetnosc odbioru pilki i ogolnie gre w destrukcji :angry:
Celne podsumowanie...
Marian. pisze:Nie wierzę w to, że Sturaro zagra kosztem Pereyry. Chyba, że kontuzja wyeliminowała Roberto. Innej opcji nie widze.
Nawet jeśli Pereyra doznał urazu to dużo lepszym wyjściem byoby wyjście 3-5-2 z Barzaglim, jak mówi szczypek.
Conte mu czegoś dolał do napoju :x

Może jeszcze dajmy DJ De Ceglie na lewą flankę to piłkarze Realu zlekceważą tak śmiesznych przeciwników a wtedy nasze prawdziwe asy jak Tevez czy Pirlo zrobią dobry wynik :D

Poprostu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 38 razy
Otrzymał podziękowanie: 41 razy

Nieprzeczytany post 05 maja 2015, 19:20

Bardzo dziwna decyzja ale nie przeżywajcie tak. Najwyraźniej Allegri wie co robi i trzeba ufać jego wyborom.

Loczeno

Madridista
Madridista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2015, 19:21

Iker - Carvajal Pepe Varane Marcelo - Ramos Isco Kroos James - Bale Ronaldo

Jednak Marcelo. Atak CR7 i Bale.

Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2015, 19:21

Jeżeli wyjdzie Sturaro zamiast Pereyry to pewnie Allegriemu chodzi o zwiększenie agresji w środku pola, bo pod względem statystyk defensywnych młody Włoch góruje nad Argentyńczykiem.

Obrazek
sebatiaen

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 maja 2015, 19:23

Jeżeli to nie kontuzja to Max się nastawia na obronę Częstochowy.
No chyba że cfany zmienia taktykę na ten mecz czyli tak jak zawsze Pereyrą atakowaliśmy z prawej strony tak teraz Sturaro który jest niewiadomą wchodzi i będzie wchodził z lewej.
Może nasi potajemnie ćwiczyli właśnie takie ustawienie;)?
To czyste fantasy ale sam fakt braku Pereyry baaardzo dziwi.

Poprostu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 38 razy
Otrzymał podziękowanie: 41 razy

Nieprzeczytany post 05 maja 2015, 19:24

Antek666 pisze:Dokładnie! Nie wiem co to ma znaczyć z tym Sturaro i przesunięciem Vidala do przodu ale oby to sie nie sprawdziło :angry:
A może lepiej, żeby akurat się sprawdziło i dało nam wygraną?

Zablokowany