Coppa Italia 14/15 (1/2): Fiorentina 0-3 JUVENTUS
- Cabrini_idol
- Juventino
Dlaczego sciagnal ten dziad Comana i wprowadza Llorente, wytlumaczy mi to ktos ? Argument ze wyzszy i przyda sie w obronie nie przemawia do mnie.
Tym bardziej ze byla 89 minuta 3 : 0 :doh:
Naplul dzieciakowi prosto w twarz.
Tym bardziej ze byla 89 minuta 3 : 0 :doh:
Naplul dzieciakowi prosto w twarz.

- PlanetJuve
- Juventino
This is a juventuskuba2424 pisze:No Pirlo, no Tevez, no Pogba...no PROBLEM! Jak widać można!
Fioletowi dziś przegrali mecz przed wyjściem na boisko!
Brawo dla naszych
- squinter
- Juventino
W ten sposób to chce się mylić zawszewojczech7 pisze: Beka z bukmachera co to radził przed meczem, jak łatwo się dorobić... :lol:
.

Nie postawiłemwojczech7 pisze:Lepiej się przyznaj ile wtopiłeś, beka będzie tym większasquinter pisze:W ten sposób to chce się mylić zawszewojczech7 pisze: Beka z bukmachera co to radził przed meczem, jak łatwo się dorobić... :lol:
.ale biję się w pierś - absolutnie nie spodziewałem się takiego obrotu sprawy.

Ostatnio zmieniony 07 kwietnia 2015, 22:45 przez squinter, łącznie zmieniany 1 raz.
- mateo369
- Juventino
yyyy a to dlaczego? w finale LM też nie zagrają?AdiJuve pisze: jeżeli finał jest się dowiedziałem 7 czerwca, to Juve gra bez Vidala,Pereyry i Teveza zapewne;/
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- wojczech7
- Juventino
Lepiej się przyznaj ile wtopiłeś, beka będzie tym większasquinter pisze:W ten sposób to chce się mylić zawszewojczech7 pisze: Beka z bukmachera co to radził przed meczem, jak łatwo się dorobić... :lol:
.ale biję się w pierś - absolutnie nie spodziewałem się takiego obrotu sprawy.

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Jestem dumny z chłopaków jak po meczu z Borussią...dalej uważacie, ż Allegri jest do doopy ? Za Conte z pewnością przy stanie 1-0 cofnęlibysmy się do obrony aby odpaść w dobrym stylu...
...to samo tyczy się meczu w Dortmundzie...Allegri kapitalnie rozegrał te dwa mecze bo nie oszukujmy się - to jego zasługa...

- pablo1503
- Juventino
Przyznam się szczerze, że nie spodziewałem się awansu, a tu taka niespodzianka.
Kartka dla Moraty, to jakiś żart. Na samym początku myślałem, że sędzie się pomylił i zaraz wyjmie żółtą, ale tak nie było. 'Śmiechowa' sytuacja.
Szkoda mi strasznie Comana. Nie wiem, czy nawet dotknął piłki.
Musimy wypożyczyć tego chłopaka w przyszłym sezonie.

Kartka dla Moraty, to jakiś żart. Na samym początku myślałem, że sędzie się pomylił i zaraz wyjmie żółtą, ale tak nie było. 'Śmiechowa' sytuacja.
Szkoda mi strasznie Comana. Nie wiem, czy nawet dotknął piłki.
Musimy wypożyczyć tego chłopaka w przyszłym sezonie.
Też nie rozumiem tej zmiany, ale szanujmy się.Cabrini_idol pisze:Dlaczego sciagnal ten dziad Comana i wprowadza Llorente

Bez 'a'Paweljuve2006 pisze:This is a juventus
Ostatnio zmieniony 07 kwietnia 2015, 22:49 przez pablo1503, łącznie zmieniany 1 raz.

- Aleexxx
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
http://www.livesports.pl/mecz/zuMPV4Fg/#wideoImi pisze:Ma ktoś może linka do faulu Moraty? Bo akurat mi transmisje wywaliło
Karta Moraty irracjonalna.
Juve na 90% w finale z Napoli. Mam nadzieje na rewanż za Superpuchar.
- Wojtek
- Juventino
Co zrobił to zrobił, ale nie obrażaj Maxia! Ten "dziad" wygra nam Serie A, CI i dojdzie co najmniej do 1/2 LM, dawno takiego sukcesu nie mieliśmy więc go szanujmyCabrini_idol pisze:Dlaczego sciagnal ten dziad Comana i wprowadza Llorente, wytlumaczy mi to ktos ? Argument ze wyzszy i przyda sie w obronie nie przemawia do mnie.

- Vincitore
- Juventino
Bije się w pierś. Co tu więcej mówić - GRANDE PARTITA!
Sędzia pajac z kartką dla Moraty (btw. nie było czasem tak, że kartki z ligi przechodzą na puchar i odwrotnie?)
Szkoda Comana, minę miał nieciekawą po meczu.
Sędzia pajac z kartką dla Moraty (btw. nie było czasem tak, że kartki z ligi przechodzą na puchar i odwrotnie?)
Szkoda Comana, minę miał nieciekawą po meczu.
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Tak jest tylko w Fifie :lol:Vincitore pisze: (btw. nie było czasem tak, że kartki z ligi przechodzą na puchar i odwrotnie?)
Jest dobrze, teraz tylko myśleć o Monaco, żeby u siebie w pierwszym meczu tak zagrać i skończyć spekulacje.
- Prokson
- Juventino
Czerwonej kartki nie będę komentować bo musiałbym się autocenzurować... ale tak to jest jak się zatrudnia pacjentów szpitala psychiatrycznego jako sędziego
Zdjęcie Comana? Jakoś bardziej jestem przekonany do zdania człowieka którego zespół rozbił na wyjeździe Borussie i Fiorę niż Januszów z tego forum. sorry chłopcy
Zdjęcie Comana? Jakoś bardziej jestem przekonany do zdania człowieka którego zespół rozbił na wyjeździe Borussie i Fiorę niż Januszów z tego forum. sorry chłopcy
- PlanetJuve
- Juventino