LM 14/15 (1/8): Borussia 0-3 JUVENTUS
- Cabrini_idol
- Juventino
#Juventus starting XI: Buffon, Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Evra, Vidal, Marchisio, Pogba, Pereyra, Tevez, Morata
a więc 4312. Chyba dobrze. Jest sygnał, że nie będziemy tylko sie bronić.
W 70 minucie trzeba zmienic Evre, bo koles motorycznie nie daje rady pelne 90 minut. Padoin za niego. A reszta jak bedzie potrzeba to niech graja i pelne 90 minut. Bo ławka słaba. Ani Pirlo ani Asamoahy... CHyba ze jak bedzie sie utrzymywal remis do 70 minuty to Barzagli za któregoś z pomocników i przejscie na 352.
Borussia: Weidenfeller - Sokratis, Subotic, Hummels, Schmelzer - Gündogan, Bender - Mkhitaryan, Reus, Kampl - Aubameyang
Czyli jednak slaby Ormianiń, szkoda ze sabotazysta Subotic nie gra
, tak czy siak po awans.
a więc 4312. Chyba dobrze. Jest sygnał, że nie będziemy tylko sie bronić.
W 70 minucie trzeba zmienic Evre, bo koles motorycznie nie daje rady pelne 90 minut. Padoin za niego. A reszta jak bedzie potrzeba to niech graja i pelne 90 minut. Bo ławka słaba. Ani Pirlo ani Asamoahy... CHyba ze jak bedzie sie utrzymywal remis do 70 minuty to Barzagli za któregoś z pomocników i przejscie na 352.
Borussia: Weidenfeller - Sokratis, Subotic, Hummels, Schmelzer - Gündogan, Bender - Mkhitaryan, Reus, Kampl - Aubameyang
Czyli jednak slaby Ormianiń, szkoda ze sabotazysta Subotic nie gra
Ostatnio zmieniony 18 marca 2015, 19:41 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 3 razy.

- Urbi27
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Od tego meczu zależy czy sezon będzie można uznać za udany. Awans do 1/4 LM to maks tej drużyny w moich oczach i dziś trzeba gryźć trawę i walczyć do upadłego, aby to osiągnąć. Później można już grać o coś ekstra, oczywiście to nie oznacza, że nie będziemy mieli szans z kimś z trójki Atletico, Monaco czy Porto, ale najważniejszy jest dzisiejszy dzień. Mistrzostwo mamy już w kieszeni, z PW musimy się pożegnać, trudno, Scudetto i 1/4 LM jak najbardziej mi wystarczą.
- Babinicz
- Juventino
Jestem tego samego zdania.Tym samym spełni się plan Agnelliego,mówiący o tym,aby zadomowić się w pierwszej "8"semce w Europie.Urbi27 pisze:Od tego meczu zależy czy sezon będzie można uznać za udany. Awans do 1/4 LM to maks tej drużyny w moich oczach i dziś trzeba gryźć trawę i walczyć do upadłego, aby to osiągnąć. Później można już grać o coś ekstra, oczywiście to nie oznacza, że nie będziemy mieli szans z kimś z trójki Atletico, Monaco czy Porto, ale najważniejszy jest dzisiejszy dzień. Mistrzostwo mamy już w kieszeni, z PW musimy się pożegnać, trudno, Scudetto i 1/4 LM jak najbardziej mi wystarczą.
Ustawienie mi się podoba.Nie lubię tego 3-5-2,kojarzy mi się z Conte.
- Cabrini_idol
- Juventino
Wróc .. Subotic gra i Sokratis , ze jak ??? Subotic na boku ? hahaha, szukuje się niezły kabaret .\
edit : juz doczytałem ze Sokratis na boku... duzo ryzykuje Klopp, choc w sumie on nie ma bocznych obrońców dostepnych obecnie.
edit : juz doczytałem ze Sokratis na boku... duzo ryzykuje Klopp, choc w sumie on nie ma bocznych obrońców dostepnych obecnie.

- filippo
- Juventino
Ja tylko chciałem wam Panowie powiedzieć, że Juventus to nie wszystko i nie warto tracić zdrowia dla piłki
Są ważniejsze rzeczy niż 1/8 LM... na przykład 1/4 LM
Licze na to że SILNY APACZ dziś nas poprowadzi do zwycięstwa!

Są ważniejsze rzeczy niż 1/8 LM... na przykład 1/4 LM

Licze na to że SILNY APACZ dziś nas poprowadzi do zwycięstwa!
forumowy ujadacz
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Ale Wy podnieceni
juz prawie 10 stron tematu meczowego. Szkoda, ze Barzy ni ma w pdst.

Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- Supersonic
- Juventino
Kibicowanie to jest jednak zabawna sprawa.
Galata- przestanę się już łudzić, Benfica - przestanę się już kiedykolwiek łudzić. Borussia - jedziemy z nimi!
Cholera jasna, mamy lepsze indywidualności, mamy więcej indywidualności, mamy bardziej doświadczonych zawodników, co ciekawe mamy też bardziej głodnych zwycięstw w LM zawodników.
Czego nie ma Juve by dzisiaj nie awansować? Niczego.
Wygrywamy 2:1 i wsiadam w wehikuł, który mnie zabierze do lat 90-tych. I będe tam siedział do maja.
Galata- przestanę się już łudzić, Benfica - przestanę się już kiedykolwiek łudzić. Borussia - jedziemy z nimi!

Cholera jasna, mamy lepsze indywidualności, mamy więcej indywidualności, mamy bardziej doświadczonych zawodników, co ciekawe mamy też bardziej głodnych zwycięstw w LM zawodników.
Czego nie ma Juve by dzisiaj nie awansować? Niczego.
Wygrywamy 2:1 i wsiadam w wehikuł, który mnie zabierze do lat 90-tych. I będe tam siedział do maja.
- annihilator1988
- Juventino
Ma Kielona i jego magic touche. Podać do rywala? Proszę bardzo. Odebrać piłkę koledze, by spartolić mecz? Nic łatwiejszego. Przytrzymać rywala w polu, gdy dośrodkowana piłka leci na wysokości 10 piętra? Ok. Zwlekać z wybiciem piłki, bo ta jest na mojej gorszej nodze? No problem. Itd, itd. Nie opuszcza mnie przekonanie, że on coś dzisiaj odwali i właśnie przez to Juve będzie gonić wynik.Supersonic pisze:Czego nie ma Juve by dzisiaj nie awansować? Niczego.
Edit
####, zegarek na komp. pokazał mi wynik spotkania. Będzie 1-0 dla Dortmundu. Nie pytajcie jak możliwe jest odczytywanie wyniku w taki sposób, ale da się

Ostatnio zmieniony 18 marca 2015, 20:30 przez annihilator1988, łącznie zmieniany 1 raz.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- filipoj
- Juventino
Przed tym meczem czuje się jak naiwne dziecko czekające na upragniony prezent :oops:
Nie interesuje mnie w jakim stylu (choćby miał to być najbrzydszy mecz w historii) odbędzie się ten mecz ale czekam na awans i nie interesuje mnie jak to zrobią
Nie interesuje mnie w jakim stylu (choćby miał to być najbrzydszy mecz w historii) odbędzie się ten mecz ale czekam na awans i nie interesuje mnie jak to zrobią

- seba
- Juventino
Kurcze to już za 15 min. Mimo wszystko liczę na korzystny dla nas wynik. Fajnie że ustawienie wskazuje na to że nie ograniczymy się tylko do obrony - zapowiada się ciekawe spotkanie. Ja stawiam na bramkowy remis.
P.S.
propsy dla Pola za krawat.
P.S.
propsy dla Pola za krawat.
- pumex
- Juventino
Pierwszy plus już jest - pojawił się dawno niewidziany, znany i lubiany Supersłoik 
Ogólnie od paru godzin obsrany jestem równo od góry do dołu, ale doszło do mnie, że chyba trochę przesadzam. Krótka piłka - to jedynie 1/8 finału, w której gramy z mającą problemy Borussią. Nie deprecjonuję siły Niemców, po prostu jeśli w takich okolicznościach nie awansujemy dalej to będzie znaczyło ni mniej, ni więcej że nie mieliśmy czego szukać dalej.
Tak czy siak, FORZA MAGICA JUVE!

Ogólnie od paru godzin obsrany jestem równo od góry do dołu, ale doszło do mnie, że chyba trochę przesadzam. Krótka piłka - to jedynie 1/8 finału, w której gramy z mającą problemy Borussią. Nie deprecjonuję siły Niemców, po prostu jeśli w takich okolicznościach nie awansujemy dalej to będzie znaczyło ni mniej, ni więcej że nie mieliśmy czego szukać dalej.
Tak czy siak, FORZA MAGICA JUVE!