Coppa Italia 14/15 (1/2): Fiorentina 0-3 JUVENTUS
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Skończ pitolić farmazonę chłopie...przegrana u siebie 1-2, wygrana na wyjeździe 3-0 i mamy się nie podniecać ? Viola zagrała jak Juve jej pozwoliło, proste ?Tom A Juve pisze: nie podniecałbym się tak zwycięstwem Juve bo Viola nie grała totalnie nic

- rad
- Juventino
Jeżeli regularnie oglądasz, albo oglądałeś mecze Monaco, to byłbym Ci w stanie uwierzyć na słowo, ale Francuzi - z tego co widzę - wiele dzisiaj nie pokazali, więc trudno się zgodzić.Tom A Juve pisze: sędzia dostosował się poziomem do upadku SerieA jako całości
nie podniecałbym się tak zwycięstwem Juve bo Viola nie grała totalnie nic, więc w takim składzie nie wiem czy pokonalibyśmy Monaco
- Kucharius1
- Juventino
I jak panie cfffaniakLucas87 pisze:Buuhaaahaaa. A dopiero co pojawiały się sugestie, że jakby nie obecność Teveza na boisku, to pozostali nasi gracze na pewno (!), postarali by się bardziej i wygrywalibyśmy i tak.
Np:A teraz nagle co? Od razu taki strach i miauczenie? Okazuje się, że bez Teveza nawet nie ma sensu marzyć o wygranej z Fiorentiną? Jaka jest linia partyjna na chwilę obecną?Wszyscy w Juve grają na tyle żeby wygrać, gdyby nie było Teveza, po prostu musieli by włożyć więcej siły w mecze, co nie znaczy że byśmy ich nie wygrywali.
Lepiej zrób coś dla ojczyzny i się zamknij.kuba2424 pisze: ...

Mi bardziej szkoda Moraty niż juniora Comana.
Pogba odszedł z ManU - bo jak zauważył w jednym z wywiadów, nie dostawał nawet szans w końcówkach, przy rozstrzygniętych wynikach.
Ostatnio zmieniony 07 kwietnia 2015, 22:58 przez Kucharius1, łącznie zmieniany 1 raz.
- cziro
- Juventino
Nie możesz się cieszyć, bo Serie A upadła 8) Trzeba się przerzucić na Ligue 1alessandro1977 pisze:Skończ pitolić farmazonę chłopie...przegrana u siebie 1-2, wygrana na wyjeździe 3-0 i mamy się nie podniecać ? Viola zagrała jak Juve jej pozwoliło, proste ?Tom A Juve pisze: nie podniecałbym się tak zwycięstwem Juve bo Viola nie grała totalnie nic
Ostatnio zmieniony 07 kwietnia 2015, 22:59 przez cziro, łącznie zmieniany 1 raz.
- Dybala 4ever
- Juventino
Jak tam twoja sara? Łyso ci? Twój przedmeczowy post mnie osłodził.squinter pisze:Panowie lepiej lećcie do buka obstawić awans Fiorentiny za większą sarę, przynajmniej sobie osłodzicie udział Fiołków w finale.
Robimy piękną rimontę, a wy nie potraficie się cieszyć. Jesteście smutni i żałośni. Upadajcie sobie na głowę z całą Serie A. Wielka mi Was szkoda :rotfl:
Ostatnio zmieniony 07 kwietnia 2015, 23:00 przez Dybala 4ever, łącznie zmieniany 1 raz.
- Tom A Juve
- Juventino
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: tak...bez Llorente stracilibyśmy kolejne dwa gole w dwie minutycziro pisze:Zmiana całkiem rozsądna, gdyby padła bramka dla Violi na 1:3 zrobiłoby się nerwowo w doliczonym czasie.

chyba tylko ty i Allegri mogliby tak wyjaśniać

po co inwestować w młodych a potem sie ich pozbywać, bo chyba nie wierzysz w to że w takiej sytuacji Coman u nas zostanie....
jeśli nie masz nic mądrego do powiedzenia, proszę nie ubieraj tego faktu w słowa...
- zbysioJuve
- Juventino
Szczerze to nie byłem wielkim optymistą odnośnie awansu, ale za to co piłkarze pokazali w tym meczu należą się im wielkie brawa
Od Storariego aż po Moratę, tak właśnie jego a to co sędzia odwalił z tą czerwoną kartką dla niego to po prostu jedne wielkie jaja. Żółta to max. powinna być, no, ale jak może komuś zależeć na tym aby jeden z podstawowych zawodników nie zagrał w finale to już się na to nic nie poradzi. Pisałem już wcześniej po pierwszym meczu, że ta obrona Violi to żaden tam monolit ( a wtedy zabrakło po prostu szczęścia bo sytuacje były) i jak się ich przyciśnie to gubią się jak dzieci we mgle co można było zobaczyć w tym spotkaniu z tymże wiadomo z jakim skutkiem. Nie wiem, ale chyba z Pirlo takiego wyniku chyba nie byłoby. Jeszcze trzeba zaznaczyć , że jest to bardzo ważne zwycięstwo i kolejne (szóste) odniesione bez straty bramki. Także trzeba się cieszyć :-D z wejścia do finału i być optymistą, że po tak dużej przerwie uda się i ten puchar znowu wywalczyć.
Stawiam na finał JUVE - Napoli, będzie co do wyrównania po SC.

Stawiam na finał JUVE - Napoli, będzie co do wyrównania po SC.
Też byłem zdziwiony ta decyzją, ale i tak już wszystko było pozamiatane i nie miało to już zadnego znaczenia. Ale to słowo "dziad" jest chyba nie na miejscu w takim momencie, po takim meczu, powinieneś się trochę zawstydzić.Cabrini_idol pisze:Dlaczego sciagnal ten dziad Comana i wprowadza Llorente, wytlumaczy mi to ktos ?
Ostatnio zmieniony 07 kwietnia 2015, 23:08 przez zbysioJuve, łącznie zmieniany 1 raz.
- rad
- Juventino
Jeżeli swego czasu Komisja Apelacyjna Serie A pozytywnie rozpatrzyła odwołanie Torino od kary dwóch meczów zawieszenia dla Glika w - zapewne w przypadku dużo bardziej poważnego faulu - to myślę, że w przypadku Moraty możemy mieć nadzieję na korzystny werdykt. Bo to, że odwołanie powinno zostać sformułowane chyba każdy widzi.Prokson pisze:Od razu Wam schłodzę głowy. Żadne odwołanie nie pomoże. Koniec kropka bo faul był a to że nie na kartkę tylko na pstryczka w nos to inna sprawa
- cziro
- Juventino
Ochłoń. On ma 18 lat i kontrakt do 2019 roku. Dostanie swoje szanse, a jak nie będzie chciał to też nie będzie tragedii.Tom A Juve pisze::rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: tak...bez Llorente stracilibyśmy kolejne dwa gole w dwie minutycziro pisze:Zmiana całkiem rozsądna, gdyby padła bramka dla Violi na 1:3 zrobiłoby się nerwowo w doliczonym czasie.
chyba tylko ty i Allegri mogliby tak wyjaśniać
po co inwestować w młodych a potem sie ich pozbywać, bo chyba nie wierzysz w to że w takiej sytuacji Coman u nas zostanie....
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Niestety ale kartki nie przechodzą na ligę. Zagramy w Rzymie bez Marchisio i Moraty. Ogromna strata, w sumie dziś nie było Teveza... mimo wszystko uważam to za głupią zasadę. W LM wreszcie to ogarneli, że przed finałem kartki się kasują, tak powinno być wszędzie 

Ostatnio zmieniony 07 kwietnia 2015, 23:03 przez Dragon, łącznie zmieniany 2 razy.

- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Też tupuję Lazio w finale.
A czerwoną kartkę skomentuję w ten sposób, że to chyba najdziwniejsza czerwień, jaką widziałem w życiu! Podejrzewam, że sędzia zinterpretował to jaką celową podcinkę od tyłu. Na powtórkach widać, że Morata celował w piłkę, ale nikt z nas nie wie, jak wyglądało to z perspektywy boiska.
Co do Comana to też nikt tak naprawdę nie wie, dlaczego zszedł. Taki incydent, a w tyle teorii! Powinien sobie pograć z Parmą, bo nie wyobrażam sobie wtedy Moraty i Teveza w wyjściowym składzie tak mało istotnego dla nas meczu.
A czerwoną kartkę skomentuję w ten sposób, że to chyba najdziwniejsza czerwień, jaką widziałem w życiu! Podejrzewam, że sędzia zinterpretował to jaką celową podcinkę od tyłu. Na powtórkach widać, że Morata celował w piłkę, ale nikt z nas nie wie, jak wyglądało to z perspektywy boiska.
Co do Comana to też nikt tak naprawdę nie wie, dlaczego zszedł. Taki incydent, a w tyle teorii! Powinien sobie pograć z Parmą, bo nie wyobrażam sobie wtedy Moraty i Teveza w wyjściowym składzie tak mało istotnego dla nas meczu.
- Tom A Juve
- Juventino
pitolisz to ty, chłopie....alessandro1977 pisze:Skończ pitolić farmazonę chłopie...przegrana u siebie 1-2, wygrana na wyjeździe 3-0 i mamy się nie podniecać ? Viola zagrała jak Juve jej pozwoliło, proste ?Tom A Juve pisze: nie podniecałbym się tak zwycięstwem Juve bo Viola nie grała totalnie nic
każdy mecz można sobie wyjaśniać że zagrali tak jak przeciwnik pozwolił
zaprzeczysz że Viola nie grała nic ??? zaprzeczysz że LM to inny poziom niż SerieA ? zaprzeczysz że Monaco będzie "ciut" silniejsze od tak jak dziś grającej Violi ? zaprzeczysz że potrzeba więcej jakości i w przodzie i w środku pola ? jeśli tak, to cóż...nie mamy o czym dyskutować

jeśli nie masz nic mądrego do powiedzenia, proszę nie ubieraj tego faktu w słowa...
- juvemaroko
- Juventino

:shock: Czemu Allegri sciagnal Comana mogl sciagnac kogos z drugiej linii.