Mercato (Lato 2015)
- Principino
- Juventino
Co do newsów transferowych, to jeszcze Tuttojuve piszę o tym, że Juve ponoć monitoruje sytuacje Marcelo po zaklepaniu przez Real Danilo.
- Wojtek
- Juventino
Tak jak pisze kolega wyżej, Marcelo to LO a Danilo PO więc odpada, a nawet jakby Danilo był LO to Marcelo i tak by został, bo Coentrao na bank odejdzie, pewnie do Man Utd, a zmiennicy muszą być, także fajnie pomarzyć, ale odpadaPrincipino pisze:Co do newsów transferowych, to jeszcze Tuttojuve piszę o tym, że Juve ponoć monitoruje sytuacje Marcelo po zaklepaniu przez Real Danilo.

- Principino
- Juventino
Nie wiem, czy to błąd Tuttojuve czy ja źle zrozumiałem z tłumacza :doh:
- Shadow Marshall
- Juventino
Nie wiem jaki piłkarz wolałby Juventus zamiast Realu. Nie ważne. Marcelo się nie ruszy z Madrytu. Lepiej rzucać po 100zł na msze by Mattiello się rozwinął do choćby połowy jego poziomu lub by nasi ogarnęli sytuacje i sprowadzili jakiegoś solidnego grajka.
- Shadow Marshall
- Juventino
Wiem, że to tekst ku pokrzepieniu serc, ale miałem na myśli TOPa, a tu już nie znajdziesz nikogo. Nie ważne. Jałowa dyskusja bo zaraz ktoś wyskoczy z Vidalem, Pogbą itp itdWojtek pisze:Daleko szukać nie trzebaShadow Marshall pisze:Nie wiem jaki piłkarz wolałby Juventus zamiast Realu.Morata!
Ja na lewą obronę chce Masuaku.
- Principino
- Juventino
Co do Marcelo to pamiętam nawet jak jakiemuś tam dziennikarzowi włoskiemu powiedział kiedyś, że pewnego dnia chciałby zagrać w Juve, ale ile w tym było szczerości, to ja nie wiem 
- Dybala 4ever
- Juventino
Tak miało miejsce coś takiegoPrincipino pisze:Co do Marcelo to pamiętam nawet jak jakiemuś tam dziennikarzowi włoskiemu powiedział kiedyś, że pewnego dnia chciałby zagrać w Juve, ale ile w tym było szczerości, to ja nie wiem
- Shadow Marshall
- Juventino
Zamparini coś ucichł. Chętnych po Dybale za 40 mln ... nie ma.
Ciekaw jestem co nasi wymyślą po tym sezonie. Każdy kto mógłby nas poważnie wzmocnić jest poza naszym finansowym zasięgiem.
Ciekaw jestem co nasi wymyślą po tym sezonie. Każdy kto mógłby nas poważnie wzmocnić jest poza naszym finansowym zasięgiem.
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Vincitore pisze:Raczej nie będzie dla nikogo niespodzianką, że wykupimy Pereyre, dzisiaj można przeczytać, że szykujemy ofertę 14 mln w trzech ratach + bonus 1,5 mln.
Ile się pierwotnie mówiło? 17 mln?
17 chyba łącznie. Jakiś cash za wypożyczenie (chyba 3 bańki) i wykup za 14 mln - tak wyglądała opcją od początku. + pewnie jakieś bonusy, o których nie wiedzieliśmy.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Po tym co prezentuje Pereyra, błędem byłoby odesłanie go do Udinese skąd pewnie ktoś odkupiłby go...facet pokazał, że jest materiałem na dobrego piłkarza...
Isla miał tyle szans i nic - Pereyra zaskarbił sobie już przychylność większej rzeszy środowiska kibicowskiego...
Isla miał tyle szans i nic - Pereyra zaskarbił sobie już przychylność większej rzeszy środowiska kibicowskiego...

- Donnie
- Juventino
W Pereyre wierzyłem od początku (choć w pewnym momencie zacząłem się już lekko wahać wobec niego) i teraz pokazuje, że warto go wykupić.
Co do mercato, to będę bardzo zadowolony, gdyby udało się do nas sprowadzić kogoś z trójki Berardi, Felipe Anderson, Dybala. No i kogoś na lewą obronę/wahadło, bo Evra już swoje lata ma i jego następny sezon nie musi wcale być już taki dobry. Tylko kogo?
Co do mercato, to będę bardzo zadowolony, gdyby udało się do nas sprowadzić kogoś z trójki Berardi, Felipe Anderson, Dybala. No i kogoś na lewą obronę/wahadło, bo Evra już swoje lata ma i jego następny sezon nie musi wcale być już taki dobry. Tylko kogo?
- TURBOPAWEL
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
po części: http://sport.wp.pl/kat,2193,title,Paulo ... omosc.html
mówi o kontakcie z juve, ale najbardziej rozbawił mnie chyba ten pancz w kierunku interu :lol:
mówi o kontakcie z juve, ale najbardziej rozbawił mnie chyba ten pancz w kierunku interu :lol: