Wyjazd na mecz Juve - TUTAJ WSZYSTKO
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Na pewno nie jest to ostatni dzień kolejki ligowej bo wtedy gramy w Weronie. Zawsze przejazd autokarem odbywa się po meczu domowym. Dużo wskazuje na to, że cała ceremonia (wręczenie pucharu i medali oraz przejazd piłkarzy przez miasto) odbędzie się po 37 kolejce, czyli meczu domowym z Napoli.

- Dragon
- Qualità Juventino
Oczywiście załatwia, ale tylko dla członków Stowarzyszenia DPL.sikur1986 pisze: Czy stowarzyszenie załatwia bilety na mecze, na które członek chce się wygrać na własną rękę?

- kosciu88
- Juventino
Panowie kto sie wybiera na mecz z Napoli i jakim srodkiem transportu?
Ja planuje wylot z Warszawy 24.05 o 6:05 na 08:10 w Bergamo za 99zl i powrot w poniedzialek o 21 wylot z Bergamo powrot o 23 do Warszawy za 223zl. Jest ktos chetny na taki wyjazd?
Ja planuje wylot z Warszawy 24.05 o 6:05 na 08:10 w Bergamo za 99zl i powrot w poniedzialek o 21 wylot z Bergamo powrot o 23 do Warszawy za 223zl. Jest ktos chetny na taki wyjazd?
Ostatnio zmieniony 30 kwietnia 2015, 16:49 przez kosciu88, łącznie zmieniany 1 raz.
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
a skąd wiesz, że za rok o tej porze będziemy grali akurat z nimi?kosciu88 pisze:Panowie kto sie wybiera na mecz z Napoli i jakim srodkiem transportu?
Ja planuje wylot z Warszawy 24.04 o 6:05
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- sikur1986
- Juventino
Czyli jak chcialbym jechac z dziewczyna to tez ja musze zapisac do stowarzyszenia czy sa jakies wyjatki ?Dragon pisze:Oczywiście załatwia, ale tylko dla członków Stowarzyszenia DPL.sikur1986 pisze: Czy stowarzyszenie załatwia bilety na mecze, na które członek chce się wygrać na własną rękę?
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Musisz ją zapisać, bilety są organizowane tylko i wyłącznie dla członków DPL.sikur1986 pisze:Czyli jak chcialbym jechac z dziewczyna to tez ja musze zapisac do stowarzyszenia czy sa jakies wyjatki ?Dragon pisze:Oczywiście załatwia, ale tylko dla członków Stowarzyszenia DPL.sikur1986 pisze: Czy stowarzyszenie załatwia bilety na mecze, na które członek chce się wygrać na własną rękę?
- Marian.
- Juventino
A czy zawsze jest tak, że bilety trzeba odebrać bezpośrednio od włoskich Drughi? Nie ma możliwości, żeby wysłali bilet w formacie pdf na mejla?Siewier pisze:Musisz ją zapisać, bilety są organizowane tylko i wyłącznie dla członków DPL.sikur1986 pisze:Czyli jak chcialbym jechac z dziewczyna to tez ja musze zapisac do stowarzyszenia czy sa jakies wyjatki ?Dragon pisze: Oczywiście załatwia, ale tylko dla członków Stowarzyszenia DPL.

- tomanek
- Juventino
mecz z Napoli z tego co widzę jest 23.05.2015kosciu88 pisze:Panowie kto sie wybiera na mecz z Napoli i jakim srodkiem transportu?
- Dragon
- Qualità Juventino
http://www.juvepoland.com/news.php?id=31629Rut17 pisze:Na finał CI, jakiś wyjazd gdzieś, ktoś, coś wie? Organizuje, lub cokolwiek?
...ale musisz być zrzeszony żeby dostać bilet.

- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Hej,
Mam pytanie. Kupiłem bilety na Juve - Cagliari i wybrałem opcję Home Ticketing. Dostałem do wydrukowania jakiś PDF, ale wg mnie nie wygląda on jak bilet. Jest na nim Ticket ID, nr zamówienia, miejscówka, cena, itd., ale wygląda zbyt prosto. Czy to znaczy, że właściwe bilety odbieram na stadionie?
Mam pytanie. Kupiłem bilety na Juve - Cagliari i wybrałem opcję Home Ticketing. Dostałem do wydrukowania jakiś PDF, ale wg mnie nie wygląda on jak bilet. Jest na nim Ticket ID, nr zamówienia, miejscówka, cena, itd., ale wygląda zbyt prosto. Czy to znaczy, że właściwe bilety odbieram na stadionie?
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
a czego się spodziewałeś? hologramu? znaku wodnego? 
kod kreskowy jest?

kod kreskowy jest?
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?