LM 14/15 (1/4): AS Monaco 0-0 JUVENTUS
- Morgesztern
- Juventino
Hmm... No nie wiem... Może za kapitalne podania? Może choćby za ten wolny?Ein pisze:Co takiego zrobił Pirlo że wszyscy go chwalą ?
Te niewyczute wrzutki w pole karne ?
Te zastawianie się i odgrywanie ?
Te spowalnianie akcji ?
Za co Andrzej niby zdobywa pochwały ?

- Danielpiero
- Juventino
FORZA JUVE DO BERLINA!!
,,Takich meczów nie wygrywa się piłkarzami jak Tacchinardi, ale takimi jak Zidane. Tacchinardi może pomóc, ale trzeba liczyć na mistrzów "
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Jestem. Beznadziejny w defensywie, masa strat, "wyszedł mu" niecelny rzut wolny i jeden przerzut. Trzeba się go pozbyć jak najszybciej, bo odkąd wrócił jest takim samym hamulcowym jak Totti dla Romy.Morgesztern pisze:PS: Gdzie są ci hejterzy Andrzeja? :C
Mamy awans, po pokazie antyfubtbolu, którego nie powstydziłaby się Chelsea i masie szczęścia/błędach arbitra.Paweljuve2006 pisze:Mamy awans. Ty dalej pijany bo piszesz brednie..
Ostatnio zmieniony 22 kwietnia 2015, 23:03 przez jackop, łącznie zmieniany 1 raz.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Antek666
- Juventino
Może przez Pajacyk.pl ? Tam jest taki drewniany pajacyk... pasuje jak ulał do KielonaEin pisze:Jakaś zrzuta na korki dla Kielona ?![]()
Oblizują się na myśl o arabskim stolcu czy pieniędzy?deszczowy pisze:Zważywszy, że to kupa warta 10 mln euro... Polskie "modelki" w Arabii Saudyjskiej żarły ją za ułamek tej sumy i pewnie do dziś się oblizują na myśl o tym.jackop pisze: Jestem zniesmaczony, bo dzisiaj Bianconeri zamiast wykwintnego dania zaserwowali nam kupę.
Kolejny pozytyw: Nikt z 4-ech zagrożonych piłkarzy nie dostał żółtej i wbrew temu co przed meczem kilku pisało wszyscy 4-ej będą mogli zagrać

- Shadow Marshall
- Juventino
Tak - 2 tygodnie będzie leżał na OIOMie z maską tlenową. Biegać każdy potrafi, ale sensownie podać to już nie.Zizou_1989 pisze:chciałem zauwazyc że Pirlo przebiegł 11,71 KM co jest ogólnie 4 wynikiem meczu za Lichym Marchisio i B. Silvą ... jakieś uwagi ?
- Asus3
- Juventino
- Hypeman
- Juventino
Poza niewyczutymi wrzutkami w pole karne to dokładnie tych dwóch pozostałych rzeczy dziś było trzeba. Musieliśmy jak najdłużej utrzymywać się przy piłce i on nam to gwarantował, przy okazji rzucił dobre podanie do Moraty, prawie strzelił z wolnego.Ein pisze:Co takiego zrobił Pirlo że wszyscy go chwalą ?
Te niewyczute wrzutki w pole karne ?
Te zastawianie się i odgrywanie ?
Te spowalnianie akcji ?
Za co Andrzej niby zdobywa pochwały ?
- PlanetJuve
- Juventino
Podbijam! Mowie ze gosc caly cas liczy euro zamiast grac.. z Ekspresu zostalo pendolino...Dragon pisze: Lichy nie łapałby się w polskiej lidze. Gość zapomniał jak się gra w piłkę :shock: :roll:
- pumex
- Juventino
Niestety cisza, media bardzo niechętnie typują dokładną datę powrotu Francuza.Kamex22 pisze:A ja się zapytam, kiedy wraca Pogba? Kiedyś był news półfinał dla Paula, żeby wrócił do LM. I co da rade?
Aha, jeszcze zapomniałem o jednej kwestii, a obiecałem sobie, że o tym wspomnę - Leonardo Jardim. Nie chcę wyjść na narcyza, ale gdy mówiłem, że wywalenie Ranieriego tuż po awansie do Ligue 1 był bardzo dobrą decyzją zważywszy na potencjał Monaco, to zostałem pojechany. Czy ktoś sobie wyobraża, że Monaco z tym niemrawym, bezbarwnym, wiecznie przegranym dziadkiem byłoby o krok od półfinału Ligi Mistrzów? No właśnie. Szacunek, że właściciel klubu z Księstwa miał jaja, żeby podjąć tak trudną i niepopularną decyzję. W ogóle szacunek dla Monaco za walkę

PS. Nikt nie wspomni, że pumex zamiast narzekać, to bezwarunkowo cieszy się z awansu? W złą stronę zmierza to forum :naughty:

- Shadow Marshall
- Juventino
Doświadczenie każe sądzić, że gdyby na jego pozycji grał Marchisio to lepiej by to wyglądało. Wszystko byłoby dobrze gdybyśmy strzelili bramkę i byłoby mniej nerwowo. Naszym celem był awans, ale powiedzmy sobie szczerze - było kilka okazji by zapewnić go sobie wcześniej, a nie drżeć do ostatniej sekundy.Hypeman pisze: Poza niewyczutymi wrzutkami w pole karne to dokładnie tych dwóch pozostałych rzeczy dziś było trzeba. Musieliśmy jak najdłużej utrzymywać się przy piłce i on nam to gwarantował, przy okazji rzucił dobre podanie do Moraty, prawie strzelił z wolnego.
Przy takim pressingu jakie stosują pozostałe ekipy to wystawianie Pirlo, który na wszystko ma czas to samobójstwo.
- Zizou_1989
- Juventino
chłopcze chyba widzielismy inny mecz... gdyby wolnego strzelił to byś pewnie sikał po gaciach a tak teraz ironia...Shadow Marshall pisze:Tak - 2 tygodnie będzie leżał na OIOMie z maską tlenową. Biegać każdy potrafi, ale sensownie podać to już nie.Zizou_1989 pisze:chciałem zauwazyc że Pirlo przebiegł 11,71 KM co jest ogólnie 4 wynikiem meczu za Lichym Marchisio i B. Silvą ... jakieś uwagi ?
- lukaszeq
- Juventino
W sytuacji gdy drużyna wygra w pierwszym meczu 4-0 i więcej, a drugi mecz odda walkowerem to prawdopodobnie zostałaby zdyskwalifikowana za niesportowe zachowanie.grande amore pisze:O ile dobrze pamietam, to musi byc roznica trzech bramek na korzysc druzyny przeciwnej. Czyli ilosc goli strzelonych przez rywala w pierwszym meczu + 3 kolejne. W w/w przypadku - 4:7.Niech mi ktoś powie. Jeśli Juve wygra z kolejnym rywalem 4-0, a rewanż odda walkowerem, to czy przeszłoby do finału?Z tego co wiem, to walkower = 3 bramkom.
- rad
- Juventino
O to, że Chiellini jest nieprzewidywalny i nieobliczalny w tym co robi. Potrafi zagrać świetne zawody, po to aby za chwilę swoim głupim i nieodpowiedzialnym zachowaniem sprowokować akcję, która przesądzi o bolesnej przegranej i np. odpadnięciu z LM. Chyba nie powiesz, że nie powinien dzisiaj dostać czerwonej kartki za swoje zagranie ręką ? Konsekwencje mogłyby być bardzo bolesne. Nie wiem czym jest spowodowane jego przewracanie się na boiskach, ale mógłby się postarać rozwiązać ten problem.Paweljuve2006 pisze:I o co Ci gosciu biega?? Zrobil wszystko zeby zapobiec bramce, a dogral caly mecz perfekcyjnie..rad pisze:Szczególnie to co Chiellini pokazał w pierwszej minucie. Tego co zrobił chyba nikt nie zrozumie, a to oznacza, że to naprawdę muszą być jego umiejętności.Wicior pisze:Pierwszy raz od 2003 roku! Duzo szczescia, ale tez duzo umiejetnosci.
- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Cały mecz, siedziałem jak na szpilach. Lichy dzisiaj zaliczył chyba 124 starty. Powtórzę się, wole Padoina. Kielon dzisiaj zagrał niezłą parodię, ale to jego wygrana przebitka w drugiej połowie uchroniła Nas od kontry 2 vS Buffon. A nikt o tym nie wspomina. Tej drużynie brakuje jeszcze kilku cegiełek by być kotem, ale cieszę się że wygrali i jest półfinał. Teraz obojętnie na kogo trafią i tak wszyscy wydają się lepsi.
- PlanetJuve
- Juventino
Ogarnij sie. DObranoc.jackop pisze:Mamy awans, po pokazie antyfubtbolu, którego nie powstydziłaby się Chelsea i masie szczęścia/błędach arbitra.Paweljuve2006 pisze:Mamy awans. Ty dalej pijany bo piszesz brednie..