Jak radzą sobie byli Juventini
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- MCL
- Juventino
Wychodzi więc na to, że szwagier wcale takim złym grajkiem nie był, po prostu obrona w Serie A dała mu po pośladach.
http://mclpl.blogspot.com <-- Opowiadania, recenzje i inne ciekawe teksty 

- Dybala 4ever
- Juventino
Jak Giovinco nastrzela tyle goli w Kanadzie też powiesz o nim to samo ?MCL pisze:Wychodzi więc na to, że szwagier wcale takim złym grajkiem nie był, po prostu obrona w Serie A dała mu po pośladach.

- MCL
- Juventino
Gwoli ścisłości, Gio nie gra stricte w Kanadzie tylko w MLS, bo MLS obejmuje zespoły z Kanady i USA. A to, że i USA, i Kanada mają swoje nieoficjalne ligi to inna kwestia.Jak Giovinco nastrzela tyle goli w Kanadzie też powiesz o nim to samo ?
No i mniej więcej taak, no bo Gio nie jest złym graczem, niestety nie jest też wybitnym by mimo wzrostu robić różnicę. Ot, dobry grajek, nic ponad to, tylko jest zbyt kurduplowaty by walczyć z obrońcami Serie A. Nawet Del Piero wspominał w swojej książce, że gdyby mógł, to chciałby być większy choćby na jeden mecz, by poprzestawiać obrońców tak jak oni go przez lata przestawiali

Dobre video

Swoją drogą gra obecnie jakikolwiek napastnik do tych 165cm wzrostu który realnie robi różnicę na boiskach ważnych lig? Messi ma prawie 170cm, ale Messi to bóg futbolu.
http://mclpl.blogspot.com <-- Opowiadania, recenzje i inne ciekawe teksty 

- squinter
- Juventino
Aguero i Silva, ale oni mają po 173cm.MCL pisze: Swoją drogą gra obecnie jakikolwiek napastnik do tych 165cm wzrostu który realnie robi różnicę na boiskach ważnych lig? Messi ma prawie 170cm, ale Messi to bóg futbolu.
- Wojtek
- Juventino
wtf? co ten bramkarz zrobił? żałosny poziom, widzę trafił swój na swegoVincitore pisze:Jak o Giovinco mowa, to wczoraj sypnął pierwszą bramkę w MLS. Jak przyjął pilkę to myślałem, że zawinie rogala po długim...

- wagner
- Juventino
Myślę że nie ma różnicy 165 czy 173 cm wzrostu, gdy obrońcy mają po 190 w góre :roll:squinter pisze:Aguero i Silva, ale oni mają po 173cm.MCL pisze: Swoją drogą gra obecnie jakikolwiek napastnik do tych 165cm wzrostu który realnie robi różnicę na boiskach ważnych lig? Messi ma prawie 170cm, ale Messi to bóg futbolu.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
Ibrahimović ale on ma 195...squinter pisze:Aguero i Silva, ale oni mają po 173cm.MCL pisze: Swoją drogą gra obecnie jakikolwiek napastnik do tych 165cm wzrostu który realnie robi różnicę na boiskach ważnych lig? Messi ma prawie 170cm, ale Messi to bóg futbolu.
ps. Sanchez i Cazorla po 168
ps2. bramka Gio w jego stylu - strzał ledwo dolatujący do bramki
ps3. @wagner: każdy kilogram robi różnicę
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Dziwię się jeszcze, że nikt nie wspomniał o Iago Falque, który przychodził do nas jako wielki talent, a 3,5 roku temu oddaliśmy go do Tottenhamu za 3,5 mln euro:
http://www.whoscored.com/Players/80734
http://www.whoscored.com/Players/80734
- evilboy
- Juventino
Giovinco nigdy nie był słaby, po prostu nie miał warunków fizycznych do gry w dobrym klubie i dobrej lidze. Miał świetne sezony w słabszych zespołach, bo tam grano kontrami i miał z przodu dużo miejsca zanim obrońcy zdążyli do niego doskoczyć. U nas przyszło mu grać atakiem pozycyjnym, więc przy swoim wzroście nie miał nawet szans normalnie przyjąć piłki. W MSL będzie gwiazdą, widać w każdym meczu, że odstaje od reszty poziomem technicznym.
"Un cavaliere non lascia mai una signora."
Alex Del Piero
Alex Del Piero
- MichałJuve124
- Juventino
Gdy już mowa o Giovinco