LM 14/15 (1/2): JUVENTUS 2-1 Real Madryt
- Vincitore
- Juventino
Nie, wychodzimy 4312 z Vidalem na trequartiście.--Maq-- pisze:To znaczy, że wychodzimy 3-5-2 żeby w trakcie meczu przejść na 4-3-1-2?
Nielogiczna decyzja jak dla mnie i głupia, skoro 4312 w zamyśle jest bardziej ofensywną taktyką, to dlaczego najbardziej ofensywnego gracza z rombu podmieniamy na zwykłego przecinaka? Śmierdzi mi tutaj próbą gry na 0:0, katorżniczą walką w środku pola i liczenie na błysk geniuszu Teveza/stały fragment Pirlo.
- Morgesztern
- Juventino
No i prawidłowo.Vincitore pisze:Nie, wychodzimy 4312 z Vidalem na trequartiście.--Maq-- pisze:To znaczy, że wychodzimy 3-5-2 żeby w trakcie meczu przejść na 4-3-1-2?
Nielogiczna decyzja jak dla mnie i głupia, skoro 4312 w zamyśle jest bardziej ofensywną taktyką, to dlaczego najbardziej ofensywnego gracza z rombu podmieniamy na zwykłego przecinaka? Śmierdzi mi tutaj próbą gry na 0:0, katorżniczą walką w środku pola i liczenie na błysk geniuszu Teveza/stały fragment Pirlo.

Aha, pomysł z Sturaro jest mniej śmieszny od kawałów Strasburgera.

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Ktos taki jak Pereyra bardzo by sie nam przydal przy ewentualnych kontrach, a Allegri wrzuca do skladu przecietnego Sturaro?
Vidal za plecami napastnikow to <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> decyzja, biorac pod uwage jego umiejetnosc odbioru pilki i ogolnie gre w destrukcji
Krew mnie zaleje, jesli ten no-name wyjdzie w pierwszym skladzie. Kompletnie tego nie widze.

Krew mnie zaleje, jesli ten no-name wyjdzie w pierwszym skladzie. Kompletnie tego nie widze.
- Axel
- Juventino
Nie miałem o tym pojęciaOlek1987 pisze:Przeciez za 6 zł jest transmisja VOD Onet, super jakosc, bez lagów, polski komentarz.
Typ na dziś: 1:0 dla Juve

"Grazie o Signore per avermi la Juventus"
- trayor
- Juventino
I nagle wszyscy z wielkiego optymizmu i bojowej postawy zmieniają zdanie
Też mnie dziwi ta decyzja, ale ja tam ufam Allegriemu. Jeszcze nam nie dał chyba powodu by mu nie zaufać, jego decyzje przez cały sezon okazywały się trafne. Oby tak było i tym razem. Za tym musi stać jakiś plan. Świeży Pereyra z ławki w drugiej połowie to też groźna broń, nie szukajmy samych minusów. Sturaro gra ostatnio coraz lepiej.

Też mnie dziwi ta decyzja, ale ja tam ufam Allegriemu. Jeszcze nam nie dał chyba powodu by mu nie zaufać, jego decyzje przez cały sezon okazywały się trafne. Oby tak było i tym razem. Za tym musi stać jakiś plan. Świeży Pereyra z ławki w drugiej połowie to też groźna broń, nie szukajmy samych minusów. Sturaro gra ostatnio coraz lepiej.
- Morgesztern
- Juventino
No, szczególnie na tle Sampdorii...trayor pisze:Sturaro gra ostatnio coraz lepiej.

Panie Allegri, nie bądź pan samobójcą albo chodziaż daj żyć innym.

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Nie ma kontuzji, zacznie z lawki - zaraz oficjalne info.Marian. pisze:Nie wierzę w to, że Sturaro zagra kosztem Pereyry. Chyba, że kontuzja wyeliminowała Roberto. Innej opcji nie widze.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
To nie wystarczy. Tej decyzji nie da się normalnie wytłumaczyć. Nie chce wyrokować przed meczem, ale Allegri dziwnie kombiuje... Nie zdziwi mnie już Llorente i Padoin w 1 składzie.trayor pisze: Sturaro gra ostatnio coraz lepiej.
Jak Ronaldo wygrywał LM to Sturaro był dzieckiem / nastolatkiem

- Krystek
- Juventino
Jeżeli to okaże się prawdą, to mam ochotę tam polecieć i i pisząc cenzuralnie uderzyć Allegriego. To jest poniżenie dla klubu, żeby w pierwszym składzie w półfinale Ligi Mistrzów grał Sturaro który nie łapał się na ławkę do Genui.
Forza Juve!