Matteo Ferrari
- miccoli
- Juventino
Jakby nie byl dobry to by go tyle klubow nie chcialoadamJan pisze:obejrzcie sobie gole z meczu juve - parma (4:0). widac tam wyraznie ze ferrari nie jest tak dobrym obronca za jakiego jest uwazany...
...
- hania
- Juventino
Kazdy popelnie błędy a Ferrari na pewno nie tak czesto i nie tak głupie jak ostatnio nasza defensywa. A poza tym jak mial sie nie pomylic kiedy przeciwko niemu grali zawodnicy Juve 
IL BELLO DEL CALCIO
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
- Misza_18
- Juventino
Ferrari jest jeszcze mlody i moga mu sie zdarzyc bledy(z reszta komu nie:) ). Nie zmienia to faktu, ze jest on jednym z najlepiej zapowiadajacych sie obroncow we Wloszech!! i dobrze by bylo jak trafilby do JUVE
- Tomusmc
- Juventino
Wogole ja sie dziwie po co zmienic obrone! Z ta obrona wygralismy 2 sezony ostatnie a teraz ze popelniaja bledy to trzeba ich zmienic? dla mnie to glupota! Poprostu maja kryzys i tyle a ten Matteo Ferrari to wcale mi sie nie podoba i od poczatku go nie chce! i tyle dziekuje za glos 

<-=JuventuS=->OldSchool!! Kochamy Cie i na zawsze bedziesz w naszych sercah 

- Machlik
- Juventino
obejrzyj sobie mecz roma - Juve (4:0) i popacz na obrone Juve, ona wcale nie jest taka dobra...
przecież to bezsensu, dajesz przykład jednego meczu i na tej podstawie oceniasz zawodnika? :?
w takim razie cała obrona Juve jest do wymiany, łącznie z Zambrottą tak?
mi sie nie wydaje, jak już większość mówiła błędy zdjarzają sie każdemu, nawet najlepszym, a Ferrari w Juve by sie przydał, co do tego nie ma wątpliwości
przecież to bezsensu, dajesz przykład jednego meczu i na tej podstawie oceniasz zawodnika? :?
w takim razie cała obrona Juve jest do wymiany, łącznie z Zambrottą tak?
mi sie nie wydaje, jak już większość mówiła błędy zdjarzają sie każdemu, nawet najlepszym, a Ferrari w Juve by sie przydał, co do tego nie ma wątpliwości
- Kamil de Lellias
- Juventino
Nie powinniśmy zawodnika osądzać widząc jeden jego mecz. Ja Ferrariego znam praktycznie tylko z reprezentacji młodzieżowej Włoch i z tych meczów Parmy które jakimś cudem pojawiły się w mojej kablówce (20 programów). Mimo wszystko uważam go za dobrego obrońcę i myślę, że jeszcze się będzie rozwijał, chciałbym, żeby to było właśnie w Juve