LM 14/15 (1/2): JUVENTUS 2-1 Real Madryt
- Vincitore
- Juventino
Chyba wolałbym Padoina od Sturaro. Czysto piłkarsko porównywalni, natomiast jeżeli chodzi o taktykę i piłkarską inteligencję to Padoin przoduje.
Szlag trafia, że taki Barzagli siedzi na ławce, a grał będzie Sturaro. Oby nie narobił w pory, bo póki co najpoważniejszy mecz w jakim występował to derby Genui.
Szlag trafia, że taki Barzagli siedzi na ławce, a grał będzie Sturaro. Oby nie narobił w pory, bo póki co najpoważniejszy mecz w jakim występował to derby Genui.
- grande amore
- Juventino
Kto wie, moze wlasnie o to chodzi? Nie znajac zawodnika, nie beda wiedzieli jak do niego podejsc... :twisted:Dragon pisze:Załamałem się... nawet nie mam ochoty nic pisać. W Realu nie wiedzą nawet kto to jest Sturaro. Allegriemu odbiło?
Juve, storia di un grande amore 
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda

------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
- Donnie
- Juventino
Może bez przesady z tym, że się nie łapał, bo jak był zdrowy, to grał regularnie, ale mimo wszystko bardzo dziwna decyzjaKrystek pisze:Jeżeli to okaże się prawdą, to mam ochotę tam polecieć i i pisząc cenzuralnie uderzyć Allegriego. To jest poniżenie dla klubu, żeby w pierwszym składzie w półfinale Ligi Mistrzów grał Sturaro który nie łapał się na ławkę do Genui.

Oby Max nie zaskoczył samego siebie.
- TURBOPAWEL
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Pytanie tylko czym Sturaro ma zaskoczyć :lol:grande amore pisze:Kto wie, moze wlasnie o to chodzi? Nie znajac zawodnika, nie beda wiedzieli jak do niego podejsc... :twisted:
Ostatnio zmieniony 05 maja 2015, 19:15 przez TURBOPAWEL, łącznie zmieniany 1 raz.
- MCL
- Juventino
To w takim razie może ktoś z JuvePoland wyjdzie na boisko zamiast Sturaro?grande amore pisze:Kto wie, moze wlasnie o to chodzi? Nie znajac zawodnika, nie beda wiedzieli jak do niego podejsc... :twisted:Dragon pisze:Załamałem się... nawet nie mam ochoty nic pisać. W Realu nie wiedzą nawet kto to jest Sturaro. Allegriemu odbiło?

http://mclpl.blogspot.com <-- Opowiadania, recenzje i inne ciekawe teksty 

- Vincitore
- Juventino
Niestety za dużo poważnych źródeł to potwierdza od Di Marzio po Sky.jarmel pisze:Poczekajcie może jeszcze nie wszystko przesądzone.. :roll:
19:05 - Tutto confermato: Sturaro titolare, Vidal trequartista, Pereyra in panchina. Manca solo l'ufficialità.
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Ja bałem się o psychikę Lichtsteinera, Vidala, Pereyry i Moraty, którzy nigdy nie grali meczu takiej rangi (ani w poprzednich klubach, ani w reprezentacji), a tu... Sturaro.
No ale cóż, ale jeśli taka jest decyzja trenera, to niech gra, tylko niech to dziś zrobi jak Tacchinardi 12 lat temu.
No ale cóż, ale jeśli taka jest decyzja trenera, to niech gra, tylko niech to dziś zrobi jak Tacchinardi 12 lat temu.
- Antek666
- Juventino
Dokładnie! Nie wiem co to ma znaczyć z tym Sturaro i przesunięciem Vidala do przodu ale oby to sie nie sprawdziłoszczypek pisze:Wut? To już chyba lepiej 3-5-2 z Barzaglim, szanujmy się.

Też mu ufam ale nie na tyle by ufać mu na ślepo w takie dziwne decyzje...trayor pisze:Też mnie dziwi ta decyzja, ale ja tam ufam Allegriemu. Jeszcze nam nie dał chyba powodu by mu nie zaufać, jego decyzje przez cały sezon okazywały się trafne. Oby tak było i tym razem. Za tym musi stać jakiś plan.

Celne podsumowanie...mrozzi pisze:Ktos taki jak Pereyra bardzo by sie nam przydal przy ewentualnych kontrach, a Allegri wrzuca do skladu przecietnego Sturaro?Vidal za plecami napastnikow to <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> decyzja, biorac pod uwage jego umiejetnosc odbioru pilki i ogolnie gre w destrukcji
![]()
Nawet jeśli Pereyra doznał urazu to dużo lepszym wyjściem byoby wyjście 3-5-2 z Barzaglim, jak mówi szczypek.Marian. pisze:Nie wierzę w to, że Sturaro zagra kosztem Pereyry. Chyba, że kontuzja wyeliminowała Roberto. Innej opcji nie widze.
Conte mu czegoś dolał do napoju :xDragon pisze:Załamałem się... nawet nie mam ochoty nic pisać. W Realu nie wiedzą nawet kto to jest Sturaro. Allegriemu odbiło?
Może jeszcze dajmy DJ De Ceglie na lewą flankę to piłkarze Realu zlekceważą tak śmiesznych przeciwników a wtedy nasze prawdziwe asy jak Tevez czy Pirlo zrobią dobry wynik

- sebatiaen
- Juventino
Jeżeli to nie kontuzja to Max się nastawia na obronę Częstochowy.
No chyba że cfany zmienia taktykę na ten mecz czyli tak jak zawsze Pereyrą atakowaliśmy z prawej strony tak teraz Sturaro który jest niewiadomą wchodzi i będzie wchodził z lewej.
Może nasi potajemnie ćwiczyli właśnie takie ustawienie;)?
To czyste fantasy ale sam fakt braku Pereyry baaardzo dziwi.
No chyba że cfany zmienia taktykę na ten mecz czyli tak jak zawsze Pereyrą atakowaliśmy z prawej strony tak teraz Sturaro który jest niewiadomą wchodzi i będzie wchodził z lewej.
Może nasi potajemnie ćwiczyli właśnie takie ustawienie;)?
To czyste fantasy ale sam fakt braku Pereyry baaardzo dziwi.
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
A może lepiej, żeby akurat się sprawdziło i dało nam wygraną?Antek666 pisze:Dokładnie! Nie wiem co to ma znaczyć z tym Sturaro i przesunięciem Vidala do przodu ale oby to sie nie sprawdziło![]()