LM 14/15 (1/2): JUVENTUS 2-1 Real Madryt
- kuba2424
- Juventino
Pamiętam, szczerze - byłem nawet zaskoczony tym, jak łatwo i przyjemnie rozprawili się z bawarczykami. Tylko jak to się ma do naszego dwumeczu?Buffalo pisze:Przypominam, że w dwumecz rok temu z Bayernem, Real wygrał 5:0
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
pumex pisze:
Po awansie do półfinału powiedziałem sobie: "spoko, swoje zrobiliśmy i teraz przede mną już tylko bezstresowe cieszenie się oglądaniem naszych wśród top4". Wiecie co? Guzik prawda, nerwy są jak cholera
Haha!
Widze że moje gadanie że jestem w pełni zadowolony też w łeb wzieło, bo od rana chodze zesrany, w koszulce.
Taki to jestem juz na luzie.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Axel
- Juventino
Cholera, mecz na C+Sport - peszek! ciężko jest znaleźć działający stream.
Pozostaje więc sopcast i live - zna ktoś dobrą stronę z linkami?
Coś ode mnie:
- http://livefootball.ws (sopcast)
- http://sport-tv.cba.pl/ (niestety od kilku dni nie działa ;//)
- http://livefootballvideo.com/ (sop + live links + lista kanałów TV na których będzie transmitowane spotkanie)
Pozostaje więc sopcast i live - zna ktoś dobrą stronę z linkami?
Coś ode mnie:
- http://livefootball.ws (sopcast)
- http://sport-tv.cba.pl/ (niestety od kilku dni nie działa ;//)
- http://livefootballvideo.com/ (sop + live links + lista kanałów TV na których będzie transmitowane spotkanie)
"Grazie o Signore per avermi la Juventus"
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Emanuela Iaquinta za każdym razem bawi się w typowanie naszych wyników i tym razem obstawia 1-0 dla Juve.
- FelekJUVE
- Juventino
- Hołek
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Wartosciowa dziewczyna.mrozzi pisze: Emanuela Iaquinta za każdym razem bawi się w typowanie naszych wyników i tym razem obstawia 1-0 dla Juve.Co ciekawe, trafiła z 2 ostatnimi meczami - 3-2 z Violą i 1-0 z Sampą, więc...
Jak tu oczekiwac od zawodnikow, zeby nie biegali z dodatkowym obciazeniem, jak niemal kazdy z was siedzi na podwyzszeniu.
Mój skryba w Twierdzy 2 rzekł mi jakiś czas temu, kiedy ludzie opuszczali zamek, że "bedzie dobrze moj panie" I tego sie trzymajmy.
A I jeszcze jedno- I still believe in Gorgio Chiellini.
Niektórzy ludzie postrzegają rzeczy w ich naturalnym stanie i zadają sobie pytanie: Dlaczego? Ja marzę o rzeczach, których nigdy nie było i mówię sobie: Dlaczego nie?
- wagner
- Juventino
Loool. Tegoroczna LM, a ta z przed roku to dwie różne edycje. Rok temu Real jechał po puchar jak po swoje. W tym roku, aż takiej zdecydowanej przewagi wydaje się żadna z drużyn nie osiągnęła.Buffalo pisze:Przypominam, że w dwumecz rok temu z Bayernem, Real wygrał 5:0
Stawiam na 1:0 i ciekawy mecz.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Bardzo wiarygodne to zdjęcie. Łapa wystawiona prosto pod obiektywPoprostu pisze:Na stronce Realu pojawił się news ze zdjęciem rozpiski taktycznej jednego z asystentów Maksa na dzisiejszy mecz.
- dawid1897
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Miałem sen w którym było 0:0 w pierwszym meczu i 2:2 w drugim po dogrywce, heh. Jednak wydaje mi się, że gole dzisiaj padną i oby tylko dla nas.
Obstawiam skromne 1:0.
Szacunek szacunkiem, wiadomo trzeba go mieć, ale mam nadzieję, że nasi w szatni będą krzyczeć teksty w stylu "rozjedziemy ich". Nie może być za dużego respektu, nie w takim spotkaniu. Gramy o marzenia i wielką kasę. Trzeba podejść do tego meczu jak do bitwy!
Obstawiam skromne 1:0.
Szacunek szacunkiem, wiadomo trzeba go mieć, ale mam nadzieję, że nasi w szatni będą krzyczeć teksty w stylu "rozjedziemy ich". Nie może być za dużego respektu, nie w takim spotkaniu. Gramy o marzenia i wielką kasę. Trzeba podejść do tego meczu jak do bitwy!
FORZA JUVE!!!
- Swider10
- Juventino
do mecz 2,5h, stres coraz większy! Co ma byc to będzie niestety nie mamy wpływu na wynik, ale wierzymy, że będzie dobrze 0-0 lub 1-0 to byłby dobre wyniki nie stracić gola! Tak żeby przed rewanżem jeszcze wszystko było w nogach piłkarzy!
FORZA JUVENTUS !!!!!!!!!!
FORZA JUVENTUS !!!!!!!!!!
"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- fala33
- Juventino
Dzisiaj to już nie ma zmiłuj: jak nie wzniesiemy się na wyżyny i zagramy na poziomie meczu z Monaco, to skończy się podobnie jak dwa sezony temu z Bayernem.
Największym atutem Realu w kontekście rywalizacji z nami jest Ancelotti: to szczwany lis, który zna włoską piłkę na wylot. Jego trenerskiego kunsztu i wyrachowania najbardziej się obawiam.
Jeśli Juve zagra z sercem i dopisze nam trochę szczęścia, może w miarę korzystny wynik uda sie osiągnąć.
Największym atutem Realu w kontekście rywalizacji z nami jest Ancelotti: to szczwany lis, który zna włoską piłkę na wylot. Jego trenerskiego kunsztu i wyrachowania najbardziej się obawiam.
Jeśli Juve zagra z sercem i dopisze nam trochę szczęścia, może w miarę korzystny wynik uda sie osiągnąć.