Liga Europy 2014/2015
- Principino
- Juventino
Nie wierzę że Roma zostanie w top3 na koniec sezonu po tym co teraz pokazuje, to jest po prostu lepsze niż komedia :rotfl:
- Max_LP
- Juventino
Raduje się serce widząc taką Romę :-D Szkoda mi jedynie Skorupskiego bo w moim odczuciu jest on w tym momencie lepszy od De Sanctisa a przez ten błąd pewnie w ogóle już nie powącha murawy w Serie A.
bianco che abbraccia il nero..
biel, która obejmuje czerń..
biel, która obejmuje czerń..
- delarudii
- Juventino
Roma potwierdza swoją swoją dyspozycję
mam tylko nadzieję, że w kolejnej rundzie Viola nie trafi na Napoli.
Dynamo Kijow prowadzi z Evertonem i Anglicy są na dobrej drodze do pożegnania się z pucharami. Ach ta Premier League - widać, ze najmocniejsza liga świata jest za mocna na europejskie puchary
Jeszcze tylko niech Toro ogra Zenit i będzie wypas... niestety bardziej wierzę w awans Interu.

Dynamo Kijow prowadzi z Evertonem i Anglicy są na dobrej drodze do pożegnania się z pucharami. Ach ta Premier League - widać, ze najmocniejsza liga świata jest za mocna na europejskie puchary

Jeszcze tylko niech Toro ogra Zenit i będzie wypas... niestety bardziej wierzę w awans Interu.
- jakku1
- Juventino
Napoli zremisowało i przeszło dalej. Wszystko wskazuje tez na to, ze Viola, a nie Roma, znajdzie się w 1/4. Everton poki co przegrywa do przerwy 1:3 i jesli takim wynikiem sie skonczy mecz to zadnej druzyny angielskiej nie bedzie juz ani w LM ani w LE.
O 21 mecze Torino i Interu, ale jesli chociaz jedna z tych ekip przejdzie dalej to juz bedzie duzy sukces.
O 21 mecze Torino i Interu, ale jesli chociaz jedna z tych ekip przejdzie dalej to juz bedzie duzy sukces.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- Cabrini_idol
- Juventino
Lucas87 pisze:No najlepsza liga na świecie, ostro pojechała w tym sezonie.
Roma to niech może w końcu się postara o porządnego bramkarza.
I psychologa,albo nie lepiej pedagoga, bo mentalnośc pilkarzy Romy jest na poziomie nastolatków. Rozchwianie emocjonalne

- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Niektórzy pisali,ze SerieA może spaść za Portugalczyków czy Francuzów, a na dobrą sprawę następny sezon przewaga nad tymi ligami będzie 2x większa niż strata do Anglików:)
Niech mi ktos cos doradzi, bo nie moge sie zdecydowac. Inter-szkopy, czy toro-ruscy ?
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- gucio_juve
- Juventino
Ale przecież Roma jest najlepsza! Tylko sędziowie jej nie pozwalają!
Jakiś czas temu napisałem tu ze Romy nie będzie w top3 to teraz napisze, że Garcia po następnym meczu ligowym wydesantuje się z Rzymu. Bo w Lazio chyba nie potrzeba nowego fachowca :-D
Do wyżej - ja bym Torino wybrał. Chyba że chcesz nowego geniusza futbolu oglądać (De Bruyne). Ale na to będzie czas jeszcze w Lidze Mistrzów.
Jakiś czas temu napisałem tu ze Romy nie będzie w top3 to teraz napisze, że Garcia po następnym meczu ligowym wydesantuje się z Rzymu. Bo w Lazio chyba nie potrzeba nowego fachowca :-D
Do wyżej - ja bym Torino wybrał. Chyba że chcesz nowego geniusza futbolu oglądać (De Bruyne). Ale na to będzie czas jeszcze w Lidze Mistrzów.
- Principino
- Juventino
Ruscy bo Hulkfazzi pisze:Niech mi ktos cos doradzi, bo nie moge sie zdecydowac. Inter-szkopy, czy toro-ruscy ?
- gucio_juve
- Juventino
To Roma ma kibiców? Nie dość że nic nie wygrywają to w przeciwieństwie do Arsenalu jeszcze "ujowo" grajaTyrael pisze:To kibice Violi tak dopinguja na Olimpico czy Romy ?
- zbysioJuve
- Juventino
Ja wybieram Inter z wiarą, że może uda im się odwrócić losy dwumeczu. A co do Romy to sami sobie winni choć być może zawodnicy naprawdę grają przeciwko trenerowi, wszak Spaletti chyba jest bez pracy. Niemożliwością jest, żeby zespół pretendujący do drugiego miejsca w lidze tak fatalnie się prezentował. Oglądałem dziś te ich stracone bramki z Sampdorią i obrońcy zachowywali się tam jak jakieś przedszkolaki.fazzi pisze:Niech mi ktos cos doradzi, bo nie moge sie zdecydowac. Inter-szkopy, czy toro-ruscy ?