Liga Europy 2014/2015
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Włosi 67.676 mają 3 drużyny w grze
Anglicy 80.391 nie mają żadnej drużyny w grze.
Teraz Włochom odejdzie sezon z 11pkt a Anglikom z 18, więc strata się zmniejszy o ponad połowę, kolejny zresztą podobnie Włosi 11pkt a Anglicy 15. Anglicy dużo nabili punktów bonusowych w LM za grupę i 1/8 prawie 2x więcej, sam awans do fazy grupowej to 4pkt a do 1/8 to 4pkt i w sumie to lwia część punktów bonusowych bo za 1/4,1/2 i finał raptem po 1pkt. W LE zdobywa się punkty głównie za wyniki, bo bonusy po 1pkt są za 1/4, 1/2 i finał a w LM te bonusy grupowe i 1/8 finału to już 8pkt + pkt za wyniki.
Także w LE punkty zbiera się przede wszystkim za wygrane, ale są rywale łatwiejsi i 1 runda więcej, w LM jakaś 1/3pkt to są bonusy, także warto grać w LM i wygrywać:) Więcej bonusowych w LM by się przydało, także lepiej niech 3 ekipy grają w grupie i walczą o 1/8 bo to już 8pkt czyli 4 wygrane w LM.
Odrzucają punkty bonusowe to Włosi ugrali najwięcej punktów za same wyniki meczy 81 pkt, Anglicy tylko 64.
Anglicy 80.391 nie mają żadnej drużyny w grze.
Teraz Włochom odejdzie sezon z 11pkt a Anglikom z 18, więc strata się zmniejszy o ponad połowę, kolejny zresztą podobnie Włosi 11pkt a Anglicy 15. Anglicy dużo nabili punktów bonusowych w LM za grupę i 1/8 prawie 2x więcej, sam awans do fazy grupowej to 4pkt a do 1/8 to 4pkt i w sumie to lwia część punktów bonusowych bo za 1/4,1/2 i finał raptem po 1pkt. W LE zdobywa się punkty głównie za wyniki, bo bonusy po 1pkt są za 1/4, 1/2 i finał a w LM te bonusy grupowe i 1/8 finału to już 8pkt + pkt za wyniki.
Także w LE punkty zbiera się przede wszystkim za wygrane, ale są rywale łatwiejsi i 1 runda więcej, w LM jakaś 1/3pkt to są bonusy, także warto grać w LM i wygrywać:) Więcej bonusowych w LM by się przydało, także lepiej niech 3 ekipy grają w grupie i walczą o 1/8 bo to już 8pkt czyli 4 wygrane w LM.
Odrzucają punkty bonusowe to Włosi ugrali najwięcej punktów za same wyniki meczy 81 pkt, Anglicy tylko 64.
- SKAr7
- Juventino
No tylko ja właśnie o tym piszę, że kiedy nam wrócił Asa w marcu, to do maja grał na tak żałosnym poziomie, że na najważniejszy mecz sezonu z Bayernem musiał wychodzić Peluso. Podobnie może być z dwójką z Romy.zbysioJuve pisze: Też myślałem, że właśnie Roma dużo traciła gdy nie było Gervinho i Keity, ale przecież oni wrócili a ich gra w ogóle się nie polepszyła a nawet może jeszcze pogorszyła. Także przynajmniej jak dla mnie w tym klubie nie dzieje się dobrze i nie wykluczone, że może po prostu być tam jakiś wewnętrzny konflikt a który nawet nie wypłynął na wierzch. I zgadzam się odnośnie tych emerytów, którzy w jakimś tam stopniu też niszczą ten klub a grając w pierwszym składzie tylko osłabiają zespół.
- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Sevilla - Zenit
Dnipro - Club Brugge
Dynamo - Fiorentina
Wolfsburg - Napoli
Dobrze Włosi ominęli Seville i Zenit, więc jakaś dobra drużyna odpadnie. Raczej stawiam na Seville. Fiorentina z Dynamo, myślę że mają szanse, ale muszą dobry wynik przywieź z Kijowa. I Wolsfburg ma o wiele trudniejszego rywala niż inter. Myślę, że Napoli ma szanse przejść dalej, ale łatwo nie będzie.
Dnipro - Club Brugge
Dynamo - Fiorentina
Wolfsburg - Napoli
Dobrze Włosi ominęli Seville i Zenit, więc jakaś dobra drużyna odpadnie. Raczej stawiam na Seville. Fiorentina z Dynamo, myślę że mają szanse, ale muszą dobry wynik przywieź z Kijowa. I Wolsfburg ma o wiele trudniejszego rywala niż inter. Myślę, że Napoli ma szanse przejść dalej, ale łatwo nie będzie.
- pumex
- Juventino
Teoretycznie z perspektywy włoskich drużyn losowanie oceniam jako średnie. Wlofsburg to faworyt do końcowego triumfu, a Dynamo dla Violi prostym przeciwnikiem nie będzie, no ale Sevilla czy Zenit to wcale nie łatwiejsi rywale.

- delarudii
- Juventino
Dobre losowania dzisiaj
I Viola i Napoli mają duże szanse na awans, także jestem dobrej myśli. Napoli jest drużyną, która potrafi się spiąć na jeden mecz. Fiorentina moim zdaniem jest faworytem i mimo tego wyniku Ukraińców z Evertonem powinna wygrać ten dwumecz.

I Viola i Napoli mają duże szanse na awans, także jestem dobrej myśli. Napoli jest drużyną, która potrafi się spiąć na jeden mecz. Fiorentina moim zdaniem jest faworytem i mimo tego wyniku Ukraińców z Evertonem powinna wygrać ten dwumecz.
- Dobry Mudżyn
- Juventino
Fiorentina bedzie miec ciezko, ale maly plusik przy nich mimo wszystko - Napoli w fantastycznej urynie - nie widze ich pokonujacych Wolfsburga - ojjj nie. 4 polfinalowa? Wolfsburg, Viola, Sevilla, Dnipro.
BESTER MANN, BESTEEER !

- Cabrini_idol
- Juventino
Nie rozumiem tego fenomenu VFL, sa solidni i maja de bruyne. Tak jak Napoli ma Higuaina Mertensa i Cajellona.
Wg mnie Napoli jest faworytem, bo jak wejda na swoj poziom to sa duzo lepsi od VFL, którego najwieksza siłą jest skutecznośc, pilkarsko sa slabsi od Napoli.
Fiorentina Dynamo 50na50.
Wg mnie Napoli jest faworytem, bo jak wejda na swoj poziom to sa duzo lepsi od VFL, którego najwieksza siłą jest skutecznośc, pilkarsko sa slabsi od Napoli.
Fiorentina Dynamo 50na50.

- pablo1503
- Juventino
Wolfsburg i Napoli to naprawdę mocne drużyny, które stać na wszystko. Naprawdę nie zdziwię się, jak Napoli wygra 3:0, ale również nie zdziwię się, jak przegraja 0:3. Wszystko się tu może wydarzyć.
Ciężko mi się odnieść do konfrontacji Viola - Dynamo, bo nie widziałem ani jednego meczu Ukraińców. Mimo wszystko liczę, że przynajmniej jedna włoska ekipa pojawi się w półfinale.
Ciężko mi się odnieść do konfrontacji Viola - Dynamo, bo nie widziałem ani jednego meczu Ukraińców. Mimo wszystko liczę, że przynajmniej jedna włoska ekipa pojawi się w półfinale.

- Wojtek
- Juventino
Świetny gol Igły i Napoli prowadzi 1:0 na wyjeździe z drugą siłą Bundesligi! 
dwa zero! 4 miejsce Serie A > 2 miejsce Bundesligi :lol:

dwa zero! 4 miejsce Serie A > 2 miejsce Bundesligi :lol:
Ostatnio zmieniony 16 kwietnia 2015, 21:30 przez Wojtek, łącznie zmieniany 2 razy.
- Baczu
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Całe Napoli. Byliby w stanie ograć Barcelone i Bayern, by pare dni później wtopić z drugoligowcem. Nawet jak dziś przegrają (odpukać), to i tak mają 2 gole na wyjeździe.