Liga Mistrzów 2014/15
- JuveGrzesiu
- Juventino
Mamy Real^^
- Ein
- Juventino
Tak jak pisałem, tak się stało.
Liczę na dobre dwa mecze z Realem. Obyśmy nadal trzymali na nich patent
Liczę na dobre dwa mecze z Realem. Obyśmy nadal trzymali na nich patent
Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- Argonessar
- Juventino
No i mamy mecz z Realem. Dobre wspomnienia wracają, ale będzie niezwykle ciężko awansować. No a do tego, mój brat to wierny, wieloletni kibic Realu. Wojna!
Oczywiście żartuję, ale takie mecze budzą szczególne emocje u nas w domu.

- gucio_juve
- Juventino
- Antek666
- Juventino
Nie martw się, jak sobie Barca poradzi z Bayernem to dostaniemy ich w finaleszczypek pisze:Wiedziałem, że nie dostaniemy Barcelony
Nie sądzękoki90 pisze:Juve gospodarzem każdego z meczów pucharowych, nawet w ewentualnym finale, przypadek ?

- blackadder
- Juventino
Ja myślę że to akurat dobrze. Najważniejsze to osiągnąć dobry wynik u siebie aby móc jechać, zaparkować autobus w Madrycie i liczyć na to że Tevez i Morata będą mieli swój dzień. No i koniecznie dłuższe wkręty dla Chielliniego.gucio_juve pisze:1 mecz w Turynie. Szkoda...

- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Moim zdaniem dobrze, że gramy pierwszy mecz u siebie. Real to drużyna do przejścia, ale trzeba będzie zagrać piekielnie dobrze. Z ojcem sobie obejrzymy rywalizacje Naszych ulubionych klubów, oj będzie się działo. Kurde nie mogę się już tych pojedynków doczekać
.

- Donnie
- Juventino
No cóż, wypada się tylko cieszyć z takiego losowania. Real jest jak najbardziej do przejścia.
Ostatnio na forum padły głosy, że lepiej odpaść w półfinale, niż przeżywać kolejny przegrany finał. Nic bardziej mylnego! Wiem, że to boli, mimo, że pamiętam tylko ten ostatni z przegranych, natomiast sytuacja jest w tym sezonie diametralnie inna. Wtedy to my przystępowaliśmy do każdego z trzech finałów z pozycji faworyta, nic więc dziwnego, że każda z porażek wlała tyle smutku z nasze serca. Tym razem jednak już sama gra w finale byłaby niesamowitym sukcesem, na który nikt nie liczył. Osobiście wolę więc martwić się przegraną w ostatnim meczu rozgrywek, niż na niższym szczeblu fazy pucharowej.
Ostatnio na forum padły głosy, że lepiej odpaść w półfinale, niż przeżywać kolejny przegrany finał. Nic bardziej mylnego! Wiem, że to boli, mimo, że pamiętam tylko ten ostatni z przegranych, natomiast sytuacja jest w tym sezonie diametralnie inna. Wtedy to my przystępowaliśmy do każdego z trzech finałów z pozycji faworyta, nic więc dziwnego, że każda z porażek wlała tyle smutku z nasze serca. Tym razem jednak już sama gra w finale byłaby niesamowitym sukcesem, na który nikt nie liczył. Osobiście wolę więc martwić się przegraną w ostatnim meczu rozgrywek, niż na niższym szczeblu fazy pucharowej.