Coppa Italia 14/15 (1/2): Fiorentina 0-3 JUVENTUS
- Cabrini_idol
- Juventino
Wszystko cacy, ale Matri, bro seriously ? Z czym do ludzi, myslalem, że nie bedziemy musieli powierzac nigdy wiecej takim ASOM sprawwy awansu ...
Mamy 5 napastników , Wypada Tevez lub Morata i nasz atak to poziom Atalanty. Czyli z 5 mamy 2 którzy cos prezentuja i 3 którzy rabują konto Juventusu.
Mamy 5 napastników , Wypada Tevez lub Morata i nasz atak to poziom Atalanty. Czyli z 5 mamy 2 którzy cos prezentuja i 3 którzy rabują konto Juventusu.
Ostatnio zmieniony 07 kwietnia 2015, 20:11 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 2 razy.

- MCL
- Juventino
A oby Matri dziś wpakował coś i pokazał, że potrafi grać w piłkę
Nie obraziłbym się również gdyby awansował nas dalej 

http://mclpl.blogspot.com <-- Opowiadania, recenzje i inne ciekawe teksty 

- PietroBosman
- Juventino
Może Matri będzie miał swój dzień?
Zobaczymy.
Dziwi mnie fakt wystawienia Marchisio w pierwszym składzie.To była realna groźba poważnej kontuzji czy dziennikarzom tylko się wydawało?
Oby Allegri nie przeszarżował ...
Czy wynik odrobimy?A czemu nie?To nie Bayern Monachium, panowie!
Zobaczymy.
Dziwi mnie fakt wystawienia Marchisio w pierwszym składzie.To była realna groźba poważnej kontuzji czy dziennikarzom tylko się wydawało?
Oby Allegri nie przeszarżował ...
Czy wynik odrobimy?A czemu nie?To nie Bayern Monachium, panowie!
- grande amore
- Juventino
Pol biedy z ichnia kultura, chyba ze zaczna rzucac kamieniami jak Neapolitanczycy.mrozzi pisze:Autobus z naszymi zawodnikami został przywitany gwizdami i okrzykami bastardi. Tego zwierzyńca też nie sposób okrzesać.![]()
FORZA JUVE! Do samego konca!
Juve, storia di un grande amore 
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda

------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
- Cabrini_idol
- Juventino
WolęWojtek pisze:a co ? wolisz Llorente!? Nwm w jakiej dyspozycji aktualnie jest Mitra Matri, ale raczej gorzej od LL nie zagra...Cabrini_idol pisze:Wszystko cacy, ale Matri, bro seriously ?
433
Z Comanem i Pepe na skrzydlach , a na srodku Marchisio Vidal Pereyra. Nie lepiej ?
Dobra Coman może nie jest gotowy na wiielką jeszcze pilke a Pepe malo gral w ostnich latach.. ALE wolę dac szanse Comanowi, który być może bedzie przyszloscia tej druzyny niż matriemu, który w lecie odejdzie

- pablo1503
- Juventino
Wyczuwam niezłą hipokryzję. Niby większość pisze, że nic się nie stanie, jak odpadną, że puchar sie nie liczy, LM najważniejsza etc... Znając życie, to za 2 godziny na tym forum każdy piłkarz wraz z trenerem będzie obsmarowany od góry do dołu.
Wyczuwam remis.

Wyczuwam remis.

- juventussek
- Juventino
Pomimo tego że Teveza nie będzie, jestem dobrej myśli. Ciekawe test przed nami bez naszego napadziora. Myślę że Matryca ukłuje coś jak za dawnych lat, zafundujemy braciom żyłowatego czteropaka w anus.
1-4 dla nas i Matri dwie brameczki
1-4 dla nas i Matri dwie brameczki
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Nie zebym bronil cieniaka Matriego, ale nie wiem w sumie dlaczego, co drugi tutaj tak po nim jedzie. Tradycja? Moda? Te 7 bramek sie samo nie strzelilo. Gwoli przypomnienia: nasz hiszpanski klocuch ma bramek tyle samo, a rozegral dwa razy wiecej minut, niz ładny Włoch.
Licze, ze mlody Gattusso pokaze dzisiaj... coskolwiek pokaze.
4-3-3 przy nazwiskach, ktore na dzisiaj mamy, to calkiem fajna opcja. Szkoda, ze Maksiu z niej nie skorzysta.
PS.
Daj ktos linka
Licze, ze mlody Gattusso pokaze dzisiaj... coskolwiek pokaze.
4-3-3 przy nazwiskach, ktore na dzisiaj mamy, to calkiem fajna opcja. Szkoda, ze Maksiu z niej nie skorzysta.
PS.
Daj ktos linka
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- grande amore
- Juventino
Ostatnio zmieniony 07 kwietnia 2015, 20:48 przez grande amore, łącznie zmieniany 1 raz.
Juve, storia di un grande amore 
------
------
Mowcie mi Magda

------
------
Mowcie mi Magda
- Morgesztern
- Juventino
Wolę już Matriego od tego kloca zwanego piłkarzem, czyli Llorente. 
Viola raczej awansuje, ale nadzieja umiera zawsze ostatnia. :-D

Viola raczej awansuje, ale nadzieja umiera zawsze ostatnia. :-D
Ostatnio zmieniony 07 kwietnia 2015, 20:48 przez Morgesztern, łącznie zmieniany 1 raz.

- 19redhof10
- Juventino
Ma ktos jakis dobry link ?