Serie A 14/15 (32): Torino 2-1 JUVENTUS
- Piskoor
- Juventino
Ostatni strzał Pirlo.. Cóż.. Zwykły kiks.. W międzyczasie jednak wyłożył kilka razy piłkę na czystą pozycję....
Torino wyglądało na bardziej zdeterminowane choć 3 słupki w jednym meczu to też można nazwać niefartem...
W tabeli jednak na to niewielki wpływ.... Straciliśmy 1 pkt bo Lazio zaliczyło remis... A każda porażka może wpłynąć mobiluzujaco...
Torino wyglądało na bardziej zdeterminowane choć 3 słupki w jednym meczu to też można nazwać niefartem...
W tabeli jednak na to niewielki wpływ.... Straciliśmy 1 pkt bo Lazio zaliczyło remis... A każda porażka może wpłynąć mobiluzujaco...
- Morgesztern
- Juventino
Gdzieś na 16. metrze piłka mu zeszła jak strzelał. Druga sprawa, że piłka mu niefortunnie się ułożyła.Wojtek1207 pisze:Co zrobił? Bo mi transmisję wywaliło...pablo1503 pisze: Pirlo w 92 minucie mnie zabił.

- pandecybel
- Juventino
Lubię czytać komentarze po takich meczach, bo nagle okazuje się, że połowa składu jest do wywalenia xD
- Loczeno
- Madridista
Ile prawdopodonych zmian w składzie będzie na mecz z Realem w porównaniu do dzisiaj?
Pamiętajcie, żadna seria nie trwa wiecznie. My też jeszcze kilka lat temu śmialiśmy się z Atletico gdzie każdy mecz stał pod naszą ogromną przewagą, a dzisiaj... jeden mecz wygrany na ostatnie 8 chyba.
Już sobie wyobrażam wolne Pirlo na bramkę Ikera...
Pamiętajcie, żadna seria nie trwa wiecznie. My też jeszcze kilka lat temu śmialiśmy się z Atletico gdzie każdy mecz stał pod naszą ogromną przewagą, a dzisiaj... jeden mecz wygrany na ostatnie 8 chyba.
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Dostał fajnie wystawioną piłkę (z tego co pamiętam na ok. 16 metrze) i było przed nim może 2 obrońców Torino, ale stali daleko i miał czas spokojnie przymierzyć. On huknął i dosłownie zabrakło 10-15... metrówWojtek1207 pisze:Co zrobił? Bo mi transmisję wywaliło...pablo1503 pisze: Pirlo w 92 minucie mnie zabił.

- Babinicz
- Juventino
Kiedyś pisałem tu pod nickiem Jah.No a ciebie nie pamiętam...jackop pisze:Typowy troll. Zaczął aktywność komentarzem do meczu z Borussią, wcześniejsze posty datowane na 28.10.2012 (całe 2) i 07.11.2010. Może próbuje nabić forumowego fejmu?
Przegraliśmy.Nic się nie stało.Po prostu śmieszyły mnie komentarze,które domagały się majstra już w środę.Mamy czas,wiem,że to były derby,ale co zrobić.To było do przewidzenia.Nie da rady wszystkiego wygrać.Czysta psychologia,naszym się już nie chce... to siedzi w głowie,wiesz już,że nie musisz.
Pirlo trafił w słupek :lol: on jest jak automat
- Lucas87
- Juventino
Torino miało dużo szczęścia, ale trzeba, im oddać, to, iż nie załamali się po golu Pirlo tylko walczyli. Nasza obrona bez Barzagliego słabiutko. Jak Tevez bez formy w ataku również tak samo. Wszystkiego nie da się wytłumaczyć zmęczeniem ani faktem, że wygrali Serie A na 99.9% i myślami są już przy Realu. Modlić się o formę Teveza, brak błędów Barzagliego i Buffona oraz powrót Pogby.
PS. Sędzia kalosz.
PS. Sędzia kalosz.

SANCTI PER FIDEM VICERUNT REGNA OPERATI SUNT IUSTITIAM.
- Morgesztern
- Juventino
Mam nadzieję, że 3/4 składu do zmiany...Loczeno pisze:Ile prawdopodonych zmian w składzie będzie na mecz z Realem w porównaniu do dzisiaj?

PS: Pewnie na forum Realu piszą, że nas zmasakrują.

Ostatnio zmieniony 26 kwietnia 2015, 17:09 przez Morgesztern, łącznie zmieniany 1 raz.

- pablo1503
- Juventino
Już nie przesadzaj, bo Torino nie jest jakąś tam drużyną do bicia.alessandro1977 pisze:Przegrać z takimi waflami to tragedia i upokorzenie...
Naprawdę solidny ligowiec, któremu dziś bardziej zależało niż Nam.
Ktoś tu mówił, że nie potrafimy strzelić, jak przegrywamy. Podpisuje się pod tym. Ilekroć oglądam mecze ekip z TOPu, które przegrywają jedną bramką(remisują) z autsajderem, to mniej więcej od 80 minuty zaczyna się szturm na ich bramkę. Bardzo, ale to bardzo często w końcu strzelają bramkę, przeważnie po jakiejś akcji indywidualnej/wrzutce.
U Nas czegoś takiego nie ma. Do głowy przychodzi mi tylko ostatni mecz z Torino i mecz grupowy z Olimpiakosem.
Jak przegrywamy i zaczyna się +/- 75 minuta, to można zgadywać, że i tak nic nie wepchniemy. :doh:

- bendzamin
- Redaktor
Cóż, peszek, szkoda tych słupków i zmarnowanych w drugiej połowie wrzutek. Torino z dużym charakterem, nasi trochę zamuleni.
Teraz trzeba na parę godzin wyłączyć fora i Twittery, bo niektórym pewnie wyjdzie, że 3/4 tej kadry do niczego się nie nadaje i po sezonie wypadałoby się zastanowić nad zmianą trenera. Rzucę tylko hasła: gra co 3 dni, rzyganie, półfinał LM.
Teraz trzeba na parę godzin wyłączyć fora i Twittery, bo niektórym pewnie wyjdzie, że 3/4 tej kadry do niczego się nie nadaje i po sezonie wypadałoby się zastanowić nad zmianą trenera. Rzucę tylko hasła: gra co 3 dni, rzyganie, półfinał LM.
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
4, chociaż wielu z nas by chciało 5. No i jeszcze kwestia taktyki, którą przyjmiemy w meczu z wami. Teraz od 1. minuty grali: Buffon-Padoin,Ogbonna,Bonucci,Lichtsteiner-Sturaro,Pirlo,Vidal-Pereyra-Morata,Matri, a optymalnie (przy tym ustawieniu) skład wygląda tak: Buffon-Evra,Chiellini,Bonucci,Lichtsteiner-Vidal,Pirlo,Marchisio-Pereyra-Morata,Tevez. Zobaczymy czy Pogba wróci i czy czasem nie będzie we wtorek 352 (wtedy Barzagli [stoper] za Pereyrę [of. pom].Loczeno pisze:Ile prawdopodonych zmian w składzie będzie na mecz z Realem w porównaniu do dzisiaj?
- pumex
- Juventino
To, że Licht to techniczny impotent, było wiadome od zawsze, niestety w Szwajcarze dodatkowo nie ma już teraz ni krzty pasji do futbolu. Wyjść na boisko --> podawać do najbliższego/bawić się w bezsensowne obiegi przez 90 minut --> zejść do szatni z uśmiechem na gębie niezależnie od wyniku.alessandro1977 pisze:Co Ty pumex - Lichy do wywalenia ? Ja to pisałem przed podpisaniem przez niego nowego kontraktu to mnie zlinczowali tutaj matołki... :-D
Ja wolałbym, żeby ten Pirlo, o którego wolne Ty tak drżysz, zobaczył Juve vs Real z poziomu ławki dzięki powrocie Pogby, bo Andrea to teraz przede wszystkim świetnie bite wolne i jeden, wielki, defensywny kryminał - poza tym nic.Loczeno pisze:Już sobie wyobrażam wolne Pirlo na bramkę Ikera...

- jsduga
- Juventino
Wtopa z Parmą, wtopa z Torino. My już mamy majstra? Totalne rozluźnienie. Nie taki Juventus chcę oglądać bez względu na okoliczności i na to w jak komfortowej sytuacji jesteśmy.
Nasz atak bez Teveza nie istnieje. NIE ISTNIEJE. O Matrim już wszystko zostało powiedziane, o Lloretne też. Potrzebna przebudowa ataku, tak za jakieś hm...50 mln? Cavani?
Co zrobił Bonuc przy golu na 1:1? Czasem się zastanawiam czy na boisko wchodzi ten sam Leonardo. W jednym meczu profesor, w innym student srający przed sesją.
O ile broniłem Lichego długi czas, o tyle teraz i ja mam go dość. Nic nie wnosi do gry, prócz machania grabiami i sapania do kogo popadnie. I pomyśleć, że daliśmy mu podwyżkę
Nie taki Juventus chcę oglądać. Tyle.
Nasz atak bez Teveza nie istnieje. NIE ISTNIEJE. O Matrim już wszystko zostało powiedziane, o Lloretne też. Potrzebna przebudowa ataku, tak za jakieś hm...50 mln? Cavani?
Co zrobił Bonuc przy golu na 1:1? Czasem się zastanawiam czy na boisko wchodzi ten sam Leonardo. W jednym meczu profesor, w innym student srający przed sesją.
O ile broniłem Lichego długi czas, o tyle teraz i ja mam go dość. Nic nie wnosi do gry, prócz machania grabiami i sapania do kogo popadnie. I pomyśleć, że daliśmy mu podwyżkę

Nie taki Juventus chcę oglądać. Tyle.
„Będąc na początku sezonu czwartą-piątą siłą tej ligi, udało nam się zdobyć mistrzostwo. Gdybym mógł, podpisałbym je własną krwią." - Gigi Buffon