Serie A 14/15 (32): Torino 2-1 JUVENTUS
- Tengen
- Juventino
Morata i Tevez chyba jeszcze czują wirusa. Gorzej jeśli to nie było to... Matri tyle co psuł to pała mała. Mecz przegrany w ataku a nie obronie, bo jak przy tylu sytuacjach można nic nie wkulać do bramki. O mało, co nie rozwaliłem pilota po ostatnim gwizdku. Jeszcze Glik będzie się cieszył jakby zdobył LM :roll:
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Przegrać z takimi waflami to tragedia i upokorzenie...ujma na honorze...pokaz nieudolności w ataku a obrona załatwiła nam mecz...nie będę jechał ale w obronie potrzeba świeżej krwi bo Kielon, Bonu i Lichy to dno do sześcianu...Sturaro to ten młodzieniec będący przyszłością Juve ?

- pumex
- Juventino
Po 20 latach przegraliśmy derby, a to wstyd jak cholera niezależnie od okoliczności.
Doprawdy nie wiem, co robi u nas zawodnik pokroju Matriego, nawet jeśli ma być 4-5 napastnikiem w hierarchii. Nie ma Teveza/nie jest w formie i atak przestaje istnieć, a chyba nie tak miało wyglądać budowanie linii ofensywnej Juventusu.
Podejrzewam, że niestety podobnie będzie wyglądała reszta meczów ligowych Juve - pełen luz niezależnie od wyniku.
Do natychmiastowego wypieprzenia Lichtsteiner.
Doprawdy nie wiem, co robi u nas zawodnik pokroju Matriego, nawet jeśli ma być 4-5 napastnikiem w hierarchii. Nie ma Teveza/nie jest w formie i atak przestaje istnieć, a chyba nie tak miało wyglądać budowanie linii ofensywnej Juventusu.
Podejrzewam, że niestety podobnie będzie wyglądała reszta meczów ligowych Juve - pełen luz niezależnie od wyniku.
Do natychmiastowego wypieprzenia Lichtsteiner.

- Morgesztern
- Juventino
Powiem jeszcze jedno. Dlaczego sprzedaliśmy, tfu oddaliśmy Quaga do Toro? 3 mln euro w 3 ratach.
. Za takiego Matriego czy za LL (który zrobił swoje przez te kilka minut dzisiaj) byłby idealny.

Ostatnio zmieniony 26 kwietnia 2015, 17:02 przez Morgesztern, łącznie zmieniany 1 raz.

- albertcamus
- Juventino
Lazio 1:1 z Chievo i po przegranej z Torino... jesteśmy bliżej mistrzostwa niż przed meczem. Potrzebujemy jednego zwycięstwa i jednego remisu w sześciu meczach.
- Wojtek1207
- Juventino
Co zrobił? Bo mi transmisję wywaliło...pablo1503 pisze: Pirlo w 92 minucie mnie zabił.

- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Co Ty pumex - Lichy do wywalenia ? Ja to pisałem przed podpisaniem przez niego nowego kontraktu to mnie zlinczowali tutaj matołki... :-D
Matri, Sturaro to dwa wafle ale gdzie była cała drużyna...na dodatek jeszcze Quag strzelił bramkę co jest nie do przyjęcia....ale to standard, że każdy kto od nas odchodzi coś nam ukłuje - nawet pokraka Molinaro !
Matri, Sturaro to dwa wafle ale gdzie była cała drużyna...na dodatek jeszcze Quag strzelił bramkę co jest nie do przyjęcia....ale to standard, że każdy kto od nas odchodzi coś nam ukłuje - nawet pokraka Molinaro !

- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Bo Pan Conte go prawie na boisko nie wpuszczał i się tak poprztykali, że Quag siedział połowę sezonu na walizkach. Szkoda chłopa, ale co zrobisz, jak nic nie zrobisz?Morgesztern pisze:Powiem jeszcze jedno. Dlaczego sprzedaliśmy, tfu oddaliśmy Quaga do Toro? 3 mln euro w 3 ratach.. Za takiego Matriego byłby idealny.