LM 14/15 (1/4): AS Monaco 0-0 JUVENTUS
- MCL
- Juventino
Idealne ustawienie na ten mecz. Przez BBC nikt się nie przebije tak łatwo, Markiz w formie, Vidal w formie, Evra w formie, Tevez w formie, Morata w formie... zwycięstwo i półfinał! Forza!!
http://mclpl.blogspot.com <-- Opowiadania, recenzje i inne ciekawe teksty 

- Antek666
- Juventino
Nie byłeś ostatnio w 2012 tutaj przy okazji sparingu z Herthą?Buffalo pisze:Forza, bo do Berlina też chce mi się pojechać :!:

o i git. Na dziś chciałem właśnie 3-5-2 jak i chciałem występu Pirlo od pierwszej minuty który potrafi fajne piłki rzucać, co robił też w ostatnim meczuMehehehe pisze:#Juventus starting XI: Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Evra, Tevez, Morata.
352, BBC, MVP, FTW
btw, nie chciałeś tam napisać "WTF"?

ech i ach.... jak fajnie być tam gdzie należymy :!: Pojedynek z BVB był podróżą sentymentalną, z Monaco też mieliśmy fajne starcie w przeszłości, z Barceloną, Realem czy Bayernem również... Jesteśmy. I będziemy.
Aaaach, świetne! No to FTW!MCL pisze:ftw=for the winbtw, nie chciałeś tam napisać "WTF"? Smile
Ostatnio zmieniony 22 kwietnia 2015, 20:09 przez Antek666, łącznie zmieniany 1 raz.
- kuba2424
- Juventino
Skoro pierwszy mecz pokazał, że szalenie trudno jest strzelić gola Monaco, to co mamy powiedzieć o swojej obronie, która nie wpuściła żadnego gola?!Babinicz pisze:Właśnie,to mnie martwi,że Borussia miała słabiutką obronę,o czym wspominali nawet jej fani.Monaco wręcz przeciwnie,szalenie trudno jest im strzelić gola,co pokazał pierwszy mecz-sami dobrze wiemy,że nasz gol był nieco naciągany,a z akcji nic nie wpadło.Tego się obawiam,że dojdzie do dogrywki,albo wypunktują nas 2:0.Nie wiem... jeżeli nie strzelimy dziś gola,odpadniemy.
Jeżeli my nie strzelimy gola, to im potrzebny jest jeden, by przynajmniej doprowadzić do ewentualnej dogrywki, co oznacza, że ich zaprosimy na naszą połóweczkę, a Tevez i Morata wybiją im z głowy półfinał. 2:0? Tak, ale prędzej dla nas.
No i gitarrra!Mehehehe pisze:#Juventus starting XI: Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Evra, Tevez, Morata.

- MCL
- Juventino
ftw=for the winbtw, nie chciałeś tam napisać "WTF"? Smile

http://mclpl.blogspot.com <-- Opowiadania, recenzje i inne ciekawe teksty 

- Wojtek
- Juventino
W ostatnim czasie te wydawałoby się trudne wyjazdy wygrywaliśmy po 3-0, może dziś będzie podobnie?
W sumie czemu nie, jeśli strzelimy do przerwy na 1:0 to Monaco będzie musiało zaryzykować a wtedy 2/3 dobre kontry i mamy pogrom ;D lecz do szczęścia dziś wystarczy mi nawet przegrana 1:2, 2:3 itp.
FORZA JUVE!!!

FORZA JUVE!!!
- klous17
- Juventino
To co mówisz jest wbrew matematyce, awans daje nam już sam brak straconej bramki, nic strzelać nie musimy gol jedynie nam ułatwi mocno sprawę awansu.jackop pisze:O_O :shock: :roll: oczywiście, że najważniejsze jest STRZELIĆ. Nie rozumiem porównań do meczu z BVB bo sytuacja jest diametralnie inna. Dziś jeden gol różnicy daje nam awans nawet jeśli przegramy 2-1, 3-2 etc.klous17 pisze:Spójrzmy wiem na sprawę logicznie co dziś jest rzeczą ważniejszą gola strzelić czy nie stracić? Oczywiście to drugie węc po tym wnioskuje zagranie meczu na 0-0.
Pilnowanie 0-0 to najbardziej <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> taktyka, jaką można w tej sytuacji obrać.
Jak wspominali wcześniej koledzy, jak nie strzelimy, to nie awansujemy, bo to nie głaskanie się po pupkach z Atletico w fazie grupowej.
Nie taktyka, a strategia i nie prawda gdyż mamy drużynę która potrafi kontrolować mecz na 30m bez piłki co już pokazała w meczach z Romą, BVB i w meczach w których uzyskiwała szybkie prowadzenie np ostatnio z Lazio. Dla mnie gra na 0-0, nie zakłada z góry takiego wyniku jest on celem minimalnym, a nie maksymalnym.
Przechodząc do samego meczu Monaco-Juve.
Widzę, iż wybiegamy 3-5-2 może dowodzić moim domysłom "po pierwsze nie stracić". Uważam, że Monaco będzie stosowało ostry pressing na całym boisku w drugiej połowie jeśli wynik będzie nie korzystny zapewnie wprowadzą Berbatova na co my odpowiemy LL, jeśli Juve zachowa spokój będzie szło pewnie po pierwszy półfinał od 12 lat, bo co jak co ale oni dzisiaj grają w naszą grę Forza Juve!!!Czarny scenariusz: nie zakładam. Mój typ: 0-3
- PlanetJuve
- Juventino
W robocie miałem lajcik, bo nie myślałem o meczu, a teraz 3 godziny dziele na minuty i sekundy.. Stresik rośnie. Martwi mnie czy aby nie zbyt defensywnie wychodzimy. Ważne pierwsze strzelić bramkę i wtedy mogą murować do końca. Kurde! To tylko Monaco a My jedziemy po swoje!
- pumex
- Juventino
15 minut do meczu, a mnie już teraz potrzebna jest maska tlenowa.
Znając szansę, jaka stoi przed nami jestem obsrany za wszystkich - za siebie i za zespół, więc przynajmniej niech oni nie mają kupy w majtkach. Moja wystarczy
Znając szansę, jaka stoi przed nami jestem obsrany za wszystkich - za siebie i za zespół, więc przynajmniej niech oni nie mają kupy w majtkach. Moja wystarczy

- Morgesztern
- Juventino
Cóż mogę powiedzieć... FORZA JUVE!. 

- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Sorry, ale nadal mam odruch wymiotny na myśl o Stambule i Superpucharze z Napoli.klous17 pisze:Nie taktyka, a strategia i nie prawda gdyż mamy drużynę która potrafi kontrolować mecz na 30m bez piłki co już pokazała w meczach z Romą, BVB i w meczach w których uzyskiwała szybkie prowadzenie np ostatnio z Lazio.
Strzelić w pierwszej połowie i zabić mecz. Forza Juve!

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- zbysioJuve
- Juventino
A ja za to jakiś dzisiaj taki spokojny i wszystko co robiłem przebiegało bez żadnych nerwów tak po prostu na spoko. Nawet żadnych spin w domu nie było co czasami się zdarza gdy człowiek trochę się zdenerwujeTyrael pisze:Ja jak cala reszta...denerwuje sie od rana...daj BOze polfinal...z fartem Panowie. FORZA!!!

FORZA JUVE!!!