Mercato (Lato 2015)
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Żeby było śmieszniej oni postrzegają się za klub z tej samej półki co Juve. W sumie trudno się im dziwić, że chcą zagrać na uczuciach Carlitosa - w końcu byłby to dla nich łakomy kąsek.marioz pisze:Wg. Agrestiego decyzja co dalej z Tevezem, ma zostać podjęta na początku maja.
Nie wiem jakie są ustalenia miedzy nami, a piłkarzem, ale puszczanie Teveza za frajer to coś czego nie umiem sobie wyobrazic. Jesteśmy poważną firmą, nie możemy dać się dymać pastuchom z Buenos...
Ostatnio zmieniony 16 kwietnia 2015, 15:04 przez mrozzi, łącznie zmieniany 1 raz.
- Cabrini_idol
- Juventino
Jeśli to prawda, to musieliśmy mieć umowę z Tevezem, że po drugim sezonie, będzie miał mozliwosc rozwiazania kontraktu i powrotu do Argentyny, inaczej nie da sie tego wytlumaczyc, jestesmy klubem, firma i jesli bylaby mozliwosc sprzedania teveza zamiast rozwiazywac kontrakt na pewno bysmy go sprzedali, bo 10 mln droga nie chodzi, a na tyle sie go wycenia z rocznym kontraktem w obecnej dyspozycji.
Druga sprawa, nie wiem czy Dybała udzwignie ciezar 10 na plecach, nie chce byc zle zrozumiany to swietny mlody perspektywiczny napastnik, i chcialbym go widziec w Juve, ale w razie odejscia Teveza, chcialbym aby na jego miejsce przyszedl jakis top, doswiadczony, sprawdzony na arenie miedzynarodowej napastnik, który będzie gwarantem jakosci, i bedzie posiadal to cos co np Tevez, czyli moc wygrywania mecze w pojedynkę. Niestety w Dybale jeszcze tej czastki nie widzę, co nie znaczy, że z czasem ją nie osiągnie. Ale na teraz nie widze go w roli lidera jakim jest Tevez i 10 na plecach. ( Aguero
)
Poza tym, na pewno zarząd i sam Tevez w krótce odniosą sie do spekulacji prasowych, i badzmy dobrej mysli.
Druga sprawa, nie wiem czy Dybała udzwignie ciezar 10 na plecach, nie chce byc zle zrozumiany to swietny mlody perspektywiczny napastnik, i chcialbym go widziec w Juve, ale w razie odejscia Teveza, chcialbym aby na jego miejsce przyszedl jakis top, doswiadczony, sprawdzony na arenie miedzynarodowej napastnik, który będzie gwarantem jakosci, i bedzie posiadal to cos co np Tevez, czyli moc wygrywania mecze w pojedynkę. Niestety w Dybale jeszcze tej czastki nie widzę, co nie znaczy, że z czasem ją nie osiągnie. Ale na teraz nie widze go w roli lidera jakim jest Tevez i 10 na plecach. ( Aguero

Poza tym, na pewno zarząd i sam Tevez w krótce odniosą sie do spekulacji prasowych, i badzmy dobrej mysli.

- szymken
- Juventino
Dybala będzie spoko, ale Tevez by się przydał jak cholera. Interesuję się dość mocno NBA gdzie tacy mentorzy, mają wielką rolę przy kształtowaniu młodych. Ściągają z nich odpowiedzialność i doradzają. Wiem, że trochę różne dyscypliny sportów, ale w naszym interesie byłoby, żeby mieć i Dybale i Teveza na przyszły sezon.
Llorente- Morata to dobry przykład. Młody Hiszpan wielokrotnie wspominał, jak Ferdek mu pomaga.
Llorente- Morata to dobry przykład. Młody Hiszpan wielokrotnie wspominał, jak Ferdek mu pomaga.
- sebatiaen
- Juventino
Przestańcie płakać może Carlos wie że już nie ma mobilizacji do gry w europie?
Jeżeli przeszkadza mu tak bardzo rozbrat z rodziną to ok, Juve zastąpi go godnie, zawsze tak było, Juve to nie Tevez.
On już w Mantchesterze podkreślał że brakuje mu bardzo rodziny, tym bardziej młodych córek, nie wiem jak teraz jest ale w Anglii jak grał to chyba sam tam siedział, chyba kiedyś coś takiego przeczytałem, nie wiem jak teraz to wygląda.
Nasi wzmocnią atak jeżeli on odejdzie, Morata się wciąż rozwija i będzie jeszcze lepszy, przyjdzie ktoś na bank do przodu.
Trener Boca, Arrubarena się wypowiedział, dał jasno do zrozumienia by kibice się zbytnio nie jarali, powiedział że Boca nie ma pieniędzy na zakup Teveza a sam Juventus napewno nie odda go tak poprostu za darmo.
Daliśmy się trochę podejść włoskim mediom, to jest dla nich super temat,mają o czym pisać, przecież Carlos jest z nami w dobrym kontakcie, nagle miałby nas olać?, zawsze istnieje możliwość transferu ale nie wierzę w te absurdalne warunki, takich graczy z kontraktem nie oddaje się za darmo i Argentyńczycy na pewno sobie zdają z tego sprawę co potwierdził trener Boca.
Jeżeli przeszkadza mu tak bardzo rozbrat z rodziną to ok, Juve zastąpi go godnie, zawsze tak było, Juve to nie Tevez.
On już w Mantchesterze podkreślał że brakuje mu bardzo rodziny, tym bardziej młodych córek, nie wiem jak teraz jest ale w Anglii jak grał to chyba sam tam siedział, chyba kiedyś coś takiego przeczytałem, nie wiem jak teraz to wygląda.
Nasi wzmocnią atak jeżeli on odejdzie, Morata się wciąż rozwija i będzie jeszcze lepszy, przyjdzie ktoś na bank do przodu.
Trener Boca, Arrubarena się wypowiedział, dał jasno do zrozumienia by kibice się zbytnio nie jarali, powiedział że Boca nie ma pieniędzy na zakup Teveza a sam Juventus napewno nie odda go tak poprostu za darmo.
Daliśmy się trochę podejść włoskim mediom, to jest dla nich super temat,mają o czym pisać, przecież Carlos jest z nami w dobrym kontakcie, nagle miałby nas olać?, zawsze istnieje możliwość transferu ale nie wierzę w te absurdalne warunki, takich graczy z kontraktem nie oddaje się za darmo i Argentyńczycy na pewno sobie zdają z tego sprawę co potwierdził trener Boca.
- mrozzi
- Juventino
Tevez dał nam sporo, ale niemniej my jako klub daliśmy piłkarzowi. W Europie był już praktycznie skończony i miał wrócić do siebie, a dostał "dychę", pewne miejsce w składzie, możliwość gry w Europie, także stabilizację po tych ciężkich latach w City. Poniekąd dzięki naszemu klubowi wrócił także do reprezentacji. Jeśli ma szacunek do naszego klubu, do kibiców, powinien zostać do końca kontraktu. O braku przedłużenia umowy dyskutowaliśmy już jakiś czas temu i raczej niczego innego się spodziewać nie możemy. Nie od dziś bowiem wiadomo, że tęskno mu do tej ichniej biedy.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Zapomniałeś dodać, że poczuł się tutaj bardzo ważny i doceniany a dla tego zawodnika to priorytety...jeśli nie czuje wsparcia i zaufania to wali fochy i kaprysi...do tego uaktywnia się agresja...tutaj obchodzą się z nim wszyscy jak z jajkiem a on jest jak do rany przyłóż...nie ma co - Carlitos w Juve dał się poznać z innej, nieznanej dotąd strony !
Nie wierzę, że odejdzie już teraz bo po tym wszystkim nie okaże takiego braku szacunku klubowi, który w niego uwierzył...dawał zresztą jasno do zrozumienia, że wypełni kontrakt a przecież rodzina jest z nim w Turynie...jestem dobrej myśli...
Nie wierzę, że odejdzie już teraz bo po tym wszystkim nie okaże takiego braku szacunku klubowi, który w niego uwierzył...dawał zresztą jasno do zrozumienia, że wypełni kontrakt a przecież rodzina jest z nim w Turynie...jestem dobrej myśli...

- mrozzi
- Juventino
http://www.tuttojuve.com/calciomercato/ ... tto-231571
Sky przekonuje, że Tevez uszanuje kontrakt z nami i nie doszło do rozmów o jego rozwiązaniu. Argentyńczyk rzekomo nawet nie wyraził takiej chęci.
Oby okazało się to prawdą.
Co nie znaczy, że Dybali mówię "nie".
Sky przekonuje, że Tevez uszanuje kontrakt z nami i nie doszło do rozmów o jego rozwiązaniu. Argentyńczyk rzekomo nawet nie wyraził takiej chęci.

Co nie znaczy, że Dybali mówię "nie".
- bramek
- Juventino
Plan jest chyba taki, aby właśnie Dybala pograł/przebywał rok obok Carlosa. Nabrał od niego pewnych cech. W sumie atak Dybala/Morata i ew. Berrardi brzmi mega sensownie.
O Cavanich możemy zapomnieć. Jest to casus Sancheza i Di Marii, że niby do wyciągnięcia za około 30 baniek, a pójdzie w okolicach 50-60.
O Cavanich możemy zapomnieć. Jest to casus Sancheza i Di Marii, że niby do wyciągnięcia za około 30 baniek, a pójdzie w okolicach 50-60.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Kataloński Sport umieszcza na swojej okładce Luisa Suáreza, który opowiedział o swoim trudnym dzieciństwie: „Zacząłem pracować w wieku jedenastu lat. W moim domu brakowało wszystkiego. Wspólnie z dziadkiem zajmowaliśmy się pilnowaniem samochodów”. Na dole informacja o Pogbie, który ma prosić Barçę o wysiłek: „Zainteresowanie Manchesteru City mocno podnosi cenę pomocnika”.
Powiedzcie mi...skąd oni takie pierdoły wysysają ?

- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
A jak myslisz, ile gazet by sprzedali z tytułem 'Brak plotek transferowych - czekajcie do Czerwca"?alessandro1977 pisze:Kataloński Sport umieszcza na swojej okładce Luisa Suáreza, który opowiedział o swoim trudnym dzieciństwie: „Zacząłem pracować w wieku jedenastu lat. W moim domu brakowało wszystkiego. Wspólnie z dziadkiem zajmowaliśmy się pilnowaniem samochodów”. Na dole informacja o Pogbie, który ma prosić Barçę o wysiłek: „Zainteresowanie Manchesteru City mocno podnosi cenę pomocnika”.

Musza napędzać sprzedaż, nie ma co sie dziwic.
Tevez w takiej formie musi zostac. Koniec,kropka.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Ivory
- Juventino
Wg La Stampy Juventus osiągnął porozumienie z PSG w sprawie pozyskania Cavaniego za kwotę 45 mln euro. Zawodnikowi zaproponowano gażę w wysokości 5,5 mln plus bonusy. Do transakcji dojdzie wówczas, gdy Juventus najpierw sprzeda Pogbę.
Być może Tevez jednak zostanie, gdyż klub nie zamierza złożyć jakieś szaleńczej kwoty na Dybalę, a jedynie 20-22 mln euro, ze względu na kończący się kontrakt Argentyńczyka. Prawidłowo.
BezPogby:
Tevez-Cavani, może Oscar/Witsel/Sneijder
Być może Tevez jednak zostanie, gdyż klub nie zamierza złożyć jakieś szaleńczej kwoty na Dybalę, a jedynie 20-22 mln euro, ze względu na kończący się kontrakt Argentyńczyka. Prawidłowo.
BezPogby:
Tevez-Cavani, może Oscar/Witsel/Sneijder
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Cavani to trochę ryzyko, forma z Neapolu uleciała. W PSG jest w cieniu Zlatana a w Juve byłby w cieniu Teveza. 45 baniek to dużo kasy wolałbym Berardiego + Dybale, pewnie niewiele drożej a dałoby to możliwość większej swobody w ustawieniu. No i jak obaj odpowiedzi odpalą to mamy atak na lata. Wolę takie ryzyko niż jeden Cavani.
- Shadow Marshall
- Juventino
Nie podoba mi się to. Już wolę by kupili Dybale za 40 mln + Berardi za 15mln i za 10 mln więcej mamy 2 niesamowitych graczy którzy mają po 22(?) lata i mogą grać u nas nawet 10 lat.