LM 14/15 (1/8): Borussia 0-3 JUVENTUS
- pumex
- Juventino
Tak, w końcu mogę to napisać: JESTEM DUMNY Z JUVE PO MECZU LM, NAPRAWDĘ. I nawet nie chodzi o okazały, wyjazdowy wynik, tylko o to, że w końcu w Champions League zagraliśmy to, co chcieliśmy zagrać, po swojemu, i byliśmy stroną zdecydowanie lepszą od przeciwnika. Nareszcie plan wykonany w 100%, brawo!
Cieszmy się z awansu, nic innego się dziś nie liczy. GRAZIE MAGICA JUVE, MOLTO GRAZIE!
PS. Tevez był dziś niesamowity

Cieszmy się z awansu, nic innego się dziś nie liczy. GRAZIE MAGICA JUVE, MOLTO GRAZIE!

Ostatnio zmieniony 18 marca 2015, 22:36 przez pumex, łącznie zmieniany 1 raz.

- annihilator1988
- Juventino
Dzieci z forum Dortmundu pewnie obrażone:D Juventus pokazał, jak się gra atak pozycyjny. Swoją drogą niezłe sieroty mają w Niemczech. Celne podanie na 10 metrów jest już sztuką
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Jakieś słabe elementy ekipy? Niesportowe zachowanie Vidala w pierwszej połowie

Po za tym to solidnie jak ze średniakiem ligowym. Wynik jest dobrym podsumowaniem. Teraz widać, że strata bramki w Turynie była zaledwie przypadkiem. Już wtedy byliśmy dużo dalej od nich, a teraz sprawa została brutalnie wyjaśniona.
Czyli jak to mówią... Fino alla fine, Forza Juventus!
Ostatnio zmieniony 18 marca 2015, 22:37 przez Push3k, łącznie zmieniany 1 raz.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- HugoZDolinyPomaranczy
- Juventino
Słabe, nie słabe, ale Juventus w końcu pokazał się w EuropiePoprostu pisze:Czy to naprawdę był nasz JUventus?!
Co za mecz?!
Takiego Juventusu trzeba nam było!!
Teraz naprawde w LM może być tylko lepiej![]()
Panowie Panowie a może zgarniemy to trofeum? :twisted:
Wiem wiem, żartuje to tylko Bvb jest takie słabe

"Poglądy są jak dupa, każdy jakieś ma, ale po co od razu pokazywać..."
- pablo1503
- Juventino
Świetny mecz. Perfekcyjnie rozegrany. Co, jak co, ale trzeba pochwalić też Allegriego, bo to on ustawił tych chłopaków na boisku.
Tevez mistrzostwo. Jak odejdzie, to trzeba szukać napastnika takiego kalibru, a nie Dybałów czy innych Berardich.
Argentyńczyk zagrał kapitalnie, ale największe wrażenie wywarł na mnie Marchisio. Świetnie kontrolował tempo spotkanie. Czasie potrafił się urwać 2 zawodnikom Borussi, którzy siedzieli mu na ogonie. No i posłał dwie fantastyczne piłki, ale jedną zmarnował Morata.
Brawo! 1/4!
Kiedy losowanie?
Tevez mistrzostwo. Jak odejdzie, to trzeba szukać napastnika takiego kalibru, a nie Dybałów czy innych Berardich.
Argentyńczyk zagrał kapitalnie, ale największe wrażenie wywarł na mnie Marchisio. Świetnie kontrolował tempo spotkanie. Czasie potrafił się urwać 2 zawodnikom Borussi, którzy siedzieli mu na ogonie. No i posłał dwie fantastyczne piłki, ale jedną zmarnował Morata.
Brawo! 1/4!

Kiedy losowanie?

- Sorek21
- Juventino
Było wszystko o czym mogliśmy marzyć przed meczem.Cały zespół zagrał kapitalnie,koncentracja 100% , wszyscy równo walczyli. Max ładnie się zachowaĺ i puścił Matriego i Pepe.
I co Antonio da się? Max Cię zawstydził.
I co Antonio da się? Max Cię zawstydził.
- Gandalf8
- Juventino
Jasnowidz czy jak?fazzi pisze:Śniło mi się, że pojechaliśmy ich 3:0 :shock::

Brawo, to było takie Juve jakie ma być w Europie, bez frajerstwa, idealnie taktycznie, świetnie w obronie, bardzo skutecznie w ataku

Tevez fenomenalny mecz

No to czekamy na losowanie, na kogo trafimy w ćwierćfinale.
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- wojczech7
- Juventino
Szczęśliwy, nie narzekający Pumex? Można umierać.pumex pisze:Tak, w końcu mogę to napisać: JESTEM DUMNY Z JUVE PO MECZU LM, NAPRAWDĘ. I nawet nie chodzi o okazały, wyjazdowy wynik, tylko o to, że w końcu w Champions League zagraliśmy to, co chcieliśmy zagrać, po swojemu, i byliśmy stroną zdecydowanie lepszą od przeciwnika. Nareszcie plan wykonany w 100%, brawo!

Zagraliśmy fenomenalnie. Idę sobie polać triumfalnego Jacka

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- Volverin
- Dortmundczyk
Gratulacje, nie mieliśmy żadnych argumentów w tym dwumeczu. U nas kończy się pewna era i będą potrzebne spore zmiany, jeśli mamy wyjść z tego dołka. Teraz czeka nas dłuższy rozbrat z Ligą Mistrzów. A wam życzę dojścia jak najdalej w tej edycji.