LM 14/15 (1/2): JUVENTUS 2-1 Real Madryt
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Każdy jest już zadowolony z obecnego sezonu i nie ma co się dziwić lecz apetyt rośnie w miarę jedzenia :twisted: więc nie pogardziłbym jakimś delikatnym utarciem nosa "januszom" i naszym awansem. Real jest bezapelacyjnym faworytem tego dwumeczu jednak nie takie cuda zdarzały się w piłce.
Piłkarze Juventusu muszą zostawić hektolitry potu i kawał serca na boisku a ustawienie i skład jakim wyjdziemy odejdzie na drugi plan.
Piłkarze Juventusu muszą zostawić hektolitry potu i kawał serca na boisku a ustawienie i skład jakim wyjdziemy odejdzie na drugi plan.
- Tom A Juve
- Juventino
każdy piszę że ważne aby wszyscy zagrali dobry mecz wtedy będzie szansa na sukces ... i to prawda 
ale uważam że taktyka i podejście Allegriego będzie kluczowe - obawiam się żeby nie postawił na 3-5-2 i totalną defensywę bo skończy się źle
chciałbym 4-4-2 i ciśniemy Real ... w końcu gramy u siebie
optymalny skład :
Buffon
Barzagli-Chellini-Bonucci-Evra
Marchisio-Vidal-Pereyra-Pirlo
Tevez-Morata
zagrajmy w miarę ofensywnie, nawet gdyby miało dojść do jakiegoś wyniku 2:2 na przykład....wolę to niż obrona Częstochowy i 0:1 w końcówce

ale uważam że taktyka i podejście Allegriego będzie kluczowe - obawiam się żeby nie postawił na 3-5-2 i totalną defensywę bo skończy się źle

optymalny skład :
Buffon
Tevez-Morata
zagrajmy w miarę ofensywnie, nawet gdyby miało dojść do jakiegoś wyniku 2:2 na przykład....wolę to niż obrona Częstochowy i 0:1 w końcówce

jeśli nie masz nic mądrego do powiedzenia, proszę nie ubieraj tego faktu w słowa...
- Dempsej
- Juventino
piszesz o grze ofensywne a do składu wstawiasz 3 ŚO i tylko jednego skrzydłowego. Na papierze to wygląda ale takie zestawienie nie miało by szans na powodzenie ograniczyli byśmy się do gry lewą stroną, bo jakoś nie potrafię sobie wyobrazić Marchiso czy Pirlo( choć ten jakiś czas u Maxa grał lekko z boku a skończyło sie to doskonale wiemy jakTom A Juve pisze:każdy piszę że ważne aby wszyscy zagrali dobry mecz wtedy będzie szansa na sukces ... i to prawda
optymalny skład :
Buffon
Tevez-Morata

- Babinicz
- Juventino
A po polsku?mateuszz115 pisze:Canale5 nadaje na hotbirdzie czyli satelicie która obsługuje wszystkie stacje w Polsce włącznie z CP. Dodaj nowe kanały do listy jeżeli go nie masz lub spróbuj wyszukać ręcznie wpisując parametry dostępne tu:
http://www.sat-charts.eu/service,130E,C ... 500,2.html
- sam posiadam tnk hd i ten kanał bez problemu można znaleźć w pozycjach przeznaczonych dla zagranicznych stacji u mnie pod numerem 431.
Nie wierzę w darmowe streamy,bo nawet moment przycinki sprawia,że emocje wariują,a przecież sama stawka meczu,to ja nie wiem jak to przeżyję... nie wytrzymam nerwowo,jeny jak ja nie chciałbym się rozczarować.Co za mecz.Czekamy 12 lat

- Morgesztern
- Juventino
Pirlo na skrzydle. 
Jestem zwolennikiem 3-5-2 w tym meczu. Żelazna obrona, kontry, może jakiś wolny i Pirlo (chociaż wolałbym nie zobaczyć zawodnika z numerem 21 od 1. minuty)
Jeszcze jeden dzień do wielkiego meczu, a ja nie mogę wytrzymać. Dawać ten mecz!

Jestem zwolennikiem 3-5-2 w tym meczu. Żelazna obrona, kontry, może jakiś wolny i Pirlo (chociaż wolałbym nie zobaczyć zawodnika z numerem 21 od 1. minuty)
Jeszcze jeden dzień do wielkiego meczu, a ja nie mogę wytrzymać. Dawać ten mecz!

- Zizou_1989
- Juventino
- kibic realu na swoim portaluZizou_1989 pisze:Konferencja jest po, czy przed treningiem ? Bo przed chwila na fb widziałem zdjęcie gdzie Cristiano leży i pisze, że odczuwa jakiś dyskomfort..Oby jutro zagrał
Będe się modlił
- kibic realu na swoim portalu
a tu link
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Konferencja jest PO treningu, czyli raczej wszystko w porządku.Zizou_1989 pisze:- kibic realu na swoim portaluZizou_1989 pisze:Konferencja jest po, czy przed treningiem ? Bo przed chwila na fb widziałem zdjęcie gdzie Cristiano leży i pisze, że odczuwa jakiś dyskomfort..Oby jutro zagrał
Będe się modlił
a tu link

- Zizou_1989
- Juventino
nie chce sie spierać ale czytałem że jest konferencja a potem trening tak samo Juve 19.00 konferencja a od 19;30 trening.mrozzi pisze:Konferencja jest PO treningu, czyli raczej wszystko w porządku.Zizou_1989 pisze:- kibic realu na swoim portaluZizou_1989 pisze:Konferencja jest po, czy przed treningiem ? Bo przed chwila na fb widziałem zdjęcie gdzie Cristiano leży i pisze, że odczuwa jakiś dyskomfort..Oby jutro zagrał
Będe się modlił
a tu link
W przeciwnym razie Ancelotti coś by powiedział. Z drugiej strony...
Mogą czekać do ostatniego momentu z decyzją.
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
https://pbs.twimg.com/media/CELZgbGW8AAafLN.jpg:large
Te 2 strzałki w kierunku Pirlo wyglądają bardzo złowrogo
Te 2 strzałki w kierunku Pirlo wyglądają bardzo złowrogo

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Najnowsze (sprzed kilku minut) doniesienia są takie, że zagramy 4-3-1-2, czyli bronić się raczej nie będziemy. Sam Allegri przyznał na konferencji, że nie spodziewa się w Turynie wyniku 0-0.
Najważniejsze informacje są takie, że do składu wraca Chiellini (
), kosztem Barzagliego... Oby tylko nie było jakiegoś babola. Jeśli mowa o ataku to z kolei Morata ma wybiec w pierwszym składzie. Wcześniej pojawiały się informacje o Llorente, ale na szczęście jego akcje spadają.
Najważniejsze informacje są takie, że do składu wraca Chiellini (