LM 14/15 (1/4): AS Monaco 0-0 JUVENTUS
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
W końcu jesteśmy w półfinale
Teraz już nic nie musimy, może dzięki temu nie będziemy wychodizć z kupą w majtach. Chciałbym Real w 1/2. Niech sen trwa dalej!
Edit: https://scontent-ams.xx.fbcdn.net/hphot ... e=55D44128
Nieuznany gol Muntariego wygrywa

Teraz już nic nie musimy, może dzięki temu nie będziemy wychodizć z kupą w majtach. Chciałbym Real w 1/2. Niech sen trwa dalej!
Edit: https://scontent-ams.xx.fbcdn.net/hphot ... e=55D44128
Nieuznany gol Muntariego wygrywa
- Shadow Marshall
- Juventino
Bo było się czym zachwycać. W tym meczu oczy krwawiły. Mistrz Włoch, finalista PW, półfinalista LM, a akcji sklecić nie potrafią. Oni tak już mają. Najważniejszy moment to mają osrane gacie. W grze długoterminowej jak liga to dają radę, ale w LM mięknie im faja.Zizou_1989 pisze:Arsenal miał tyle skąłdnych akcji i co ?? i NIC !!!! zrozum to chłopie !! po BVB piałeś z zachwytu bo przejrzałem Twoje posty a teraz co ?? idź spać jutro do szkoły trzeba wstaćShadow Marshall pisze:Chociaż jednej składnej akcji w jednej połowie w najważniejszym (na tamtą chwilę) meczu w sezonie...?!Morgesztern pisze:Ludzie...
Jesteśmy mistrzem Włoch - źle.
Jesteśmy w finale Pucharu Włoch - źle.
Jesteśmy w półfinale Ligi Mistrzów - źle.
Czego wy oczekujecie?
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
A ktoś Ci przystawia pistolet do skroni i każe to czytać?Jakoś nie pamiętam by kibice Barcy płakali jak ich sędzia przepychał, to samo kibice Chelsea,BvB czi Interu, no ale w szaragach Juve zawsze znajdą się tacy.jackop pisze:Ogarnij to https://www.youtube.com/watch?v=cbzw2az0YVEPaweljuve2006 pisze:Ogarnij sie. DObranoc.
Dziękuję całej ekipie Juve, że znów będę musiał czytać o kupionych sędziach i przekrętach.
Bo nie dało się w normalny sposób wygrać meczu. Pokazać umiejętności, zaangażowanie i styl.
Shadow Marshall@
Są w 1/2 finału źle bo grali słabo.Cóż cel uświęca środki i takie są fakty, nie pierwszy raz drużyna gra słabo i przechodzi, ba były przypadki gdzie przeciwnik był znacznie lepszy a i tak ta gorsza ekipa przechodziła,ale cóż jak ktoś wie,ze 2x2 to 5 to ni chu,chu się nie wytłumaczy,ze to 4.
Awans jest awans i styl tego nie zmienia.
Ostatnio zmieniony 22 kwietnia 2015, 23:20 przez AdiJuve, łącznie zmieniany 2 razy.
- pandecybel
- Juventino
Proponuję po tym meczu przerzucić się na Bayern, bo wczoraj ładnie akcje klepał.Shadow Marshall pisze:Bo było się czym zachwycać. W tym meczu oczy krwawiły. Mistrz Włoch, finalista PW, półfinalista LM, a akcji sklecić nie potrafią. Oni tak już mają. Najważniejszy moment to mają osrane gacie. W grze długoterminowej jak liga to dają radę, ale w LM mięknie im faja.
- Netiux
- Juventino
Wszystkim tym którzy narzekają na styl polecam przypomnieć sobie rewanż półfinału Ligi Europejskiej zeszłego roku i co grał Juventus przeciwko Benfice. Teraz to my byliśmy taką Benficą i jest to zupełnie normalne. Gramy na obcym terenie, z klubem który nie ma nic do stracenia. Wiem że Wy wszyscy w Fifie wygrywacie pięknym stylem ale prawdziwa piłka nożna nie działa tak jak komputerowa.
Forza Grande Juventus!!!
Forza Grande Juventus!!!
Alla Juventus vincere non è importante: è l'unica cosa che conta.
- pablo1503
- Juventino
Jak to?Morgesztern pisze:Ludzie...
Jesteśmy mistrzem Włoch - źle.
Jesteśmy w finale Pucharu Włoch - źle.
Jesteśmy w półfinale Ligi Mistrzów - źle.
Czego wy oczekujecie?
Gdzie tutaj ktoś narzeka na awans? Ja tylko widzę rozczarowanie kibiców dzisiejszym meczem, który musisz przyznać, że był fatalny w Naszym wykonaniu.
I jeszcze jedno. Nie znoszę komentarzy w stylu: 'I gdzie są teraz hejterzy X', który sam napisałeś kilka minut temu.
Piłkarz gra kaszanę od kilku miesięcy, wyjdzie mu jedna połowa i ludzie wyskakują z takimi komentarzami. Nóż mi się wówczas w kieszeni otwiera.

W drugiej połowie się ogarnął, oddał fajny strzał z rzutu wolnego, ale jakoś nie zauważyłem, żeby robił rzeczy ponad stan, jaki się od niego wymaga. Albo nie zwracałem zbytniej uwagi, albo jestem zaślepiony.

- PlanetJuve
- Juventino
Radze wizyte u psychologa skora nie radzisz sobie z opinia innych.jackop pisze:Ogarnij to https://www.youtube.com/watch?v=cbzw2az0YVEPaweljuve2006 pisze:Ogarnij sie. DObranoc.
Dziękuję całej ekipie Juve, że znów będę musiał czytać o kupionych sędziach i przekrętach.
Bo nie dało się w normalny sposób wygrać meczu. Pokazać umiejętności, zaangażowanie i styl.
Przez takich ludzi jak ty wlasnie Juve traci bo siejesz ferment.
Nara i nie wracaj
Ostatnio zmieniony 22 kwietnia 2015, 23:22 przez PlanetJuve, łącznie zmieniany 2 razy.
- Marian.
- Juventino
jackop pisze:Jestem. Beznadziejny w defensywie, masa strat, "wyszedł mu" niecelny rzut wolny i jeden przerzut. Trzeba się go pozbyć jak najszybciej, bo odkąd wrócił jest takim samym hamulcowym jak Totti dla Romy.Morgesztern pisze:PS: Gdzie są ci hejterzy Andrzeja? :C

Lichsteiner odkąd podpisał nowy kontrakt gra KATASTROFALNIE.
Z jedne strony ogromny sukces i należy się cieszyć, ale patrząc na to z drugiej strony to mieliśmy ogromne szczęscie. Monaco ma prawo czuć się pokrzywdzone. Chce zapomnieć o tym spotkaniu i zacząć cieszyć się z tego, że jesteśmy w najlepszej czwórce Europy.
Od teraz nie oczekuję od Juventusu niczego prócz 2 rzeczy. Grania SWOJEJ piłki, a nie czekania na to co zrobi przeciwnik oraz tego, żeby Pirlo w tej edycji Ligi Mistrzów już nie zagrał.
Czekamy na losowanie. Forza!

- Hołek
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Moze i dobrze,ze ogladalem łaczona transmisje?
Drugi mecz tez slabiutki, ale co mnie to obchodzi, ciesze sie z polfinalu.
Teraz mam jedno zyczenie. Trafic na obojetnie kogo, ale zagrac nasza lepsza taktyka tj. 4-3-1 i zagrac odwaznie. Woz albo przewoz. Wiem,ze duza kasa itd, ale chcialbym abysmy zagrali jak dzikie swinie, bo takie kunktatorstwo w koncu sie zemsci.

Drugi mecz tez slabiutki, ale co mnie to obchodzi, ciesze sie z polfinalu.
Teraz mam jedno zyczenie. Trafic na obojetnie kogo, ale zagrac nasza lepsza taktyka tj. 4-3-1 i zagrac odwaznie. Woz albo przewoz. Wiem,ze duza kasa itd, ale chcialbym abysmy zagrali jak dzikie swinie, bo takie kunktatorstwo w koncu sie zemsci.
Niektórzy ludzie postrzegają rzeczy w ich naturalnym stanie i zadają sobie pytanie: Dlaczego? Ja marzę o rzeczach, których nigdy nie było i mówię sobie: Dlaczego nie?
- mateusz6
- Juventino
Pewnie nie wytrzymałbym dogrywki gdyby takowa miała miejsce. Jest awans w mizernym stylu, który jednak ten awans dał. Trzeba się cieszyć z półfinału i już nie marudzić nad stylem. Już od tego jest Allegri i jego sztab, żeby wyciągnąć wnioski z dzisiejszego meczu.
Jakoś nie wyobrażam sobie tego czarnowidztwa, którzy niektórzy przedstawiają, że Juve wyjdzie na Real/Bayern/Barcelonę i będą baty i błaganie o najniższy wymiar kary. Moze i będzie porażka, ale o zwycięstwo z Juve będzie trudniej niż wszystkim się może wydawać.
Jakoś nie wyobrażam sobie tego czarnowidztwa, którzy niektórzy przedstawiają, że Juve wyjdzie na Real/Bayern/Barcelonę i będą baty i błaganie o najniższy wymiar kary. Moze i będzie porażka, ale o zwycięstwo z Juve będzie trudniej niż wszystkim się może wydawać.
Nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej.
- deszczowy
- Juventino
12 lat czekania.
Irakiem jeszcze rządził Saddam, Bush pytał doradców co to jest Afganistan i prosił, żeby mu to pokazać na mapie, a Wałbrzych przestał być miastem na prawach powiatu (ale nie przestał być dziurą).
No no no. Pozmieniało się. Z wyjątkiem Wałbrzycha.
Irakiem jeszcze rządził Saddam, Bush pytał doradców co to jest Afganistan i prosił, żeby mu to pokazać na mapie, a Wałbrzych przestał być miastem na prawach powiatu (ale nie przestał być dziurą).
No no no. Pozmieniało się. Z wyjątkiem Wałbrzycha.
- Alex96
- Juventino
Masz Ty gosciu własny mózg czy raczej nie?Paweljuve2006 pisze:Radze wizyte u psychologa skora nie radzisz sobie z opinia innych.jackop pisze:Ogarnij to https://www.youtube.com/watch?v=cbzw2az0YVEPaweljuve2006 pisze:Ogarnij sie. DObranoc.
Przez takich ludzi jak ty wlasnie Juve teraci bo siejesz ferment.
Nara i nie wracaj
Sytuacja wyzej + to... To chyba duze bledy sedziego? Czy moze nie? Kibicowanie to jedno ale robienie z siebie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>/hipokryty to drugie... [']
- Kucharius1
- Juventino
eee??Marian. pisze: masa niedokładnych strat
Niektórzy się tak wyrażają że powinny polecieć bany.
Awans!!!