RZESZÓW || wspólne wypady na mecz
- preclix
- Juventino
Wieczorem zapowiada się ciężka przeprawa na stadionie Św. Pawła w Neapolu. Czy Juventus weźmie rewanż za przegrany Superpuchar Włoch? Czy zdoła obronić fotel lidera Serie A?
Mecz rozpocznie się o g. 20:45. Są chętni na obejrzenie w Red Pizzy?

Mecz rozpocznie się o g. 20:45. Są chętni na obejrzenie w Red Pizzy?

- preclix
- Juventino
Zapraszam na obejrzenie długo wyczekiwanego dwumeczu w ramach rozgrywek Ligi Mistrzów. O ćwierćfinał tych zawodów powalczymy z Borussią Dortmund.
Bukmacherzy nie przewidują faworyta tych spotkań, więc czeka nas wiele emocji (oby pozytywnych
).
Pierwsza batalia rozegra się już jutro o 20:45 w Turynie
Tradycyjnie zapraszam do naszej salki w Pubie Red Pizza.

Bukmacherzy nie przewidują faworyta tych spotkań, więc czeka nas wiele emocji (oby pozytywnych

Pierwsza batalia rozegra się już jutro o 20:45 w Turynie
Tradycyjnie zapraszam do naszej salki w Pubie Red Pizza.

- preclix
- Juventino
Dzisiaj Juventus zagra na zawsze gorącym Olimpico w Rzymie w hicie ligi włoskiej, czyli starciu Mistrza z pretendentem do tytułu.
W przypadku zwycięstwa nad gospodarzami, kwestia zdobycia kolejnego mistrzostwa z rzędu zostanie praktycznie rozwiązana.
Czy Bianconeri zapewnią sobie komfort, odstawiając Rzymian na dwucyfrową punktową przewagę? Czy może Giallorossi zaczerpną dużą porcję nadziei pokonując hegemona Serie A?
Na te pytania poznamy odpowiedzi już dzisiejszego wieczora.
AS Roma - JUVENTUS FC
Poniedziałek; godz. 20:45; Pub Red Pizza
Zapraszam wszystkich kibiców

W przypadku zwycięstwa nad gospodarzami, kwestia zdobycia kolejnego mistrzostwa z rzędu zostanie praktycznie rozwiązana.
Czy Bianconeri zapewnią sobie komfort, odstawiając Rzymian na dwucyfrową punktową przewagę? Czy może Giallorossi zaczerpną dużą porcję nadziei pokonując hegemona Serie A?
Na te pytania poznamy odpowiedzi już dzisiejszego wieczora.
AS Roma - JUVENTUS FC
Poniedziałek; godz. 20:45; Pub Red Pizza
Zapraszam wszystkich kibiców

- Radzio2000
- Juventino
Witam
Jestem nowy na forum. A widzę, że w stolicy województwa podkarpackiego są też podobnie jak ja fani Bianconerich. Często się spotykacie żeby oglądnąć Juve ? nie jestem z Rzeszowa ale z chęcią wybiorę się żeby oglądnąć mecz w towarzystwie sympatyków Juventusu.
Pozdrawiam
Jestem nowy na forum. A widzę, że w stolicy województwa podkarpackiego są też podobnie jak ja fani Bianconerich. Często się spotykacie żeby oglądnąć Juve ? nie jestem z Rzeszowa ale z chęcią wybiorę się żeby oglądnąć mecz w towarzystwie sympatyków Juventusu.
Pozdrawiam