Serie A 14/15 (28): JUVENTUS 1-0 Genoa

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
wagner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2015, 07:59

Perin w bramce, przewidywany skład i w głowie 1:0 w tam tej rundzie nie wróży niczego dobrego :lol:

Durtan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2015, 11:38

Czy któryś z kanałów z listy jest dostępny w cyfrowym polsacie? :)

Obrazek
Ein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2015, 11:45

Powystawiać rezerwy i hurr durr do przodu. Najgorszym wynikiem będzie remis, a stawiam że LL albo Pepe coś odpali więc raczej spodziewam się nudy i znowu 60-70% posiadania piłki.

Tak na serio jedyne mecze, które wzbudzą u mnie jakąkolwiek ekscytację to będzie CI i LM :prochno:

Na serio niech Roma, Lazio, Milany i Intery się poogarniają, bo w przyszłym roku w przypadku przejechania Monaco i w następstwie wzmocnienia składu w Serie A będziemy rywalizowali sami ze sobą (no i jedyne ciekawe mecze będą jak będzie grał drugi garnitur :prochno: )

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2015, 12:13

Kiedy wraca Asa? Przydałby się do zachowania 4-3-1-2, bo z Padoinem w pomocy Juve traci na sile ataku. Od biedy Max mógłby spróbować zagrać 4-3-3 (Tevez-Llorente/Matri-Morata/Pepe). Przypomnijcie mi, Coman kontuzjowany?
Edit
Dzięx
Ostatnio zmieniony 21 marca 2015, 13:02 przez annihilator1988, łącznie zmieniany 1 raz.

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2015, 12:18

annihilator1988 pisze:Kiedy wraca Asa? Przydałby się do zachowania 4-3-1-2, bo z Padoinem w pomocy Juve traci na sile ataku. Od biedy Max mógłby spróbować zagrać 4-3-3 (Tevez-Llorente/Matri-Morata/Pepe). Przypomnijcie mi, Coman kontuzjowany?
Pod koniec marca ma zacząć trenować z pierwszą drużyną ;-).

Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 ;)
PrzemasJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2015, 12:51

wg gazzetty JUve właśnie może zagrać 4-3-3 z Barzaglim i Bonniem w środku, w pomocy Vidal, Marchisio, Pereyra i atak Pepe LL/Matri Tevez

fajnie, chętnie zobaczyłbym takie ustawienie od początku, mimo, że zaczynają się mecze o pietruchę ten jest ważny, jest się za co Genoi zrewanżować

Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2015, 13:06

Ja tylko nie wiem dlaczego Llorente? Naprawdę 22-letni Morata jest aż tak zmęczony po 30 minutach w Palermo i 75 w Dortmundzie, żeby nie móc wystąpić w ten weekend? Znowu będziemy raczeni statycznym, hiper-drewnianym Fernando na którego Pepe będzie kierował milion wrzutek, z czego 999999 będzie 'na ślepo' :?:

Obrazek
delarudii

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2015, 13:08

pumex pisze:Ja tylko nie wiem dlaczego Llorente? Naprawdę 22-letni Morata jest aż tak zmęczony po 30 minutach w Palermo i 75 w Dortmundzie, żeby nie móc wystąpić w ten weekend? Znowu będziemy raczeni statycznym, hiper-drewnianym Fernando na którego Pepe będzie kierował milion wrzutek, z czego 999999 będzie 'na ślepo' :?:
Może dlatego, że Morata jest zawieszony za kartki to pan Allegri postanowił, że młody Hiszpan obejrzy mecz z trybun :prochno:

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2015, 13:09

delarudii pisze:
pumex pisze:Ja tylko nie wiem dlaczego Llorente? Naprawdę 22-letni Morata jest aż tak zmęczony po 30 minutach w Palermo i 75 w Dortmundzie, żeby nie móc wystąpić w ten weekend? Znowu będziemy raczeni statycznym, hiper-drewnianym Fernando na którego Pepe będzie kierował milion wrzutek, z czego 999999 będzie 'na ślepo' :?:
Może dlatego, że Morata jest zawieszony za kartki to pan Allegri postanowił, że młody Hiszpan obejrzy mecz z trybun :prochno:
:prochno:
Czas się obudzić, panie pumex. My bad.

Obrazek
jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2015, 13:14

pumex pisze:
delarudii pisze:
:prochno:
Czas się obudzić, panie pumex. My bad.
Ehe, obudzić, Ty Januszu - przyznaj się, że nie wiedziałeś, że po 4 żółtych się pauzuje :prochno:.

Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 ;)
MCL

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 marca 2015, 14:41

Zawsze jeszcze zostaje Matri :smile:

http://mclpl.blogspot.com <-- Opowiadania, recenzje i inne ciekawe teksty :)
Hołek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 21 marca 2015, 15:46

MCL pisze:Zawsze jeszcze zostaje Matri :smile:
Szczerze, wolę go oglądać niż Ferdka. Ja rozumiem, że Fernandoł może mieć złą formę, być osamotniony w ataku, ale to co ostatnio wyrabia to jakaś parodia. Sam mam podobne warunki jak on i rozumiem, że ze zwrotnością, szybkością itp. są problemy, no ale żeby niemal każde przyjęcie kończyło się odbiciem na 5 metrów i stratą to nie mogę pojąć. Sorry, ale mało dajesz= trzeba szukać innych rozwiązań.

Zresztą Matri też płotką nie jest (ile tam 7 goli?); poza tym Matri sprzedany za 12 mln i przykładający swoją cegiełkę do mistrzostwa swojej dawnej drużyny, czyż nie jest to miód na nasze polskie zawistne serduszka :lol: ?

Niektórzy ludzie postrzegają rzeczy w ich naturalnym stanie i zadają sobie pytanie: Dlaczego? Ja marzę o rzeczach, których nigdy nie było i mówię sobie: Dlaczego nie?
Dempsej

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2015, 16:54

bardzo możliwe że w 4 3 3 LL będzie mógł grać tak jak najlepiej potrafi czyli blisko rywala i w polu karnym, może nie ma problemu z formą tylko taktyką z Violą było 4 33 i strzelił nie mówię że to jakaś zależność ale nie wierze że po prostu się kompletnie spalił w tym sezonie. Niezmiernie ciekawi mnie jak Vidal poradzi sobie jako rozgrywający :D
Nie mogę znieść że w takich meczach nie damy szansy od początku Comanowi.

Shadow Marshall

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2015, 17:22

Wolałbym postawić na młodzika Comana (o ile jest już zdrowy) niż na weterana z nazwiskiem, który nie jest w stanie przyjąć zwykłego prostego podania. Ja rozumiem, że piłkarze mają jakieś słabsze okresy, kryzysy itp ale to co się dzieje z Ferdkiem to już jest coś niespotykanego na skale światową. Tak btw czy ktoś wie czy w jego życiu prywatnym wszystko ok? Del Piero też strasznie cieniował jak jego ojciec umarł, może z Ferdkiem jest coś podobnego.

ozi(Forza_Juve)

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2015, 17:34

czy z naziemnej jest szansa na obejrzenie meczu? odbiera też dvb t i astra, mam mase arabskich, ale nie chce przeszukiwać. może ktoś cos wie na ten temat?

Piłkarze odchodzą, mężczyźni zostają!
Zablokowany