Serie A 14/15 (30): Parma 1-0 JUVENTUS
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Serio tak myślicie o Lichym ? A ja myślałem, że tylko mnie ten typ działa na nerwy od momentu podpisania nowego kontraktu...
Mecz na luzie bez ciśnienia, najlepiej jak największą ilością rezerwowych...niech Coman zagra cały mecz bo jest okazja...
Mecz na luzie bez ciśnienia, najlepiej jak największą ilością rezerwowych...niech Coman zagra cały mecz bo jest okazja...

- Shadow Marshall
- Juventino
Właśnie od czasu podpisania nowego kontraktu Stefan jest nie do zniesienia. Irytuje niesamowicie. Drze ryja do sędziego po byle głupocie i w tym przypadku zachowuje się jak typowy Barceloniarz. Nietykalny. On jakiegoś gola czy asystę to w tym roku kalendarzowym zaliczył? Lepiej niech przyhamuje mordę bo w LM sędziowie mają mniej cierpliwości.alessandro1977 pisze:Serio tak myślicie o Lichym ? A ja myślałem, że tylko mnie ten typ działa na nerwy od momentu podpisania nowego kontraktu...
Co do tego meczu to mam nadzieje, że nie zagra...bo i po co? Piknikowe spotkanie, a szkoda ryzykować by jakiś podstawowy zawodnik zaliczył uraz (odpukać).
- MCL
- Juventino
Dopóki nie zobaczę oficjalnego składu, ciężko będzie mi uwierzyć w start Comana od początku meczu :? Przypomina mi się sytuacja z Elią psia mać. Tylko, że Coman jest moim zdaniem klasę lepszym piłkarzem. No ale zobaczymy, póki co mam nadzieję że się mylę i pismaki mają rację. No i szczerze mówiąc - jakikolwiek skład by nie wyszedł, jego obowiązkiem jest wygrać. Co nie oznacza, że Kuczer nagle nauczy się grać 

http://mclpl.blogspot.com <-- Opowiadania, recenzje i inne ciekawe teksty 

- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Storari
Padoin - Bonucci - Ogbonna - De Ceglie
Pepe - Marrone - Sturaro - Coman
Llorente - Matri
Ten skład i tak jest na papierze silniejszy od Parmy. Graczy tacy jak Bonucci, Ogbonna, Pepe, Llorente i Matri byliby pewnie gwiazdami w Parmie. Dalibyśmy wtedy odpocząć wszystkim, oprócz Bonnuciemu. Jakby nie szło, to koło 60. minuty mogliby wejść Vidal, Marchisio, Pereyra lub Morata. Lepiej, żeby najlepsi zagrali w 3 meczach w 8 dni z Monaco (D), Lazio (D) i Monaco (W).
Padoin - Bonucci - Ogbonna - De Ceglie
Pepe - Marrone - Sturaro - Coman
Llorente - Matri
Ten skład i tak jest na papierze silniejszy od Parmy. Graczy tacy jak Bonucci, Ogbonna, Pepe, Llorente i Matri byliby pewnie gwiazdami w Parmie. Dalibyśmy wtedy odpocząć wszystkim, oprócz Bonnuciemu. Jakby nie szło, to koło 60. minuty mogliby wejść Vidal, Marchisio, Pereyra lub Morata. Lepiej, żeby najlepsi zagrali w 3 meczach w 8 dni z Monaco (D), Lazio (D) i Monaco (W).
- cziro
- Juventino
Przewidywany skład z datasport.it
Juventus (4-3-1-2): Storari; Padoin, Bonucci, Ogbonna, De Ceglie; Vidal, Marchisio, Sturaro; Pereyra; Llorente, Matri
http://www.datasport.it/calcio/serie-a/ ... -lazio.htm
Juventus (4-3-1-2): Storari; Padoin, Bonucci, Ogbonna, De Ceglie; Vidal, Marchisio, Sturaro; Pereyra; Llorente, Matri
http://www.datasport.it/calcio/serie-a/ ... -lazio.htm
- pumex
- Juventino
Najnowsze wieści z najbardziej pewnego źródła są takie:cziro pisze:Przewidywany skład z datasport.it
Storari - Licht, Angelo, Chiello, Padoin - Arturo, Marchisio, Sturaro - Pereyra - Coman, Jorente

- juvemaroko
- Juventino
Szkoda ze nie mamy kogo wstawic Za Arturu i Marchisio. Ale zapewnie Max wie co robi szczegolnie ze bedzie musial radzic bez Pogba kiedy Pirlo powoli wraca do zdrowie.pumex pisze:Najnowsze wieści z najbardziej pewnego źródła są takie:cziro pisze:Przewidywany skład z datasport.it
Storari - Licht, Angelo, Chiello, Padoin - Arturo, Marchisio, Sturaro - Pereyra - Coman, Jorente
- Morgesztern
- Juventino
Llorente.
OK, jest Coman, ale na Boga, dlaczego jest Jorente?! Nie wiem czym Bask przekonuje Allegriego.
<koniec hejtów w tym poście>
Liczę na 3 pkt i mały nakład sił.
EDIT:

Liczę na 3 pkt i mały nakład sił.
EDIT:
Polemizowałbym.Wojtek pisze:Niczym, po prostu chce podbić jego cenę, by sprzedać go drożej w lato, a wiadomo, że brak występów zaniży jego cenęMorgesztern pisze:Llorente.OK, jest Coman, ale na Boga, dlaczego jest Jorente?! Nie wiem czym Bask przekonuje Allegriego.
<koniec hejtów w tym poście>To jest chyba jedyne racjonalne wytłumaczenie
Ostatnio zmieniony 11 kwietnia 2015, 17:35 przez Morgesztern, łącznie zmieniany 1 raz.

- Wojtek
- Juventino
Niczym, po prostu chce podbić jego cenę, by sprzedać go drożej w lato, a wiadomo, że brak występów zaniży jego cenęMorgesztern pisze:Llorente.OK, jest Coman, ale na Boga, dlaczego jest Jorente?! Nie wiem czym Bask przekonuje Allegriego.

- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Bez kitu: nie ma strimów. Jest Llorente 

Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- rad
- Juventino
Przy okazji meczu z Violą wspominałem, że mecz z Parmą będzie okazją dla Comana do pokazania się i cieszę się, że tak się stało. Te kilkadziesiąt minut jego gry powinno dać nam wszystkim szersze podstawy do oceny jego potencjału, bo jak do tej pory to kojarzę go z kilkoma udanymi akcjami i dość wieloma egoistycznymi zagraniami i niebezpiecznymi stratami po nieudanym dryblingu.
Trochę szkoda mi piłkarzy Parmy, bo ponoszą konsekwencję nieudolności i machlojek włodarzy swojego klubu, ale są skazani na pożarcie przez Juve i mam nadzieję, że tak będzie.
Trochę szkoda mi piłkarzy Parmy, bo ponoszą konsekwencję nieudolności i machlojek włodarzy swojego klubu, ale są skazani na pożarcie przez Juve i mam nadzieję, że tak będzie.
- Principino
- Juventino
sop://broker.sopcast.com:3912/143159
- Prokson
- Juventino
mam nadzieję że ta pierwsza połowa odpowiedziała wielu osobom na pytanie dlaczego Coman nie gra częściej, w pierwszym składzie i w ogóle paskudny Allegri blokuje go przed otrzymaniem złotej piłki.
Chłopak cierpi na tę samą chorobę co Giovinco. JEST SŁABY. Fizycznie. I choćby nie wiem jakie umiejętności techniczne miał to w lidze gdzie 90% muruje przed nami bramkę jest mało użyteczny.
Giovinco ma technikę - prawdopodobnie absolutna czołówka - ale najlepiej grał w zespołach przed którymi nikt nie trząsł portkami
Francuz musi nad tym pracować. MUSI jeżeli chce być użyteczny w ataku pozycyjnym. Bo w tej lidze sytuacji gdy będzie miał czas sie rozpędzić będzie dla niego jak na lekarstwo
Chyba kosmici ze Space Jam ukradli talent Llorente
wezwijcie królika bugsa!
Chłopak cierpi na tę samą chorobę co Giovinco. JEST SŁABY. Fizycznie. I choćby nie wiem jakie umiejętności techniczne miał to w lidze gdzie 90% muruje przed nami bramkę jest mało użyteczny.
Giovinco ma technikę - prawdopodobnie absolutna czołówka - ale najlepiej grał w zespołach przed którymi nikt nie trząsł portkami
Francuz musi nad tym pracować. MUSI jeżeli chce być użyteczny w ataku pozycyjnym. Bo w tej lidze sytuacji gdy będzie miał czas sie rozpędzić będzie dla niego jak na lekarstwo
Chyba kosmici ze Space Jam ukradli talent Llorente