Wszystko o Squadra Azzurra
- MCL
- Juventino
Ale po co wdawać się w pyskówkę? Złamał trzy punkty regulaminu za jednym razem, zraportować i olać. To tylko troll.Nie wiem skąd się urwałeś człowieku, ale nie dość, że nie potrafisz uargumentować swojego "poglądu", to jeszcze masz jakieś przykre i godne ubolewania pojęcie o użytkownikach tego forum, a którzy są na tym forum dłużej od Ciebie i poświęcili tonę godzin na napisanie tych wszystkich postów w ciągu tulu lat (i nie mam tu na myśli siebie).
Skoro kibicujesz Italii od x lat, to z pewnością wiesz bardzo dużo o taktyce i o włoskim futbolu, to się tym wykaż i pokaż coś co by wykraczało poza znajomość Football Managera nie-kasztanie z nie-koprem pod nosem.

Nie rozumiem tylko podejścia Conte. Zawsze w Juve narzekał na brak skrzydeł, dlatego grał 3-5-2. W reprze je ma, dalej ciągnie te 3-5-2.
Liczę na sromotną porażkę drużyny Włoch i jej ustawienia. Po męczeniu buły z Bułgarią gramy z Anglią. Składem solidnym, ale nie potrafiącym przeskoczyć pewnego poziomu. Jak sam Conte. Zobaczymy jak to będzie wyglądać...
http://mclpl.blogspot.com <-- Opowiadania, recenzje i inne ciekawe teksty 

- wojczech7
- Juventino
Odnoszę dziwne wrażenie, że Conte chce na siłę pokazać całemu Światu, iż jego zmysł taktyczny stoi na najwyższym poziomie, dzięki czemu nawet drużyna złożona z (w większości) przeciętniaków może grać dobrze...
Chłop się niesamowicie zabetonował. Z perspektywy czasu jego decyzja o odejściu wydaje się być dla nas zbawienna.
Chłop się niesamowicie zabetonował. Z perspektywy czasu jego decyzja o odejściu wydaje się być dla nas zbawienna.
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
oczywiście, że tak... plus dla niego, że sam widział że z tym swoim 352 nic nie osiągnie więcej i odszedłwojczech7 pisze:Z perspektywy czasu jego decyzja o odejściu wydaje się być dla nas zbawienna.

trójka w pomocy pokazuje tylko to, że nie ważne jakich masz zawodników 352 najlepsze na wszystkozbysioJuve pisze:Może to tylko mecz towarzyski, ale ta trójka w pomocy naprawdę może powalać

mam wrażenie, że po odejściu z Reprezentacji Antonio "352" Conte może mieć spory problem ze znalezieniem sobie klubu...
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- mcsqrczybyk
- Juventino
Cóż za kadra! Kielon i Bonucci mają w sumie 9 goli. Reszta stada - 3 :rotfl: Do tego ci młodzi gniewni - Valdifiori, Parolo, Pelle, Eder i Gigi! Tosiek.
Skład godny Tośka (z Plebanii), a nie Antonio.

Skład godny Tośka (z Plebanii), a nie Antonio.

- Maly
- Juventino
co Chiellini pozamiatał na skrzydle i wrzucił PRAWĄ nogą to nie mam pytań 

magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
We Włoszech byłby od razu podwojony. Miło, że drewniany Chiellini skręcił jednego z największych talentów angielskiej piłki (obrona) ;D Na minus Florenzi, musi jak najszybciej odejść z Romy bo chłopak zalicza regres. Forza!goodman pisze:Jestem w szoku, czemu Kielon nie gra tak w Juve?Maly pisze:co Chiellini pozamiatał na skrzydle i wrzucił PRAWĄ nogą to nie mam pytań
#FinoAllaFine
#WeAreOne
#WeAreOne
- Cabrini_idol
- Juventino
Taki gowniany sklad a grają lepiej niż swoim podstawowym.
Eder gra na poziomie europejskim w tym meczu.
Anglia jak zawsze jedno wielkie NIC .
Eder gra na poziomie europejskim w tym meczu.
Anglia jak zawsze jedno wielkie NIC .

- Il Fenomeno
- Juventino
Jak Valdifiori?

- Maly
- Juventino
przestań ;] jakby był aż takim minimalistą to by Kielon nie zszedł z boiska... po wprowadzeniu tych 6 zmian gra Włochów pogorszyła się niemal w każdym elemencie
ps. komentator na europosrcie2 to jakiś żart...
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
Maly pisze:przestań ;] jakby był aż takim minimalistą to by Kielon nie zszedł z boiska... po wprowadzeniu tych 6 zmian gra Włochów pogorszyła się niemal w każdym elemencie
Przede wszystkim bramka jest wynikiem błędu Morettiego, który poszedł na raz jak junior. Co do komentatora to katastrofa merytoryczna... Za to Andrzeja Strejlau bardzo lubię słuchać. Chyba jedyny którego szanuję z leśnych dziadków. .. Chiellini motm :twisted:
#FinoAllaFine
#WeAreOne
#WeAreOne