Serie A 14/15 (34): Sampdoria 0-1 JUVENTUS / 33. SCUDETTO!!!
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Na dobrą sprawę to my wygraliśmy to mistrzostwo przed rozpoczęciem sezonuCrunny pisze:Nie wiem też czy to dobrze, że wywalczymy Scudetto przed pierwszym półfinałem, zawsze towarzyszy temu wybuch radości i świętowanie jakby już było po sezonie. Nie wiem czy to nie rozpręży naszych przed Realem.
- rad
- Juventino
Jeżeli zagrają rezerwami z rekonwalescentem Romulo w składzie, to jest duże prawdopodobieństwo, że nie wygrają tego meczu, a i o remis może być trudno z walczącą o europejskie puchary "Dorią".
Jak dla mnie to Real jest priorytetem, a na ten mecz Juve powinno wystawić głębokie rezerwy. A nuż, widelec może się uda ten jeden punkt uskrobać.
Jak dla mnie to Real jest priorytetem, a na ten mecz Juve powinno wystawić głębokie rezerwy. A nuż, widelec może się uda ten jeden punkt uskrobać.
- Mate.G
- Juventino
I tak Lazio Roma nie wygrają wszystkich meczy 
Grajmy o remis autobusem

Grajmy o remis autobusem
- rad
- Juventino
O tym samym de facto pomyślałem. Może to pomoże utrzymać im koncentrację na najważniejsze mecze z Realem. Ale poznawszy trochę praktyki naszego trenera myślę, że dobierze skład na Sampdorię w ten sposób, żeby nie zamęczyć piłkarzy kluczowych, a i przy okazji dać pograć zmiennikom.Kicek7 pisze:Paradoksalnie może lepiej przegrać i nie zapewnić sobie mistrzostwa ;] Sam nie wiem czy lepszy odpoczynek dla tych co mają grać we wtorek, czy rytm meczowy. Oby Allegri wiedział.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Zmienili już. Będzie na C+Family2 od 17.55.endrjuJT pisze:Jak jest w końcu z transmisja? Na programie canal plus family i wszędzie jest info że transmisja o 20:40. Jak mecz.jest o 18 to ktoś wie czy pokażą??

- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Roma już nas nie obchodziMate.G pisze:I tak Lazio Roma nie wygrają wszystkich meczy
Grajmy o remis autobusem

Co najmniej do jutra, jedyną drużyną, która ma jeszcze matematyczne szanse na scudetto jest Lazio.
- MCL
- Juventino
IMO w takiej sytuacji najlepiej jest dać maksymalnie odpocząć podstawowemu składowi na mecz tydzień wcześniej, w tym przypadku na mecz z Torino, by wyjść 100% podstawami na mecz bezpośrednio przed tym ważnym, z Dorią, no i na ten ważny, konkretny mecz, w tym przypadku z Realem. Ale ja rozegrałem tylko kilka sezonów w FMie, a to Allegri jest w półfinale LM, więc nie będę kolejnym polaczkiem znaffcom który zna się na wszystkim
Miejmy tylko nadzieje, że odpali. Wierzmy w naszego trenera, za frajer i ładną twarz się u nas nie znalazł 

http://mclpl.blogspot.com <-- Opowiadania, recenzje i inne ciekawe teksty 

- grande amore
- Juventino
Bylo, z Cagliari, ale na stadionie w Triescie, scislej mowiac ;-)Swider10 pisze:Było w Cagliari, najwazniejsze bez kontuzji! Remis bedzie dobry, byleby Majstra zapewnićKimi pisze:Pierwsze scudetto Conte nie było czasem świętowane na obcym stadionie?lenor pisze:Mecz, w którym najprawdopodobniej klepniemy majstra, szkoda, że na obczyźnie...
Sampdoria potrafi i lubi sprawiac nam niespodzianki. Lepiej, zeby tym razem bylo to pewne zwyciestwo.
Juve, storia di un grande amore 
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda

------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
To już dziś. Wydaje mi się, że rezerwowy skład zapewni nam 33 Scudetto. Chociaż spodziewam się każdego wyniku, ciężko nas ostatnio przewidzieć w lidze.
Wystarczyło zremisować z Parmą i nie byłoby tematu. Myślę, że ewentualny tytuł nie wpłynie na naszą postawę z Realem. Okazji do świętowania się nie wybiera, najważniejsze, że jest. Szkoda, że na wyjeździe i bez udziału naszych kibiców. Pozytyw, że można coś przechylić w gardło
Za 10 godz. będziemy Mistrzami Włoch. Nie dopuszczam innej myśli.
Wystarczyło zremisować z Parmą i nie byłoby tematu. Myślę, że ewentualny tytuł nie wpłynie na naszą postawę z Realem. Okazji do świętowania się nie wybiera, najważniejsze, że jest. Szkoda, że na wyjeździe i bez udziału naszych kibiców. Pozytyw, że można coś przechylić w gardło

Za 10 godz. będziemy Mistrzami Włoch. Nie dopuszczam innej myśli.

- Sebkovič
- Juventino
Allegri twierdzi że wystawi skład taki jak na Real. Wg mnie nie ma się co certolić i w końcu przyklepać ten tytuł. Na ławie Pirlo bo facet ma jeszcze chyba ,,gorsze dni" zresztą niech odpoczywa przed meczem z Realem.
JUVE STORIA DI UN GRANDE AMORE!
Seba :roll:

Seba :roll:
- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Przewidywane składy:

Chyba faktycznie gramy o ten jeden potrzebny punkt.SAMPDORIA (1-4-3-3): Viviano – Mesbah, Romagnoli, Silvestre, De Silvestri, Duncan, Obiang, Palombo, Eto'o, Muriel, Bergessio
JUVENTUS (1-3-5-2): Buffon – Barzagli, Bonucci, Ogbonna, Padoin, Vidal, Marchisio, Sturaro, De Ceglie, Morata, Llorente.
- Kamex22
- Juventino
Oby tylko Giorgio 'Kielon' Chiellini nie przechylił za dużo. Już i tak ma problemy z utrzymaniem równowagiDragon pisze:Pozytyw, że można coś przechylić w gardło![]()
Co do meczu chciałbym, aby zagrał w miarę skład podstawowy, żeby się rozegrali, z czego niech trójka zostanie zmieniona w okolicach 50-60 min. I nie będą bardzo zmęczeni i nie będą poza grą.
No ale to Allegri jest trenerem, niech czyni co słuszne wg niego.