Liga Mistrzów 2014/15

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
Zablokowany
annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 kwietnia 2015, 21:15

Dlaczego nie mogę znaleźć żadnego spotkania z angielską drużyną w 1/4 LM? :?

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 kwietnia 2015, 21:19

PSG nie podjelo walki, Barca dzisiaj zapewni sobie praktycznie awans przy takiej grze PSG, i za tydzien juz nawet Ibra i Verratti nie pomoga.

Bayern strzela gola, i mimo, że Porto stawia opór to i tak przepadna za tydzien w Monachium.

A szkoda bo polfinal Porto - Juve stawialoby nas w idealnym polozoniu w drodze do finalu. CO nie zmienia faktu, że Bayern to juz nie ten Bayern z przed 2 lat i jestesmy w stanie z nimi wygrac dwumecz.

Obrazek
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 15 kwietnia 2015, 21:20

annihilator1988 pisze:Dlaczego nie mogę znaleźć żadnego spotkania z angielską drużyną w 1/4 LM? :?
:rotfl: Dobre.

PSG chyba poza rozgrywkami, jakoś ich nie widzę po stracie bramki u siebie. Patrzę na wynik Porto i tu taka niespodzianka. :D 2-1 póki co, ale się przyznam, że spodziewałem się lania.

Pokonać Monaco i trafić na Porto w półfinale. :smile: :smile:

MCL

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 kwietnia 2015, 21:22

annihilator1988 pisze:Dlaczego nie mogę znaleźć żadnego spotkania z angielską drużyną w 1/4 LM? :?
http://www.wykop.pl/wpis/12201545/minut ... -meczow-c/

:twisted:

Uprzejmie przypominam, że statystyki nie grają. Zbyt wiele czynników podczas fazy pucharowej LM ma znaczenie, by opierać się tylko na suchych statystykach kto gdzie doszedł w poprzednich odsłonach. A co jak Barca czy Real spotkają się z przyszłym zwycięzca LM w 1/8? ;)

http://mclpl.blogspot.com <-- Opowiadania, recenzje i inne ciekawe teksty :)
AdiJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 20 razy

Nieprzeczytany post 15 kwietnia 2015, 21:38

Alonso w stratach bije Pirlo i to zdecydowanie :C Quaresma show.
Barca gra zdecydowanie lepiej od PSG, Matuidi coś tam próbuje ale reszta z Rabiotem na czele wszystko partoli.

Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 kwietnia 2015, 21:42

Barca gra lepiej, wczoraj Real tez gral lepiej, ale mimo wszystko ani Bayern ani Barca ani Real nie sa poza naszym zasięgiem, szczegolnie w tej formie co są. To nie jest przepasc jaka byla np miedzy nami a Bayernem 2 lata temu.

Jestem optymistą.

Obrazek
Morgesztern

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 kwietnia 2015, 21:48

Barcelona by nas zmiażdżyła. Nie chcę być posądzany o czarnowidztwo, ale taka jest prawda. Już wyobrażam sobie Messiego, który wbija się jak w masło w naszą defensywę z Kielonem na czele. :prochno:
Sorry panowie. Taka jest prawda. :stop:

Porto też nie jest takie słabiutkie, ale mamy z nimi szansę. Ciekawe czy Smoki wygrają z Bayernem... :think:
Ostatnio zmieniony 15 kwietnia 2015, 21:49 przez Morgesztern, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
wagner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 kwietnia 2015, 21:49

Morgesztern pisze:Barcelona by nas zmiażdżyła. Nie chcę być posądzany o czarnowidztwo, ale taka jest prawda. Już wyobrażam sobie Messiego, który wbija się jak w masło w naszą defensywę z Kielonem na czele. :prochno:
Sorry panowie. Taka jest prawda. :stop:
Z Realem nie było tak źle. NIe przesadzaj już.

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 15 kwietnia 2015, 21:52

Messi wbija się w każdą defensywę globu, a na naszą nie mamy chyba co narzekać, bo jest jedną z najlepszych w Europie. :wink: O ile przejdziemy Monaco (a mam nadzieję, że wykorzystamy to znakomite położenie) może się zdarzyć wszystko. Dosłownie.

Bayern miał już kilka wpadek w tym sezonie i też jestem zdania, że zespół ten nie jest już tak mocny jak 2 lata temu.

Morgesztern

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 kwietnia 2015, 21:58

Hej. Raz mówicie, że Lichy, Pirlo i reszta to dno, a potem, że możemy wygrać nawet z Barcą czy Realem. :wink: Panowie, to jak w końcu jest? :D

Obrazek
Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 kwietnia 2015, 22:02

Morgesztern pisze:Hej. Raz mówicie, że Lichy, Pirlo i reszta to dno, a potem, że możemy wygrać nawet z Barcą czy Realem. :wink: Panowie, to jak w końcu jest? :D
Co ma jedno do drugiego, kazdy zespol ma slabsze punkty, poza tym Pirlo nie bedzie grał jak wróci Pogba.

Nikt tu nie neguje, że Barca Real czy Bayern beda faworytami w starciu z nami, ale to nie jest poziom dla nas nieosiagalny jak mecz z przed 2 lat z Bayernem. A ty stwierdziles na wejsciu ze nie ma po co wychodzic na mecz z nimi bo NA PEWNO nie wygramy. Dziwne...

Powiedz mi , gdzie widzisz ten kosmiczny poziom w grze Bayernu dzisiaj czy Barcy ? albo wczoraj Realu, ja go nie widze.

Obrazek
Kamex22

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 kwietnia 2015, 22:04

Morgesztern pisze:Hej. Raz mówicie, że Lichy, Pirlo i reszta to dno, a potem, że możemy wygrać nawet z Barcą czy Realem. :wink: Panowie, to jak w końcu jest? :D
Myślę, że gdybyśmy zagrali optymalnie to jest szansa na wygraną, niewielka ale jest ;)

Wiadomo PSG Barca, mecz widowiskowy i mogłoby się wydawać, że my byśmy umarli z nimi, ale jednak gramy znacznie taktyczniejszy futbol. Myślę, że dalibyśmy radę rozgryźć inne drużyny ćwierćfinałowe ;)

Bardzo dobrze ogląda się ćwierćfinały LM ze świadomością, że my nie dość, że wciąż w grze to jeszcze nasz mecz wygraliśmy :P

Morgesztern

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 kwietnia 2015, 22:10

Halo, ja coś mówiłem o Bayernie? :wink: Z Bawarczykami faktycznie mamy szanse, ale z taką Barcą będzie ciężko. Kosmiczny atak, świetni pomocnicy i niezła obrona. My takich fenomenalny piłkarzy zbyt wielu nie mamy. Oczywiście nie mówię, że najlepiej oddać walkowera. Możemy powalczyć - jasne, ale zwycięstwo jest chyba poza naszym zasięgiem.
Aha, jeszcze nie przeszliśmy Monaco. :wink:
PS: Porto 3:1 Bayern :)

Obrazek
fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 15 kwietnia 2015, 22:11

Porto 3:1. Niesamowita sprawa. Ciekawe czy dowioza.

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
AdiJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 20 razy

Nieprzeczytany post 15 kwietnia 2015, 22:12

Nie wiem co trzeba mieć a raczej nie mieć w głowie by pisać takie bzdety, że nie ma żadnych szans i byłaby miazga. Wystarczy spojrzeć na Porto jak dzisiaj ogrywa Bayern W piłce możliwe jest wszystko, bez wiary w wygraną nie ma co nawet na boisko wychodzić.
Owszem Barca gra dobrze ale PSG bez Ibry, Verrattiego,Motty, niespełna sił Silva,Luiz czy Lucas to spore osłabienia.

Zablokowany