Liga Mistrzów 2014/15
Dokladnie. Tracisz potem w rewanzu gola u siebie i sie kibel moze zobic. A w rewanzu na wyjezdzie mozna grac odwazniej.jarmel pisze:Ależ fart, lepiej być nie mogło, wykorzystajmy to!
Niby czemu? Niech tylko dojdzie do ewentualnej dogrywki w drugim meczu to strzelony gol już praktycznie zamyka sprawę. Coś jak niedawny dwumecz PSG Chelsea. Innych plusów/minusów nie widzę, zawsze mnie to dziwi dlaczego ludzie wolą grać pierwszy mecz na wyjeździe.Virgil pisze:Przecież to akurat nie jest plus, ale ciężko narzekaćImi pisze:Jeszcze pierwszy mecz u siebie
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Cabrini_idol
- Juventino
Gramy 14 kwietnia i 22 rewanz,
Pomiędzy Lazio, ale to nie ma wiekszego znaczenia, bo na Lazio pewnie zrotujemy jak przed rewaznem z BVB. Poza tym, liga juz wygrana.
Pomiędzy Lazio, ale to nie ma wiekszego znaczenia, bo na Lazio pewnie zrotujemy jak przed rewaznem z BVB. Poza tym, liga juz wygrana.
Ostatnio zmieniony 20 marca 2015, 13:02 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.

- joy
- Katalończyk
Ten mit wziął się z tego, że drużyny z drugiego miejsca fazy grupowej (czyli teoretycznie słabsze) grają rewanż na wyjeździe i często odpadają, bo są po prostu słabsze. A że mecze 1/8 to 57% dwumeczów to ten rezultat zaciemnia statystykę.jarmel pisze: Innych plusów/minusów nie widzę, zawsze mnie to dziwi dlaczego ludzie wolą grać pierwszy mecz na wyjeździe.
Losowanie dla Barcy całkiem okej, pierwszy mecz bez Verrattiego i Ibry, więc jest szansa ugrać korzystny rezultat w pierwszym spotkaniu. Najgorsze że mecze 1/4 będą przeplatane ligowymi z Valencią, Sevillą i derbami z Espanyolem.
- Kamex22
- Juventino
14.04 i 22.04 .
No to przed meczem pierwszym mamy półfinał Coppa Italia i Parmę. O ile Parma nie zbankrutuje do tego czasu, to myślę, że warto byłoby wystawić mocną "11" na Violę i rezerwy na Parmę. Scudetto i tak w kieszeni, więc po co się spinać, na czerwoną latarnię ligi. Do tego czasu może wygramy i z Genoą i Empoli, więc tym bardziej nasze widoki będą dobre..
No to przed meczem pierwszym mamy półfinał Coppa Italia i Parmę. O ile Parma nie zbankrutuje do tego czasu, to myślę, że warto byłoby wystawić mocną "11" na Violę i rezerwy na Parmę. Scudetto i tak w kieszeni, więc po co się spinać, na czerwoną latarnię ligi. Do tego czasu może wygramy i z Genoą i Empoli, więc tym bardziej nasze widoki będą dobre..
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
nie zgodzę się, u siebie też kontrolowali mecz aż nagle trochę z niczego padł gol po rykoszecie, później musieli się coraz bardziej odsłaniać bo kompletnie nic nie chciało im wpaść do bramki i ostatecznie przegrali ale w żadnym razie nie powiedziałbym, że Monaco zagrało tam wielkie zawody, mieli trochę szczęścia które w takich meczach jest mega ważne (patrz gol Teveza w 3 minucie, kompletnie z niczego, gol Bayernu z nami z 2012r, etc etc etc)jakku1 pisze:Zobacz jak wyglądał już rewanż we Francji. Monaco nie oddało nawet celnego strzału. Arsenal po prostu zlekceważył rywala i dlatego dostał trzy gole u siebie. Później już nie dali rady odrobić.mrozzi pisze:Arsenal zaprezentował się komicznie, choć Francuzom ambicji odmówić nie można.
Monaco będzie się broniło to pewne, mam nadzieję, że zagramy podobnie jak z AM ale jednak coś strzelimy, aczkolwiek nie grałbym 352 bo nie ma po co ;]
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Swider10
- Juventino
Rewanż tyle dobry u siebie, ze gra sie na swoim podwórku ze swoja publikąfazzi pisze:Dokladnie. Tracisz potem w rewanzu gola u siebie i sie kibel moze zobic. A w rewanzu na wyjezdzie mozna grac odwazniej.jarmel pisze:Ależ fart, lepiej być nie mogło, wykorzystajmy to!
Niby czemu? Niech tylko dojdzie do ewentualnej dogrywki w drugim meczu to strzelony gol już praktycznie zamyka sprawę. Coś jak niedawny dwumecz PSG Chelsea. Innych plusów/minusów nie widzę, zawsze mnie to dziwi dlaczego ludzie wolą grać pierwszy mecz na wyjeździe.Virgil pisze:
Przecież to akurat nie jest plus, ale ciężko narzekać

PS> łanie nam zaprezentowali Warszawe przed losowaniem LE
"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- TURBOPAWEL
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Nie stracimy gola u siebie i rewanż ustawiony, monaco bedzie musialo atakowac, a srednio im to wychodzi
- blizzarder
- Juventino
Jestem kibicem Arsenalu. Monako to dobrze poukladana druzyna. Sa solidni w defensywie i podrecznikowo wyprowadzaja kontry. Ich pilkarze sie nie podpalaja, wszyscy sa bezwzglednie podporzadkowani taktyce. Powiedzialbym, ze ich awans z Arsenalem to zasluga 60% umiejetnosci i 40% szczescia (bramka na 1-3 na Emirates na sekundy przed koncem meczu). Arsenal zhanbil sie odpadajac z Monako, ale nie mozna nie docenic ich dobrej gry taktycznej. Dobrze sie ustawiaja i utrudniaja rozegranie pilki tak jak przeciwnik by sobie tego zyczyl.
Juve faworytem do awansu. Szanse oceniam na 70 do 30.
Moja strona gdzie można sprawdzić kto obchodzimy imieniny - http://www.imienin.pl. Można przeglądać jak kalendarz albo wpisać imię w wyszukiwarkę.
Ostatnio zmieniony 14 kwietnia 2015, 21:42 przez blizzarder, łącznie zmieniany 2 razy.
- Kamex22
- Juventino
Mam nadzieję, że tak. Nie ma co oszczędzać. Wg google maps droga lądowa to prawie 3 h jazdy, a autokar jedzie jeszcze wolniejdelarudii pisze:Tak z ciekawości: ciekawe czy nasi polecą samolotem do Monako

- Morgesztern
- Juventino
Hej, hej. Jeszcze nie zagraliśmy z Monaco i nie wygraliśmy. :naughty:
Losowanie sprzyja, ale piłkarze z Księstwa to nie ogórasy z Serie B.
Żeby nie było, że jestem pestymistą i temu podobne to wierzę w awans Juve. Mamy realną szansę dostanie się do 1/2 LM, ale na tym etapie z żadnym rywalem nie będzie łatwo. Wiem, gadam jak studiowe Janusze typu Engel, ale...
Losowanie sprzyja, ale piłkarze z Księstwa to nie ogórasy z Serie B.
Żeby nie było, że jestem pestymistą i temu podobne to wierzę w awans Juve. Mamy realną szansę dostanie się do 1/2 LM, ale na tym etapie z żadnym rywalem nie będzie łatwo. Wiem, gadam jak studiowe Janusze typu Engel, ale...

- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Odległość autostradami to około 260 km. To jest do przejechania w góra 3 godziny autokarem. Dłużej im zejdzie na odprawach na lotnisku niż na podróży autokarem.Kamex22 pisze:Mam nadzieję, że tak. Nie ma co oszczędzać. Wg google maps droga lądowa to prawie 3 h jazdy, a autokar jedzie jeszcze wolniejdelarudii pisze:Tak z ciekawości: ciekawe czy nasi polecą samolotem do Monako
Myślę, że kierownik drużyny wie lepiej co robi i zorganizuje taki transport jaki jest dla drużyny najbardziej odpowiedni w takim momencie.
...ale za to kibice będą mieli blisko

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy