Coppa Italia 14/15 (1/2): Fiorentina 0-3 JUVENTUS
- grande amore
- Juventino
No ladnie. Morata nie zagra w finale PW 

Juve, storia di un grande amore 
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda

------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Nie wiem jak z zawieszaniami,ale jeżeli finał jest się dowiedziałem 7 czerwca, to Juve gra bez Vidala,Pereyry i Teveza zapewne;/Kamex22 pisze:Czy któryś z naszych może być zawieszony za żółte na finał?
No i bez Moraty :evil:
- Makiavel
- Juventino
To jest ponury żart ta czerwona dla Moraty... Czystej wody skandal. Za ten łokieć wymierzony Moracie, za nadepnięcie Vidala czerwona to ok, ale za ten faul?
"veritas odium parit obsequium amicos"
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem
- gucio_juve
- Juventino
Tę kontrowersję ewidentnie musi rozstrzygnąć pan Sławomir Stępniewski.
- Kamex22
- Juventino
AdiJuve pisze:Nie wiem jak z zawieszaniami,ale jeżeli finał jest się dowiedziałem 7 czerwca, to Juve gra bez Vidala,Pereyry i Teveza zapewne;/Kamex22 pisze:Czy któryś z naszych może być zawieszony za żółte na finał?
Czemu bez tych piłkarzy? Rozumiem, że jakieś beznadziejne Coppa America?
Morata chyba chciał, zebyśmy po meczu chwalili się, że ograliśmy w "10" Violę 3 do jaja

Edit: Ale ciężko mi zrozumieć. Wygrywamy 3-0 pewny awans, a nasi niepotrzebne faule i pyskówki do sędziego. Ja wiem, że Viola po 3 bramce miała kilka chamskich zachowań, ale żeby zniżać się do ich poziomu?
Ostatnio zmieniony 07 kwietnia 2015, 22:40 przez Kamex22, łącznie zmieniany 1 raz.
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Sędzia w ogóle dzisiaj ma swój własny świat, Valero atakuje Vidala bez piłki to nawet faulu nie gwiżdżę a teraz taka kartka
Dawno nie widziałem tak słabego arbitra, on nie gwiżdże po którąś z ekip on gwiżdże co mu się podoba.

Ta CA, pewnie cała trójka pojedzie. Ale Pogba powinien wrócić, tyle dobrego, choć w ataku Dwie Wieże a mozę Powrót KrólaKamex22 pisze:AdiJuve pisze:Nie wiem jak z zawieszaniami,ale jeżeli finał jest się dowiedziałem 7 czerwca, to Juve gra bez Vidala,Pereyry i Teveza zapewne;/Kamex22 pisze:Czy któryś z naszych może być zawieszony za żółte na finał?
Czemu bez tych piłkarzy? Rozumiem, że jakieś beznadziejne Coppa America?

Ostatnio zmieniony 07 kwietnia 2015, 22:38 przez AdiJuve, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ivory
- Juventino
Trzeba przyznać, że Allegri świetnie przygotował zespół na najważniejszą część sezonu.
No i złota myśl Kołtonia "Jak dzisiaj oglądam Matriego to mam wrażenie, że stał się absolutnie czołowym napastnikiem w Europie".
Szkoda, że sędzia już drukuje pod finał...
No i złota myśl Kołtonia "Jak dzisiaj oglądam Matriego to mam wrażenie, że stał się absolutnie czołowym napastnikiem w Europie".
Szkoda, że sędzia już drukuje pod finał...
- Axel
- Juventino
Oczywiście mówił o Alvaro na co z resztą zwrócił uwagę drugi komentatorIvory pisze:No i złota myśl Kołtonia "Jak dzisiaj oglądam Matriego to mam wrażenie, że stał się absolutnie czołowym napastnikiem w Europie". .

"Grazie o Signore per avermi la Juventus"