LM 14/15 (1/4): JUVENTUS 1-0 AS Monaco
- Mate.G
- Juventino
A co to za problem dla profesjonalistów 

- zbysioJuve
- Juventino
Ze swojej strony obawiam się trochę postawy Pirlo w tym meczu (może niesłusznie). Mam jednak nadzieję, że po takiej długiej przerwie nabrał ochoty do walki, poprawił kondycję i będzie w jakimś większym stopniu angażował się w walkę w defensywie. Jednak czy z nim czy bez jak zwykle wierzę w zwycięstwo najlepiej gdyby było co najmniej dwoma bramkami. Chyba nie może być inaczej wszak trafia się niepowtarzalna szansa awansu do półfinału i Juve musi to wykorzystać. Tak swoją drogą to do tej pory Juve nigdy nie odpadł w dwumeczu z drużyną z Francji co jeszcze bardziej pozytywnie powinno nastrajać przed tym dwumeczem.
Antek666, AdiJuve życzę udanych zabiegów i wracajcie chłopaki szybciutko do zdrowia i mam nadzieję, że wtorkowym meczem Juve w jakimś stopniu ukoi wam to wasze nieszczęście.
Antek666, AdiJuve życzę udanych zabiegów i wracajcie chłopaki szybciutko do zdrowia i mam nadzieję, że wtorkowym meczem Juve w jakimś stopniu ukoi wam to wasze nieszczęście.
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
zbysioJuve Dzięki
Ja jednak coś czuję, że brodacz da we wtorek sporo radości kibicom Juve.
Mamy lepszych, bardziej doświadczonych i ogranych graczy także piłkarze muszą tylko albo i aż potwierdzić swoją klasę 8)

Mamy lepszych, bardziej doświadczonych i ogranych graczy także piłkarze muszą tylko albo i aż potwierdzić swoją klasę 8)
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
http://www.whoscored.com/Regions/250/To ... ons-League
Na WhoScored już wiedzą, kto zagra w półfinałach
Na WhoScored już wiedzą, kto zagra w półfinałach

- MCL
- Juventino
Panowie Antek666 i AdiJuve, jeśli macie smartphony oparte na systemie Android 4.x i wyżej, oraz dostęp do internetu to aplikacja FotMob nadaje streamy audio, także w języku Polskim (wybrane mecze), nie jestem pewien czy akurat ten mecz LM będzie nadawany w języku polskim, ale prawdopodobnie tak. I oczywiście zdrowia i powodzenia życzę 
Klucz mobile oferuje fajne pakiety internetu mobilnego 500MB za 5zł bądź 200MB za 3zł, problem tylko że ich startery najłatwiej kupić przez allegro, a tu dochodzi czas przesyłki.
Co do dyspozycji Pirlo się nie boję. Wyjdzie i pozamiata. Nie raz udowodnił, że po przerwie bywa lepszy. Zresztą to taki mecz gdzie musimy grać rozsądnie i z rozwagą. Pan Profesor się przyda

Klucz mobile oferuje fajne pakiety internetu mobilnego 500MB za 5zł bądź 200MB za 3zł, problem tylko że ich startery najłatwiej kupić przez allegro, a tu dochodzi czas przesyłki.
Co do dyspozycji Pirlo się nie boję. Wyjdzie i pozamiata. Nie raz udowodnił, że po przerwie bywa lepszy. Zresztą to taki mecz gdzie musimy grać rozsądnie i z rozwagą. Pan Profesor się przyda
http://mclpl.blogspot.com <-- Opowiadania, recenzje i inne ciekawe teksty 

- Makiavel
- Juventino
Mecz z Lazio odpuścić. Lazio na 2. miejscu to będzie ładny pstryczek za butę romanistów. Chyba, że we wtorek zagramy koncert i wygramy np. 3-0.
"veritas odium parit obsequium amicos"
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Antek666, AdiJuve...wracajcie do zdrowia zuchy...odezwałbym się ale przypuszczam, że chętnych do przekazania wyniku już macie więc nie będziemy się dublować..pozdrawiam !
Ale będzie dobrze... :-D
Ale będzie dobrze... :-D

- cziro
- Juventino
Wczoraj w Top Calcio 24 Chirico mówił, że nie jest przekonany do Pirlo w pierwszej 11 po takiej przerwie i może coś w tym być, patrząc na grę Monaco na wyjazdach. Marchisio na środku i Sturaro z Vidalem wydają sie być optymalni przeciwko kontrom Monaco. A co do wolnych, może Carlitos godnie zastąpi Pirlo.
- pumex
- Juventino
Ja mu się nie dziwię, trudno być przekonanym do występu Pirlo od pierwszej minuty po dość długiej przerwie, natomiast jak widzę, że alternatywą dla niego jest Sturaro, to trochę tego przekonania do Il Maestro nabieram.cziro pisze:Wczoraj w Top Calcio 24 Chirico mówił, że nie jest przekonany do Pirlo w pierwszej 11 po takiej przerwie i może coś w tym być, patrząc na grę Monaco na wyjazdach. Marchisio na środku i Sturaro z Vidalem wydają sie być optymalni przeciwko kontrom Monaco.
Prawdopodobne składy wg. Sky Sport:

- Donnie
- Juventino
Będę kolejnym, który woli oglądać Pirlo, niż Sturaro. Ba! Szczerze powiedziawszy wolałbym nawet grę 3:5:2 niż Sturaro w takim meczu. Chłopak jest ambitny i zostawia dużo zdrowia na boisku, ale ewidentnie czuje się źle z piłką przy nodze, a to piłkarzowi na poziomie ćwierćfinału LM nie przystoi.
- Dempsej
- Juventino
To 3 5 2 w wykonaniu Maxa nie oznacz już męczenia meczu. Z Pirlo najbardziej będzie mi szkoda przesuniecie Claudio na bok i odsuniecie go od piłki bardzo podoba mi się jak rozgrywa szybko bez potrzeby nie podając do tyłu, ale doświadczenie Andrea jak w każdym meczu LM może okazać się bardzo ważne. Mam nadzieje że nie będzie to chodzący miedzy obrońcami Pirlo i ta przerwa dobrze mu zrobiła.