LM 14/15 (1/8): Borussia 0-3 JUVENTUS
- rad
- Juventino
Myślę, że na Kielonie będą zwrócone oczy milionów ludzi i chłop wie czego kibice od niego oczekują po ostatniej wpadce = najlepszej na jaką go stać gry w obronie. Mam nadzieję, że go na to stać aby się spiął w tej sprawie.
Dobra, czas najwyższy zaczynać !
Dobra, czas najwyższy zaczynać !
- kuba2424
- Juventino
Bo widzisz, z Juve to jak z żoną! Masz jej czasem dość, najchętniej byś wyrzucił z domu, ale jak przychodzi co do czego, to znów jesteś...naiwniakiem! :-DSupersonic pisze:Kibicowanie to jest jednak zabawna sprawa.
Galata- przestanę się już łudzić, Benfica - przestanę się już kiedykolwiek łudzić. Borussia - jedziemy z nimi!![]()
POWODZENIA!
- Morgesztern
- Juventino
Bardziej żona alkoholika. Mówi, że odchodzi, ale i tak wraca. :-Dkuba2424 pisze:Bo widzisz, z Juve to jak z żoną! Masz jej czasem dość, najchętniej byś wyrzucił z domu, ale jak przychodzi co do czego, to znów jesteś...naiwniakiem! :-DSupersonic pisze:Kibicowanie to jest jednak zabawna sprawa.
Galata- przestanę się już łudzić, Benfica - przestanę się już kiedykolwiek łudzić. Borussia - jedziemy z nimi!![]()
POWODZENIA!
Fajnie jakby Barza wszedł w 70 minucie czy cuś takiego. Jak mi się skończy napój to uspokoję się patrząc na jego grę. :lol:

- Cabrini_idol
- Juventino
LOL, jak Tevez walnal w 3 minucie, to chcialem zeby dziewczyna mnie uszczypła 
Gramy mądrze i przede wszystkim czyscimy wszystko po stalych fragmentach.
Jakby Lichy to wsadzil w okno, to chyba juz moglbym umierac.
WALCZYC !!!

Gramy mądrze i przede wszystkim czyscimy wszystko po stalych fragmentach.
Jakby Lichy to wsadzil w okno, to chyba juz moglbym umierac.
WALCZYC !!!

- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Zdziwiłem się, że ten strzał wpadł, bo widząc brak reakcji Wesołego Romka, myślałem, że poszło obok, a tu gol :-D Teraz murować i skończyć ten mecz tym wynikiem.
- jarmel
- Redaktor
Kurde trochę pokrzyżowała nam plany ta kontuzja Paula, Barza widać jakiś niepewny po tym nagłym wejściu, ale teraz mamy przerwę to pewnie się ogarnie. Pierwsze 15 min wręcz idealne, później zrobiło się strasznie nerwowo..
Ale Morata ma speeda :o
Ale Morata ma speeda :o
#AllegriOut
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Świetny strzał Teveza
. Szkoda, że tak szybko zaczęliśmy się bronić ale lepiej było przejść na 5-3-2 niż wpuścić Padoina moim zdaniem. Nie ma bata nie możemy tego spartolić!

- MCL
- Juventino
TEVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEZ :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Nie dajemy im pół szansy na jakikolwiek strzał, przechodzimy jak nic, w dodatku nasze 3-5-2
szkoda tylko Pogby
Nie dajemy im pół szansy na jakikolwiek strzał, przechodzimy jak nic, w dodatku nasze 3-5-2

http://mclpl.blogspot.com <-- Opowiadania, recenzje i inne ciekawe teksty