Serie A 14/15 (32): Torino 2-1 JUVENTUS
- Cabrini_idol
- Juventino
Rozumiem, sam chcę aby nasi najbardziej eksploatowani zawodnicy odpoczęli, ale JAKIE kurde olewanie meczu. Tutaj chyba niektórym się fora pomylili, i nie wiedzą komu kibicują.
Odpuścić to można mecz w sezonie przygotowawczym grając z drużyną Serie D1 a nie oficjalny mecz o punkty i to mecz derbowy.
Odpuścić to można mecz w sezonie przygotowawczym grając z drużyną Serie D1 a nie oficjalny mecz o punkty i to mecz derbowy.

- pablo1503
- Juventino
Przecież piłkarze mają już w głowie wygrane Scudetto. Nie ma znaczenia czy oficjalnie nastąpi to dziś, za tydzień, czy może za miesiąc. Oni już od dłuższego czasu wiedzą, że wywalczyli mistrza. Wątpię, żeby po 'oficjalnym' przypieczętowaniu zaczęli odpuszczać mecze. Równie dobrze mogą to robić teraz.wagner pisze:Może dziwnie to zabrzmi, ale ja bym wolał żeby to Scudetto za szybko nie zostało zdobyte. Piłkarze muszą być w ciągłej presji, gazie tak by jak najlepiej być przygotowanym na Real. Gdy mistrzostwo przyjdzie za szybko obawiam się rozprężenia ligowego.Crunny pisze:możemy już jutro zapewnić sobie Scudetto :-D
Szkoda, że znów 3-5-2 i szkoda, że nie ma Barzagliego.
Liczę, że Morata coś ukuje, bo ostatnio troszku przygasł.
E:
Jednak 4-3-1-2. Pisałem posta sugerując się przwidywalnymi składami, a nie oficjalką

Ostatnio zmieniony 26 kwietnia 2015, 14:19 przez pablo1503, łącznie zmieniany 1 raz.

- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
#Juventus starting XI: Buffon, Lichtsteiner, Bonucci, Ogbonna, Padoin, Vidal, Pirlo, Sturaro, Pereyra, Matri, Morata. #TorinoJuve
4312, jest i zaskoczenie
Będą 3 pkt z takim składem. Fajnie, że znowu Sturaro i Matri grają. I nie ma Kielona 
4312, jest i zaskoczenie

- Argonessar
- Juventino
Nasz skład:
Buffon; Lichtsteiner, Ogbonna, Bonucci, Padoin; Vidal, Pirlo, Sturaro; Pereyra; Morata, Matri.
Nie rozumiem i nigdy nie zrozumiem, co trzeba mieć w głowie (a raczej czego tam brakuje), żeby atakować autobus innej drużyny. Same niecenzuralne słowa cisną się na usta.
Buffon; Lichtsteiner, Ogbonna, Bonucci, Padoin; Vidal, Pirlo, Sturaro; Pereyra; Morata, Matri.
Nie rozumiem i nigdy nie zrozumiem, co trzeba mieć w głowie (a raczej czego tam brakuje), żeby atakować autobus innej drużyny. Same niecenzuralne słowa cisną się na usta.
- Imi
- Juventino
Ogbonna w wyjściowym składzie
Żadnego olewania meczu, derby rządzą się innymi prawami. Fajnie, że Max postawił na 4-3-1-2, dzięki temu możemy liczyć na ciekawszy mecz. Liczę na bramkę Vidala, która potwierdzi jego lepszą dyspozycję w ostatnim czasie.
Mój typ: Torino 0:2 Juventus.
Dawać mecz i jazda Juve!

Żadnego olewania meczu, derby rządzą się innymi prawami. Fajnie, że Max postawił na 4-3-1-2, dzięki temu możemy liczyć na ciekawszy mecz. Liczę na bramkę Vidala, która potwierdzi jego lepszą dyspozycję w ostatnim czasie.
Mój typ: Torino 0:2 Juventus.
Dawać mecz i jazda Juve!
- JuveGrzesiu
- Juventino
Mam wrażenie czy komentatorzy z Canal+ są za Torino?^^ Ten drugi może nie aż tak i do tego chyba czyta JuvePoland xD, ale pierwszy jakby dopingował Toro temu, że jest tam Glik.
Pirlo wciąż wielki^^ W obronie powolny, ale co on potrafi wymyśleć to mistrzostwo. Do tego ten wolny!!! O.0 Chociaż co pokazuje ostatnio, rozegranie piłki to już nie jego atut
Chociażby 26minuta, gdzie zamiast podawać piłkę chciał ją chwile przytrzymać i ją stracił. W sumie nie ogarniam Maestro. W ciągu 10 minut raz sie utrzymuje 1vs3 bez najmniejszego problemu i podaje piłkę celnie, a chwilę później ma 1 przeciwnika i tak zamuli
Ale wziąć mistrz!
Sturaro i Pereyra mało widoczni.
Vidal w defensywie ciągle genialny, oby coś w drugiej połowie ugryzł w ofensywie
Cała linia obrony jest na prawdę w porządku. Spodobało mi się, gdy Padoin pobiegł gdzieś do ataku, a potem prawie całe boisko biegł za kontrą. Nie ma obijania się!
Morata dość przeciętnie. Matri za to zawsze w dobrym miejscu o właściwym czasie. Szkoda niewykorzystanych sytuacji, ale i tak dobrze sobie radzi^^
Szkoda gola w końcówce
Czemu nikt nie pobiegł przeszkodzić Darmianowi?
Pirlo wciąż wielki^^ W obronie powolny, ale co on potrafi wymyśleć to mistrzostwo. Do tego ten wolny!!! O.0 Chociaż co pokazuje ostatnio, rozegranie piłki to już nie jego atut

Sturaro i Pereyra mało widoczni.
Vidal w defensywie ciągle genialny, oby coś w drugiej połowie ugryzł w ofensywie

Cała linia obrony jest na prawdę w porządku. Spodobało mi się, gdy Padoin pobiegł gdzieś do ataku, a potem prawie całe boisko biegł za kontrą. Nie ma obijania się!

Morata dość przeciętnie. Matri za to zawsze w dobrym miejscu o właściwym czasie. Szkoda niewykorzystanych sytuacji, ale i tak dobrze sobie radzi^^
Szkoda gola w końcówce

Ostatnio zmieniony 26 kwietnia 2015, 15:51 przez JuveGrzesiu, łącznie zmieniany 1 raz.
- Morgesztern
- Juventino
Ten gol dla Toro to parodia... Quaq ograł Bonucciego jak dzieciaka...
No, ale strzał Pirlo rewelacja.
Co do komentatorów to masz rację, JuveGrzesiu.
No, ale strzał Pirlo rewelacja.

Co do komentatorów to masz rację, JuveGrzesiu.
Ostatnio zmieniony 26 kwietnia 2015, 15:51 przez Morgesztern, łącznie zmieniany 2 razy.

- Vincitore
- Juventino
Miałem się nie denerwować już do końca sezonu, ale ten gol dla Torino niestety nie na moje nerwy. Darmian przyjmuje piłkę, która odskakuje mu na 10 metrów w naszym polu karnym, a i tak strzela gola. Skandal.
- Cabrini_idol
- Juventino
Błąd Bonucciego, ale to co zrobil Lichy to jest amatorka ! trzymał Lopeza i patrzył jak koleś wbiega sobie w pole karne kolo niego i pakuje gola. NAWET w A klasie uczą, że jak jestes ostatnim obronca w polu karnym to puszczasz krycie i atakujesz zawodnika w polu karnym z pilka. A koles wbiegl i <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>. Koleś obnizyl loty i nie jest wart pierwszej 11 Juventusu.
Ostatnio zmieniony 26 kwietnia 2015, 15:51 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.

- jarmel
- Redaktor
Czemu Buffon nie wybiegł bardziej zdecydowanie do piłki?
Jak Pirlo podszedł do piłki przy tym wolnym to powiedziałem sobie, że to przecież na pewno będzie gol i bęc
Generalnie przyjemny mecz, a wynikiem raczej nie ma co się przesadnie spinać.
Jak Pirlo podszedł do piłki przy tym wolnym to powiedziałem sobie, że to przecież na pewno będzie gol i bęc

Generalnie przyjemny mecz, a wynikiem raczej nie ma co się przesadnie spinać.
#AllegriOut