LM 14/15 (1/8): Borussia 0-3 JUVENTUS
- Urbi27
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Po zejściu Pogby i przejściu na 5-3-2 skupiamy się tylko i wyłącznie na defensywie, co nie jest żadnym zaskoczeniem, szkoda, bo przed opuszczeniem boiska przez Francuza nasze poczynania w ofensywie wyglądały o niego lepiej. Dobrze, że udało się dotrwać do końca pierwszej połowy, w drugiej części będą się robiły znacznie większe dziury i jakaś akcja indywidualna Teveza bądź Moraty może zakończyć ten mecz.
- kuba2424
- Juventino
Dziś jak trzy tygodnie temu - jeżeli sami sobie nie strzelimy gola, pewnie u żółtych zostanie wielkie ZERO.Cabrini_idol pisze:Proszę Cię, jeden gol kontaktowy i wszystko moze sie zmienic, choc fakt, BVB bez klarownej sytuacji.Wojtek pisze:Co tu dużo mówić, mamy ćwierćfinał!
- Morgesztern
- Juventino
TEVEZ!
Mocna obrona to klucz no 1/4 LM (moje mądre myśli). 

- Gandalf8
- Juventino
Piękny, szybko strzelony gol Teveza, potem jeszcze dobry strzał Lichego i skuteczna gra obronna - to w skrócie pierwsza połowa.
Pogba - było widać, że łapie się za udo zaraz po tym jak się przewrócił i tak, jak 3 tygodnie szybko straciliśmy Pirlo, tak teraz szybko wypada Pogba, szkoda. Wszedł Barzagli, Allegri zmienił ustawienie na 3-5-2, więc bronimy korzystnego wyniku a jak się uda skontrować to 0:2 sprawi, że będzie po meczu.
A Gigi w 35 minucie (oraz kilkoma innymi interwencjami) pokazał jaki to jest stary i cherlawy. Jeśli według Kohlera Gigi to nasz najsłabszy punkt to ja nie mam nic przeciwko takiemu Juve
Pogba - było widać, że łapie się za udo zaraz po tym jak się przewrócił i tak, jak 3 tygodnie szybko straciliśmy Pirlo, tak teraz szybko wypada Pogba, szkoda. Wszedł Barzagli, Allegri zmienił ustawienie na 3-5-2, więc bronimy korzystnego wyniku a jak się uda skontrować to 0:2 sprawi, że będzie po meczu.
A Gigi w 35 minucie (oraz kilkoma innymi interwencjami) pokazał jaki to jest stary i cherlawy. Jeśli według Kohlera Gigi to nasz najsłabszy punkt to ja nie mam nic przeciwko takiemu Juve

Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Tevez
Gdyby Morata podał po kontrze do Pogby, a nie Carlitosa, to byłoby pozamiatane.
Żal Paula, ale mam nadzieję, że nasza gra obronna z Barzaglim się nie zmieni i nadal będziemy czyścić. Vidal aż prosi się o kartkę, mam nadzieję, że zdołamy uniknąć zawieszeń.
Strzał Stefana :shock:

Żal Paula, ale mam nadzieję, że nasza gra obronna z Barzaglim się nie zmieni i nadal będziemy czyścić. Vidal aż prosi się o kartkę, mam nadzieję, że zdołamy uniknąć zawieszeń.
Strzał Stefana :shock:

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Wojtek
- Juventino
Chyba nie sądzisz, że przy tak dobrej naszej grze obronnej BVB jest strzelić gola? a co dopiero trzyCabrini_idol pisze:Proszę Cię, jeden gol kontaktowy i wszystko moze sie zmienic, choc fakt, BVB bez klarownej sytuacji.Wojtek pisze:Co tu dużo mówić, mamy ćwierćfinał!

Liczę na jeszcze jedną naszą brameczkę, BVB pod koniec pewnie rzuci wszystko na atak to może się udać (chyba, że na końcówke wejdzie Llorente, to wtedy NIE)
- MCL
- Juventino
Nasza obrona dziś szczelna jak prezerwatywy Durexa nie ma szans by coś przepuścić 8)
http://mclpl.blogspot.com <-- Opowiadania, recenzje i inne ciekawe teksty 

- Antek666
- Juventino
tu masz niestety rację, było już kilka wybić z pola karnego lub okolic takich typowo na oślep, to zły prognostyk.baron pisze: Już jest bardzo blisko do desperackiej obrony Juve i to martwi.
Jak ktoś ogląda na ZDF to o 01:10 jest powtórka tego meczu
- baron
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
Bez Pirlo Juve wiele traci w destrukcji. Najgłupsza ocena pierwszej połowy na temat Juventusu tzw ekspertów.
Ostatnio zmieniony 18 marca 2015, 21:44 przez baron, łącznie zmieniany 1 raz.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Wojtek niech wezmie zimny prysznic, bo go emocje ponosza. Przed nami druga polowa, a nie 1/4.
Pieknie Tevez. Takycznie, odpukac, mi sie podoba.
Blagam o awans.
Pieknie Tevez. Takycznie, odpukac, mi sie podoba.
Blagam o awans.

- Vincitore
- Juventino
Niech sobie grają tą piłeczką, skoro nic z tego nie wynika.
JESTEŚMY PÓKI CO PERFEKCYJNIE ZORGANIZOWANI W OBRONIE! PERFEKT! Jeżeli sami się nie zabijemy (gol ze stałego fragmentu, wywrotka Chielliniego) nic nam się tutaj nie może stać.
Przetrzymać jak najdłużej to 0-1 i zrobi się więcej miejsca na kontrę im bliżej końca meczu.
JESTEŚMY PÓKI CO PERFEKCYJNIE ZORGANIZOWANI W OBRONIE! PERFEKT! Jeżeli sami się nie zabijemy (gol ze stałego fragmentu, wywrotka Chielliniego) nic nam się tutaj nie może stać.
Przetrzymać jak najdłużej to 0-1 i zrobi się więcej miejsca na kontrę im bliżej końca meczu.