Premier League
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
ciekawe (i dla niektórych kontrowersyjne) zestawienie obiegło niedawno piłkarską Anglię - ot ktoś postanowił na podstawie jakiś tam kryteriów określić, które Angielskie kluby są obecnie "największe"...
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... thers.html
oburzają się kibice Liverpoolu bo ich klub wypadł gorzej niż Arsenal a przecież to oni mają więcej pucharów w gablocie
nie mniej jednak 4 i 5 miejsce padło łupem nielubianych przez wielu kibiców Juve - bogaczy z City i CFC lecz co ciekawsze wg tych danych "Ruscy" mają więcej fanów na świecie niż Arsenal czy Liverpool także jak widać kolejny pstryczek w nos tych którzy nie potrafią pogodzić się z faktem, że ktoś kibicuje takim klubom bez historii...;]
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... thers.html
oburzają się kibice Liverpoolu bo ich klub wypadł gorzej niż Arsenal a przecież to oni mają więcej pucharów w gablocie

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Cabrini_idol
- Juventino
Luis V.G to idiota.
Rooney, typowy napastnik, gra z CFC na srodku pomocy jako............. DEFENSYWNY POMOCNIK.
Boze...
Rooney, typowy napastnik, gra z CFC na srodku pomocy jako............. DEFENSYWNY POMOCNIK.
Boze...

- wojczech7
- Juventino
Dobrze, żeś Ty oświecony :lol:Cabrini_idol pisze:Luis V.G to idiota.
Boze...
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- Cabrini_idol
- Juventino
wojczech7 pisze:Dobrze, żeś Ty oświecony :lol:Cabrini_idol pisze:Luis V.G to idiota.
Boze...
Na pewno bardziej od tego pseudotrenera. Rooney jako DM,

- Makiavel
- Juventino
Tak to jest jak się gracza widzi raz na ruski rok. Rooney operujący z głębi pola i walczący w defensywnie aktywniej niż Tevez to widok, który nie zaskakuje. To zdecydowanie najbardziej uniwersalny napastnik a może gracz na świecie. Jakby mu trener kazał to i by na boku obrony się sprawdził oferując wiele drużynie.
No tak, ale kim jest van Gaal przy naszym idolu z forum, który wie wszystko lepiej? Wszyscy mamy pewność, że w FM miał większe sukcesy niż Holender w realnym świecie.
No tak, ale kim jest van Gaal przy naszym idolu z forum, który wie wszystko lepiej? Wszyscy mamy pewność, że w FM miał większe sukcesy niż Holender w realnym świecie.
"veritas odium parit obsequium amicos"
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem
- wojczech7
- Juventino
Van Gaal pseudotrener... Człowieku, nie masz jak zabłysnąć, to próbujesz głupotą? :roll:Cabrini_idol pisze:wojczech7 pisze:Dobrze, żeś Ty oświecony :lol:Cabrini_idol pisze:Luis V.G to idiota.
Boze...
Na pewno bardziej od tego pseudotrenera. Rooney jako DM,
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- Cabrini_idol
- Juventino
On miał swoje prime w polowie lat 90-tych. Od tej pory lewituje w innym świecie.
Rooney to bardzo uniwersalny gracz, ale to nie jest DM, co potwierdzil dzisiejszym meczem, gdzie gracze CFC kontrowali MU aż huczało.
To wystaw Teveza (ta sama klasa co Rooney w waleczności i rozgrywaniu)na DM, a pozniej wpieraj mi, że gra dobrze w defensywie i walczy. No prosze Cie..
Rooney to bardzo uniwersalny gracz, ale to nie jest DM, co potwierdzil dzisiejszym meczem, gdzie gracze CFC kontrowali MU aż huczało.
To wystaw Teveza (ta sama klasa co Rooney w waleczności i rozgrywaniu)na DM, a pozniej wpieraj mi, że gra dobrze w defensywie i walczy. No prosze Cie..

- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 19 razy
http://www.whoscored.com/Matches/829821 ... ea-Man-UtdCabrini_idol pisze:On miał swoje prime w polowie lat 90-tych. Od tej pory lewituje w innym świecie.
Włącz sobie takie sprytne urządzonko jak heatmaps i zobacz jakim DM-em był dziś Rooney. Następnie pomyśl o tym, jak bardzo Van Gaal Cię dziś oszukał i zwiódł tym ustawieniem

Gwoli ścisłości, Rooney zagrał dziś środkowego ofensywnego pomocnika. DM-ami w tym meczu to byli Zouma i Matic w Chelsea. Nawet Herrara nie grał dziś jak typowy DM, bo Manchester ustawiał się dziś bardzo wysoko.
- Cabrini_idol
- Juventino
Nie gral jako AM dzisiaj, co najwyzej operowal na rowno z Herrarą a i czesto byl ostatnim pomocnikiem w środku pomocy. Najwyzej gral Fellaini, który schodzil do lewej strony i jego najczesciej moglismy ogladac w polu karnym.Crunny pisze: Gwoli ścisłości, Rooney zagrał dziś środkowego ofensywnego pomocnika.

- jackop
- Juventino
- Podziekował: 21 razy
- Otrzymał podziękowanie: 71 razy
Mniejsza już o pozycję w pomocy Rooneya. Dla mnie zagadką jest jak po kilku świetnych spotkaniach Anglika na szpicy LVG wpadł na poroniony pomysł z wystawianiem na tej pozycji 'Flakao'.
Podobnie Mata. Grając podwieszonego wreszcie się odblokował, zaliczył bodajże 3 gole i asystę. Co robi Holender? przesuwa go na skrzydło, gdzie jest zupełnie bezproduktywny. Chociaż trzeba przyznać, że Azpilicueta nakrył i jego i Valencię czapką.
Chelsea na ostatniej prostej. Za tydzień łykną Arsenal i mogą świętować mistrzostwo.
Podobnie Mata. Grając podwieszonego wreszcie się odblokował, zaliczył bodajże 3 gole i asystę. Co robi Holender? przesuwa go na skrzydło, gdzie jest zupełnie bezproduktywny. Chociaż trzeba przyznać, że Azpilicueta nakrył i jego i Valencię czapką.
Jak pisałem, w tym sezonie, im dalej Wayne od pola karnego, tym więcej traci. Było to widać od początku, kiedy musiał łatać dziury operując za RVP i Falcao. Gość męczył się niemiłosiernie, podobnie jak Mata i Fellaini (na DMie).Makiavel pisze:Tak to jest jak się gracza widzi raz na ruski rok. Rooney operujący z głębi pola i walczący w defensywnie aktywniej niż Tevez to widok, który nie zaskakuje.
Chelsea na ostatniej prostej. Za tydzień łykną Arsenal i mogą świętować mistrzostwo.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Cabrini_idol
- Juventino
Juz sam nie wiem czy on udaje glupiego, czy nim jest. Frustracja bije mu z gal ocznych. Najlepszy mecz w sezonie

- MCL
- Juventino
Ten cały wywiad to ironia i sarkazm z jego strony. On zawsze tak odpowiada na pytania dziennikarzy, bo ich wręcz nienawidzi, co widać.
United miało 70% posiadania piłki. Chelsea praktycznie im nie zagroziła, jedna akcja - jeden gol, następnie autobus. Co ich zniszczyło to kontuzje - Rooney z konieczności jako pomocnik, Falcao z konieczności jako napastnik, RVP z konieczności na ławce, bo już nie miał kim jej zapchać :lol: . Szkoda, że Van Gaal się zabetonował i nie popuści z RVP, bo Falcao jak zwykle grał antyfutbol, zmarnował dwie setki bodajże, oraz źle ustawił się do odbioru piłki, przez co bodajże Terry odebrał mu piłkę jak juniorowi i poszła kontra, po której United straciło jedynego gola. A mogli stracić i kolejnego gola, w ten sam sposób
Ja wiem, że wszyscy tutaj skakają z kwiatka na kwiatek niczym moja była i po 4-2 z City wynieśliby LVG na piedestał, by po 1-0 z CFC wynieść go na taczkach :lol: Piłkarze których miał do dyspozycji grali dobrze, brakło im decyzyjności. Grzesiu Lato płakał jak oglądał, zmarnować tyle setek...
United miało 70% posiadania piłki. Chelsea praktycznie im nie zagroziła, jedna akcja - jeden gol, następnie autobus. Co ich zniszczyło to kontuzje - Rooney z konieczności jako pomocnik, Falcao z konieczności jako napastnik, RVP z konieczności na ławce, bo już nie miał kim jej zapchać :lol: . Szkoda, że Van Gaal się zabetonował i nie popuści z RVP, bo Falcao jak zwykle grał antyfutbol, zmarnował dwie setki bodajże, oraz źle ustawił się do odbioru piłki, przez co bodajże Terry odebrał mu piłkę jak juniorowi i poszła kontra, po której United straciło jedynego gola. A mogli stracić i kolejnego gola, w ten sam sposób

Ja wiem, że wszyscy tutaj skakają z kwiatka na kwiatek niczym moja była i po 4-2 z City wynieśliby LVG na piedestał, by po 1-0 z CFC wynieść go na taczkach :lol: Piłkarze których miał do dyspozycji grali dobrze, brakło im decyzyjności. Grzesiu Lato płakał jak oglądał, zmarnować tyle setek...

http://mclpl.blogspot.com <-- Opowiadania, recenzje i inne ciekawe teksty 

- jackop
- Juventino
- Podziekował: 21 razy
- Otrzymał podziękowanie: 71 razy
Szkoda. Szczególnie, że wczoraj "wyciekła" lista transferów United na najbliższe mercato. #umarłemMCL pisze:Ten cały wywiad to ironia i sarkazm z jego strony. On zawsze tak odpowiada na pytania dziennikarzy, bo ich wręcz nienawidzi, co widać.

Nie, wtedy nie byłoby śmieszniePush3k pisze:Nie można było dać tekstu?
Ramos, Clyne, Pogba, Bale, J. Martinez.
Ostatnio zmieniony 22 kwietnia 2015, 01:16 przez jackop, łącznie zmieniany 1 raz.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!