Co wolicie ogladac Laole czy EuroGoals ?
- Wojtom
- Juventino

jak miałem DSF to ogladałem LaOle ... teraz nie mam to ogladam na Rai Uno najpierw wypowiedzi piłkarzy i trenerów a pózniej na Rai Due 90' minuto !! skróty, bramki, analizy Serie A o 18.10 każdą niedziele

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- wErOn
- Juventino

LAOLA wygrywa w tym pojedynku. Przynajmniej DSF mi został bo Rai Uno mi wyjumali z kablówki :evil: :evil: :evil: a 90' minuto sie oglądało kiedyś ... 
(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- Wicior
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Ja przeważnie nie wiem kiedy leci LaOla, więc ejstem pewnym zwolennikiem Eurogoli.Szkoda, zę nie pokazują Serie A, ale za to mają bardzo długie skróty z ligi Francuskiej, a tą lige bardzo lubie.Szczególnie Monaco.
- Tomusmc
- Juventino

Jak mialem DSF to ogladalem Laole! a teraz zamiast tego programu mam 24h telezakupy Mango! wiec musze ogladac EuroGoals na ktorym nic prawie nie ma :]
<-=JuventuS=->OldSchool!! Kochamy Cie i na zawsze bedziesz w naszych sercah 
- El_chico_a_Coruna
- Juventino

A ja ogladam "Monde de Football"! 3 godziny bramek, bramek i jeszcze raz bramek, a na dodatek troche akcji i tym podobnych ;-)
Slyszalem, ze Eurosport to jakies egzotyczne ligi puszcza jak belgijska czy turecka a na dokladke portugalska :lol:
Slyszalem, ze Eurosport to jakies egzotyczne ligi puszcza jak belgijska czy turecka a na dokladke portugalska :lol:
- Danielpiero
- Juventino

Ja ogladam tylko Laole. Najważniejsze że są skórty z Seria A.
,,Takich meczów nie wygrywa się piłkarzami jak Tacchinardi, ale takimi jak Zidane. Tacchinardi może pomóc, ale trzeba liczyć na mistrzów "
- Del Przemek
- Juventino

Bardziej wole Eurogole oglądać na Eurosporcie. Tego drugiego to jeszcze nieoglądałem. Albo na Canal+ Niebieskim są też takie magazyny i pokazują skróty meczów i bramki.
- wErOn
- Juventino

Otóż Laola leci w niedzielę (ofcorz na DSF 8) ) gdzies koło 22.30 :-D
(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!