Serie A 14/15 (30): Parma 1-0 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 205 razy

Nieprzeczytany post 10 kwietnia 2015, 23:38

Serio tak myślicie o Lichym ? A ja myślałem, że tylko mnie ten typ działa na nerwy od momentu podpisania nowego kontraktu...

Mecz na luzie bez ciśnienia, najlepiej jak największą ilością rezerwowych...niech Coman zagra cały mecz bo jest okazja...

Obrazek
Shadow Marshall

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 kwietnia 2015, 23:52

alessandro1977 pisze:Serio tak myślicie o Lichym ? A ja myślałem, że tylko mnie ten typ działa na nerwy od momentu podpisania nowego kontraktu...

Mecz na luzie bez ciśnienia, najlepiej jak największą ilością rezerwowych...niech Coman zagra cały mecz bo jest okazja...
Właśnie od czasu podpisania nowego kontraktu Stefan jest nie do zniesienia. Irytuje niesamowicie. Drze ryja do sędziego po byle głupocie i w tym przypadku zachowuje się jak typowy Barceloniarz. Nietykalny. On jakiegoś gola czy asystę to w tym roku kalendarzowym zaliczył? Lepiej niech przyhamuje mordę bo w LM sędziowie mają mniej cierpliwości.
Co do tego meczu to mam nadzieje, że nie zagra...bo i po co? Piknikowe spotkanie, a szkoda ryzykować by jakiś podstawowy zawodnik zaliczył uraz (odpukać).

MCL

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 kwietnia 2015, 23:58

Dopóki nie zobaczę oficjalnego składu, ciężko będzie mi uwierzyć w start Comana od początku meczu :? Przypomina mi się sytuacja z Elią psia mać. Tylko, że Coman jest moim zdaniem klasę lepszym piłkarzem. No ale zobaczymy, póki co mam nadzieję że się mylę i pismaki mają rację. No i szczerze mówiąc - jakikolwiek skład by nie wyszedł, jego obowiązkiem jest wygrać. Co nie oznacza, że Kuczer nagle nauczy się grać :prochno:

http://mclpl.blogspot.com <-- Opowiadania, recenzje i inne ciekawe teksty :)
Crunny

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 14 razy

Nieprzeczytany post 11 kwietnia 2015, 02:05

Storari
Padoin - Bonucci - Ogbonna - De Ceglie
Pepe - Marrone - Sturaro - Coman
Llorente - Matri

Ten skład i tak jest na papierze silniejszy od Parmy. Graczy tacy jak Bonucci, Ogbonna, Pepe, Llorente i Matri byliby pewnie gwiazdami w Parmie. Dalibyśmy wtedy odpocząć wszystkim, oprócz Bonnuciemu. Jakby nie szło, to koło 60. minuty mogliby wejść Vidal, Marchisio, Pereyra lub Morata. Lepiej, żeby najlepsi zagrali w 3 meczach w 8 dni z Monaco (D), Lazio (D) i Monaco (W).

cziro

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 kwietnia 2015, 16:17

Przewidywany skład z datasport.it

Juventus (4-3-1-2): Storari; Padoin, Bonucci, Ogbonna, De Ceglie; Vidal, Marchisio, Sturaro; Pereyra; Llorente, Matri

http://www.datasport.it/calcio/serie-a/ ... -lazio.htm

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 kwietnia 2015, 16:42

cziro pisze:Przewidywany skład z datasport.it

Juventus (4-3-1-2): Storari; Padoin, Bonucci, Ogbonna, De Ceglie; Vidal, Marchisio, Sturaro; Pereyra; Llorente, Matri
Najnowsze wieści z najbardziej pewnego źródła są takie:

Storari - Licht, Angelo, Chiello, Padoin - Arturo, Marchisio, Sturaro - Pereyra - Coman, Jorente

Obrazek
juvemaroko

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 kwietnia 2015, 17:01

pumex pisze:
cziro pisze:Przewidywany skład z datasport.it

Najnowsze wieści z najbardziej pewnego źródła są takie:

Storari - Licht, Angelo, Chiello, Padoin - Arturo, Marchisio, Sturaro - Pereyra - Coman, Jorente
Szkoda ze nie mamy kogo wstawic Za Arturu i Marchisio. Ale zapewnie Max wie co robi szczegolnie ze bedzie musial radzic bez Pogba kiedy Pirlo powoli wraca do zdrowie.

Morgesztern

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 kwietnia 2015, 17:30

Llorente. :angry: OK, jest Coman, ale na Boga, dlaczego jest Jorente?! Nie wiem czym Bask przekonuje Allegriego.

<koniec hejtów w tym poście>

Liczę na 3 pkt i mały nakład sił. :wink:

EDIT:
Wojtek pisze:
Morgesztern pisze:Llorente. :angry: OK, jest Coman, ale na Boga, dlaczego jest Jorente?! Nie wiem czym Bask przekonuje Allegriego.

Niczym, po prostu chce podbić jego cenę, by sprzedać go drożej w lato, a wiadomo, że brak występów zaniży jego cenę ;) To jest chyba jedyne racjonalne wytłumaczenie ;)
Polemizowałbym. :smile:
Ostatnio zmieniony 11 kwietnia 2015, 17:35 przez Morgesztern, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 kwietnia 2015, 17:33

Morgesztern pisze:Llorente. :angry: OK, jest Coman, ale na Boga, dlaczego jest Jorente?! Nie wiem czym Bask przekonuje Allegriego.

Niczym, po prostu chce podbić jego cenę, by sprzedać go drożej w lato, a wiadomo, że brak występów zaniży jego cenę ;) To jest chyba jedyne racjonalne wytłumaczenie ;)

BlackJacky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 11 kwietnia 2015, 17:42

Bez kitu: nie ma strimów. Jest Llorente :/

Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl

"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
rad

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 kwietnia 2015, 17:54

Przy okazji meczu z Violą wspominałem, że mecz z Parmą będzie okazją dla Comana do pokazania się i cieszę się, że tak się stało. Te kilkadziesiąt minut jego gry powinno dać nam wszystkim szersze podstawy do oceny jego potencjału, bo jak do tej pory to kojarzę go z kilkoma udanymi akcjami i dość wieloma egoistycznymi zagraniami i niebezpiecznymi stratami po nieudanym dryblingu.
Trochę szkoda mi piłkarzy Parmy, bo ponoszą konsekwencję nieudolności i machlojek włodarzy swojego klubu, ale są skazani na pożarcie przez Juve i mam nadzieję, że tak będzie.

Principino

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 kwietnia 2015, 17:56

sop://broker.sopcast.com:3912/143159

jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 kwietnia 2015, 18:00

KOMENTUJ MECZ JUVE NA FANPAGE JUVEPOLAND!

#AllegriOut
Prokson

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 kwietnia 2015, 18:47

mam nadzieję że ta pierwsza połowa odpowiedziała wielu osobom na pytanie dlaczego Coman nie gra częściej, w pierwszym składzie i w ogóle paskudny Allegri blokuje go przed otrzymaniem złotej piłki.
Chłopak cierpi na tę samą chorobę co Giovinco. JEST SŁABY. Fizycznie. I choćby nie wiem jakie umiejętności techniczne miał to w lidze gdzie 90% muruje przed nami bramkę jest mało użyteczny.
Giovinco ma technikę - prawdopodobnie absolutna czołówka - ale najlepiej grał w zespołach przed którymi nikt nie trząsł portkami
Francuz musi nad tym pracować. MUSI jeżeli chce być użyteczny w ataku pozycyjnym. Bo w tej lidze sytuacji gdy będzie miał czas sie rozpędzić będzie dla niego jak na lekarstwo

Chyba kosmici ze Space Jam ukradli talent Llorente :( wezwijcie królika bugsa!

lenor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy
Otrzymał podziękowanie: 13 razy

Nieprzeczytany post 11 kwietnia 2015, 18:47

Zieeeeeeeew, katorga, czas chyba iść na piwo :D

Coman grał czy nie?

Zablokowany