LM 14/15 (1/4): JUVENTUS 1-0 AS Monaco
- annihilator1988
- Juventino
Na ławce natomiast bida, z ofensywnych zawodników jest tylko Pepe, Matri i Llorente, co grać nogami nie umie.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Norbi 24
- Juventino
Skład Juve taki jak przypuszczano, natomiast Monaco jest dosyć ciekawy: Monaco: Subasic, Raggi, Carvalho, Abdennour, Kurzawa, Fabinho, Kondogbia, Moutinho, Carrasco, Martial, Dirar
Jeśli dobrze widzę, to wychodzą 5 obrońców, więc wiadomo jakie maja nastawienie na dzisiaj :-D
Jeśli dobrze widzę, to wychodzą 5 obrońców, więc wiadomo jakie maja nastawienie na dzisiaj :-D
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
W HD i po polsku, pozdrawiam 8) Wygramy to 2:0. Avanti!
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- wagner
- Juventino
Mnie cieszy ta pozytywna atmosfera przed spotkaniem. Gdy jest mniej malkontentów i marudzenia to i na mecz jakoś czeka się z większym smaczkiem. Bądź co bądź jesteśmy Juve. Przestańmy trzepać spodniami przed każdym meczem w końcu :roll:pumex pisze:Ćwierćfinał LM i teksty "liczę na łatwe 3:0". Ładnych czasów dożyłem, tylko nie wiem czy to zwykła kibicowska buta czy wskazówka odnośnie siły naszego zespołu?
- JuveGrzesiu
- Juventino
Nasi mieli się nie rozluźniać za bardzo przed meczem, a tutaj wyszli aż za bardzo spięci 
Mimo wszystko cieszy mnie gra Monaco
Przeez ligę przyzwyczaiłem się, że jak z kimś gramy to się zamyka i gra po prostu brzydką piłkę. Więc cieszy mnie, że możemy zagrać z kimś, kto nie gra autobusem^^
Dziwi milion dziur w obronie. Jakoś tak wolno biegają ;/ Jakby im się nie chciało
Chyba mam nadzieję, że max 60 minuta wejdzie Barzagli za
Pirlo (chyba, że będzie sobie radził, a ktoś inny słabo) i będziemy grali trochę odważniej.
Wiem, że Nasi potrafią strzelać z daleka, ale dziś trochę przesadzają xDD
Morata chyba pełni dziś rolę Llorente^^ Jakoś mało piłek do niego, nie próbuje dryblować czy brać na szybkość. Chyba plan jest taki, że ma ściągać obrońców, aby zrobić miejsca Tevezowi i pomocnikom.
Dobrze, że Juve po 20 minucie znalazło swoją gre.
Co zrobił Vidal?!

Mimo wszystko cieszy mnie gra Monaco

Dziwi milion dziur w obronie. Jakoś tak wolno biegają ;/ Jakby im się nie chciało

Pirlo (chyba, że będzie sobie radził, a ktoś inny słabo) i będziemy grali trochę odważniej.
Wiem, że Nasi potrafią strzelać z daleka, ale dziś trochę przesadzają xDD
Morata chyba pełni dziś rolę Llorente^^ Jakoś mało piłek do niego, nie próbuje dryblować czy brać na szybkość. Chyba plan jest taki, że ma ściągać obrońców, aby zrobić miejsca Tevezowi i pomocnikom.
Dobrze, że Juve po 20 minucie znalazło swoją gre.
Co zrobił Vidal?!
- Morgesztern
- Juventino
VIDAL!!!
On umie strzelać? W ogóle, nasi potrafią strzelać z dystansu? Przeważamy, ale nic z tego nie wynika.

- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Może mi ktoś wytłumaczyć jak można zmarnować tyle sytuacji ? :shock: Pirlo jest tej drużynie kompletnie niepotrzebny, szkoda, że nie ma nikogo aby za niego wszedł.
- jarmel
- Redaktor
Boże co ten Arturo zrobił...
Dziwny mecz jakoś tak falami trochę my byliśmy lepsi, trochę oni, ale końcówka zdecydowanie dla nas. Oby utrzymało się to na drugą połowę.
Jak zobaczyłem mma Kielona w polu karnym to od razu przed oczami miałem mecz z Realem..
Dziwny mecz jakoś tak falami trochę my byliśmy lepsi, trochę oni, ale końcówka zdecydowanie dla nas. Oby utrzymało się to na drugą połowę.
Jak zobaczyłem mma Kielona w polu karnym to od razu przed oczami miałem mecz z Realem..
#AllegriOut
- MCL
- Juventino
VIDAL DLACZEGO :płaczę:
Wyrównany mecz. Jeśli rozpoczniemy drugą połowę z taką intensywnością jak graliśmy ostatnie 15 minut pierwszej to w końcu coś wpadnie, wtedy możemy zacząć się bronić.
Wyrównany mecz. Jeśli rozpoczniemy drugą połowę z taką intensywnością jak graliśmy ostatnie 15 minut pierwszej to w końcu coś wpadnie, wtedy możemy zacząć się bronić.
http://mclpl.blogspot.com <-- Opowiadania, recenzje i inne ciekawe teksty 

- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Ja mam tylko jedna prośbę do Maxa...niech wywali z boiska tego pustego Vidala bo typ jest irytujący kiedy tylko kamera go pokazuje...jeszcze ta setka do szatni...