Coppa Italia 14/15 (1/2): Fiorentina 0-3 JUVENTUS
- Lucas87
- Juventino
Buuhaaahaaa. A dopiero co pojawiały się sugestie, że jakby nie obecność Teveza na boisku, to pozostali nasi gracze na pewno (!), postarali by się bardziej i wygrywalibyśmy i tak.
Np:
Np:
A teraz nagle co? Od razu taki strach i miauczenie? Okazuje się, że bez Teveza nawet nie ma sensu marzyć o wygranej z Fiorentiną? Jaka jest linia partyjna na chwilę obecną?Wszyscy w Juve grają na tyle żeby wygrać, gdyby nie było Teveza, po prostu musieli by włożyć więcej siły w mecze, co nie znaczy że byśmy ich nie wygrywali.
Lepiej zrób coś dla ojczyzny i się zamknij.kuba2424 pisze: ...
Ostatnio zmieniony 07 kwietnia 2015, 22:36 przez Lucas87, łącznie zmieniany 1 raz.
SANCTI PER FIDEM VICERUNT REGNA OPERATI SUNT IUSTITIAM.
- annihilator1988
- Juventino
Szczerze powiedziawszy, to mnie kontuzja Teveza nie rusza. Gra tak intensywnie i tak kontaktowo, że to była kwestia czasu, aż mu coś się stanie. Lepiej lekki uraz na treningu, a niżeli kontakt z Glikiem czy innym siermiężnym piłkarzem. Oby obyło się bez powikłań i tyle. Zresztą, na CI Juve od x czasu kładzie ####
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Don Paolo
- Juventino
Nie wiem w czym Puchar Anglii, Hiszpanii czy Niemiec jest lepszy od Pucharu Włoch? Mógłbyś mnie oświecić?mrozzi pisze:Nie awansujemy - trudno, gramy dalej; awansujemy - super, miła niespodzianka. Większość z nas czeka chyba po prostu na rekord w ilości CI i srebrną gwiazdkę, ale nie oszukujmy się - te rozgrywki nic nie znaczą i nijak się mają do pucharów w Anglii, Hiszpanii czy Niemczech.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
We Florencji już ludzie pewnie biorą wolne na jutro po wieści o Tevezie
Szkoda, mamy żyłowanie Carlosa 90 min. z Empoli bo nie ma godnego zmiennika. Raczej po emocjach.
Osobiście zagrałbym 4-3-3, nic już absolutnie nie tracimy. Morata, Matri, Pepe/ Coman. Na ławce zostałby przeciętny Sturaro.
Przyfarciła viola niesamowicie, nie mają prawa tego sfrajerzyć.

Osobiście zagrałbym 4-3-3, nic już absolutnie nie tracimy. Morata, Matri, Pepe/ Coman. Na ławce zostałby przeciętny Sturaro.
Przyfarciła viola niesamowicie, nie mają prawa tego sfrajerzyć.
Matri ostatnio się u nich szwędał w szatni przez pół roku. No i Marchisio ma znajomego lekarza co mu wystawia l4 z zerwanymi więzadłami.Mehehehe pisze: Kto z naszej kadry najlepiej zna Violę (podpowiem, że od środka)?
Ostatnio zmieniony 07 kwietnia 2015, 19:13 przez Dragon, łącznie zmieniany 2 razy.

- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Zauważ, że o Hiszpański Puchar Króla toczy się do końca walka między potentantami. We Włoszech jest tylko Juventus, który sobie Puchar Włoch olewa.Don Paolo pisze:Nie wiem w czym Puchar Anglii, Hiszpanii czy Niemiec jest lepszy od Pucharu Włoch? Mógłbyś mnie oświecić?mrozzi pisze:Nie awansujemy - trudno, gramy dalej; awansujemy - super, miła niespodzianka. Większość z nas czeka chyba po prostu na rekord w ilości CI i srebrną gwiazdkę, ale nie oszukujmy się - te rozgrywki nic nie znaczą i nijak się mają do pucharów w Anglii, Hiszpanii czy Niemczech.
Kto z naszej kadry najlepiej zna Violę (podpowiem, że od środka)?
- PlanetJuve
- Juventino
Właśnie też się zastanawiam kto to pociągnie z przodu.. :doh:Dragon pisze: Szkoda, mamy żyłowanie Carlosa 90 min. z Empoli bo nie ma godnego zmiennika. Raczej po emocjach.
Dziwi brak genialnego Padoina ( patrz wywiad Maxa po Empoli) kosztem młodego Gatusso

Mam dziwne wrażenie, że Morata Nas wprowadzi do finału..
Z drugiej strony jeżeli nie ma Teveza to cała drużyna powinna się spiąć i pokazać, że bez niego też może. Jak będzie to się przekonamy.
- Eric6666
- Juventino
brak Teveza = brak jego cofania do rozgrywania = dwóch zawodników z przodu.Paweljuve2006 pisze:Właśnie też się zastanawiam kto to pociągnie z przodu.. :doh:Dragon pisze: Szkoda, mamy żyłowanie Carlosa 90 min. z Empoli bo nie ma godnego zmiennika. Raczej po emocjach.
Dziwi brak genialnego Padoina ( patrz wywiad Maxa po Empoli) kosztem młodego Gatusso![]()
Z drugiej strony jeżeli nie ma Teveza to cała drużyna powinna się spiąć i pokazać, że bez niego też może. Jak będzie to się przekonamy.
Mam nadzieję, że to będzie spotkanie, które pokaże, że Carlos powinien rzadziej brać się za rozgrywanie. Chciałbym zobaczyć w tym spotkaniu Pepe i Comana

- Don Paolo
- Juventino
W takim razie Puchar Anglii możemy śmiało nazwać Pucharem Lorda Sołtysa, bo tam ostatnio w półfinale zagrał klub z trzeciej ligi, klub z Championship, słabiak z Premier League, a zdobywcą FA Cup został Arsenal dla którego był to pierwszy puchar od 10 lat, gdzie olbrzymi wkład w jego zdobycie mieli m.in. Fabiański i Podolski.Mehehehe pisze:Zauważ, że o Hiszpański Puchar Króla toczy się do końca walka między potentantami. We Włoszech jest tylko Juventus, który sobie Puchar Włoch olewa.Don Paolo pisze:Nie wiem w czym Puchar Anglii, Hiszpanii czy Niemiec jest lepszy od Pucharu Włoch? Mógłbyś mnie oświecić?mrozzi pisze:Nie awansujemy - trudno, gramy dalej; awansujemy - super, miła niespodzianka. Większość z nas czeka chyba po prostu na rekord w ilości CI i srebrną gwiazdkę, ale nie oszukujmy się - te rozgrywki nic nie znaczą i nijak się mają do pucharów w Anglii, Hiszpanii czy Niemczech.
Warto dodać, że Hull City, które dzięki grze w finale Pucharu Anglii zagrało w europejskich pucharach... przepadło w sierpniowych eliminacjach do fazy grupowej Ligi Europejskiej

Dlatego pytam... w czym Puchar Anglii, Hiszpanii czy Niemiec jest lepszy od Pucharu Włoch?
Proszę o konstruktywne argumenty, a nie takie, że Barcelona i Real rok w rok grają w finale. Grają w finale, bo to naturalna kolej rzeczy. Gdyby Juventus i Roma co sezon zgarniały 140 milionów euro z prawa telewizyjnych, a trzecia najlepsza drużyna o 100 baniek mniej to Juventus i Roma również sezon w sezon grałyby w półfinałach/finale Pucharu Włoch.
Ostatnio zmieniony 07 kwietnia 2015, 19:25 przez Don Paolo, łącznie zmieniany 3 razy.
- PlanetJuve
- Juventino
Dokładnie i właśnie ciekawy jestem kto weźmie ciężar rozgrywania do przodu skoro, jak wiadomo, Naszym pomocnikom najlepiej podaje się do obrońcówEric6666 pisze:brak Teveza = brak jego cofania do rozgrywania = dwóch zawodników z przodu.Paweljuve2006 pisze:Właśnie też się zastanawiam kto to pociągnie z przodu.. :doh:Dragon pisze: Szkoda, mamy żyłowanie Carlosa 90 min. z Empoli bo nie ma godnego zmiennika. Raczej po emocjach.
Dziwi brak genialnego Padoina ( patrz wywiad Maxa po Empoli) kosztem młodego Gatusso![]()
Mam nadzieję, że to będzie spotkanie, które pokaże, że Carlos powinien rzadziej brać się za rozgrywanie. Chciałbym zobaczyć w tym spotkaniu Pepe i Comana
- albertcamus
- Juventino
Za kontuzjowanego Teveza w pierwszym składzie zobaczymy dziś... Alessandro Matriego! Nasz bombardier powraca
Skład wg Zulianego (źródło: facebook):
Storari
Lichtsteiner
Bonucci
Chiellini
Evra
Vidal
Marchisio
Sturaro
Pereyra
Matri
Morata
Także tego...
Skład wg Zulianego (źródło: facebook):
Storari
Lichtsteiner
Bonucci
Chiellini
Evra
Vidal
Marchisio
Sturaro
Pereyra
Matri
Morata
Także tego...
- kuba2424
- Juventino
A no taka, że powołałeś się tylko na jedną opinię jednego użytkownika, po której wrzuciłeś wszystkich do jednego wora. Poza tym, boisko dziś zweryfikuje powyższą opinię. I jeszcze jedno - co to znaczy "postarali by się"?Lucas87 pisze:Buuhaaahaaa. A dopiero co pojawiały się sugestie, że jakby nie obecność Teveza na boisku, to pozostali nasi gracze na pewno (!), postarali by się bardziej i wygrywalibyśmy i tak.
Np:A teraz nagle co? Od razu taki strach i miauczenie? Okazuje się, że bez Teveza nawet nie ma sensu marzyć o wygranej z Fiorentiną? Jaka jest linia partyjna na chwilę obecną?Wszyscy w Juve grają na tyle żeby wygrać, gdyby nie było Teveza, po prostu musieli by włożyć więcej siły w mecze, co nie znaczy że byśmy ich nie wygrywali.
A ja myślę że mocno cię poniosło. Tak, wiemy,wiemy, wszystko co najgorsze to we Włoszech, na "obczyźnie" wszystko jest...lepsiejsze!Mehehehe pisze:Zauważ, że o Hiszpański Puchar Króla toczy się do końca walka między potentantami. We Włoszech jest tylko Juventus, który sobie Puchar Włoch olewa.Don Paolo pisze:Nie wiem w czym Puchar Anglii, Hiszpanii czy Niemiec jest lepszy od Pucharu Włoch? Mógłbyś mnie oświecić?mrozzi pisze:Nie awansujemy - trudno, gramy dalej; awansujemy - super, miła niespodzianka. Większość z nas czeka chyba po prostu na rekord w ilości CI i srebrną gwiazdkę, ale nie oszukujmy się - te rozgrywki nic nie znaczą i nijak się mają do pucharów w Anglii, Hiszpanii czy Niemczech.
Co do meczu - płynę z prądem, jak wygramy, środa będzie piękniejsza, jak odpadniemy, zacznę myśleć o LM.
- Zizou_1989
- Juventino
po co markiz gra ?? niech chłop odpoczywa ... i tak nie wygramy ...
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Autobus z naszymi zawodnikami został przywitany gwizdami i okrzykami bastardi. Tego zwierzyńca też nie sposób okrzesać.
Skład potwierdzony, więc liczymy na Mitrę. 8)
Skład potwierdzony, więc liczymy na Mitrę. 8)
- Eric6666
- Juventino
Zizou_1989 pisze:po co markiz gra ?? niech chłop odpoczywa ... i tak nie wygramy ...

1-2 jak najbardziej do odrobienia. Ustawienie całkiem ofensywne. Liczę na dobre spotkanie, szkoda, że gra Sturaro, bo póki co pokazał słabiutko.