LM 14/15 (1/8): Borussia 0-3 JUVENTUS
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
I Barzagliego i Pirlo.Mehehehe pisze:Jaki był ostatni mecz Buffona w Dortmundzie i jak się skończył?

Ależ z was chlopaki pesymiści. Co jeden to gorszy.
Co bedzie to będzie, ja licze na Monaco w nastepnej rundzie.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Makiavel
- Juventino
Jestem dużo spokojniejszy o wynik niż tydzień temu. Wciąż boli to, że gdyby się Kielon nie przewrócił albo Roberto wykorzystał sam na sam to już bylibyśmy właściwie w ćwierćfinale, ale wierzę w naszych i wiem, że nie zmarnują tej okazji.
"veritas odium parit obsequium amicos"
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem
- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
U mnie podobnie. Na szczęście cały dzień mam dosyć mocno zajęty, więc szybko minie do 20:45, jednak co jakiś czas mam "atak emocji". Mam nadzieję, że nie będzie karnych bo nie jestem psychicznie do tego przygotowany. Niech Nasi zagrają dobre zawody i spokojnie awansują, borad pisze:U mnie całkiem normalny dzień, ale gdzieś w podświadomości już z kilkanaście razy "rozegrałem" ten mecz. Tak czy inaczej - ciśnienie rośnie, zwłaszcza po tym co mieliśmy okazję widzieć wczoraj w LM.
bardzo chciałbym się ekscytować kogo wylosujemy w piątek.
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Z każdą minutą coraz bliżej ważnego meczu, z każdą minutą też ciśnienie rośnie. Adrenalina wzrasta, już wyobrażam sobie taką sytuację jak ktoś tu przedstawił... 89 minuta przy stanie 0-0 i doliczone jakieś 5 minut, w takiej sytuacji zawał serca prawdopodobny jak ktoś ma słabe nerwy
To takie jakieś dziwne uczucie, niby tylko mecz, a człowiek chodzi od rana w nerwach jak to będzie.
Najlepiej szybko strzelić bramkę, bo może być różnie. I przy okazji teraz taki dylemat 5-3-2 czy 4-3-1-2 ?

To takie jakieś dziwne uczucie, niby tylko mecz, a człowiek chodzi od rana w nerwach jak to będzie.
Najlepiej szybko strzelić bramkę, bo może być różnie. I przy okazji teraz taki dylemat 5-3-2 czy 4-3-1-2 ?

- dawid1897
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
A kto pamięta nasz ostatni mecz na tym stadionie? Ograliśmy wtedy ich 1:3. Pamiętam jak po tym sparingu kibice Borussii na którejś ze stron pisali, że dzieli nas różnica klas, że to jeszcze nie ten moment by ogrywać kluby tego pokroju. Najśmieszniejsze, że to było rok po tułaczce w Serie B. Takim wyszliśmy wtedy składem: Buffon - Grygera, Mellberg, Chiellini, Molinaro - Camoranesi, Sissoko, Zanetti, Nedved - Amauri, Trezeguet
Liczę, że nie zagramy ani mocno defensywnie ani ofensywnie. Trzeba oddać im inicjatywę i grać z kontry. Ich własną bronią ich zniszczymy tak jak w pierwszym meczu
Liczę, że nie zagramy ani mocno defensywnie ani ofensywnie. Trzeba oddać im inicjatywę i grać z kontry. Ich własną bronią ich zniszczymy tak jak w pierwszym meczu

FORZA JUVE!!!
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Ktoś tu pisał wcześniej, że śnił mu się mecz, ja również doświadczyłem tego ostatniej nocy:). Mimo wszystko ja chyba miałem dużo gorzej gdyż we śnie było już po meczu a z dziwnych przyczyn nie mogłem znaleźć wyniku i przez cały sen bezsilnie próbowałem dowiedzieć się kto awansował :C.
Koniec offtopu.
Nie interesuje mnie kto zagra ani jakim ustawieniem wyjdziemy. Liczy się tylko awans. Personalnie jesteśmy zdecydowanie lepsi. Jeżeli Monaco może odprawić Arsenal a Leverkusen o mały włos nie wyeliminowało Atletico to my tym bardziej możemy zostawić Borussie jedynie z ligowymi pojedynkami.
Teraz tylko wytrzymać do wieczora i nie paść na zawał podczas meczu :-D
Koniec offtopu.
Nie interesuje mnie kto zagra ani jakim ustawieniem wyjdziemy. Liczy się tylko awans. Personalnie jesteśmy zdecydowanie lepsi. Jeżeli Monaco może odprawić Arsenal a Leverkusen o mały włos nie wyeliminowało Atletico to my tym bardziej możemy zostawić Borussie jedynie z ligowymi pojedynkami.
Teraz tylko wytrzymać do wieczora i nie paść na zawał podczas meczu :-D
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Moje ciśnienie już od rana jest powyżej normalnego i próbuję bezskutecznie wyrzucić z głowy dzisiejszy mecz...ale nie mogę i chciałbym aby ta chwila już nadeszła...najlepiej abym jutro dopiero wstał, kładąc się teraz i przeczytał piękne wieści...ale to też niemożliwe, trzeba się męczyć...

- Ivory
- Juventino
Jeśli przypatrzymy się grze niemieckich drużyn w tej fazie rozgrywek LM to widać prawidłowość, że jeden mecz w dwumeczu im wychodzi.Poprostu pisze:Jeżeli Monaco może odprawić Arsenal a Leverkusen o mały włos nie wyeliminowało Atletico to my tym bardziej możemy zostawić Borussie jedynie z ligowymi pojedynkami.
Schalke - pierwszy mecz słaby, drugi extra.
Bayer - pierwszy mecz bdb, drugi słabszy
Bayern - pierwszy mecz słaby, drugi bdb
Borussia - pierwszy mecz słaby, drugi ???
W sumie nie miałbym nic przeciwko temu, żeby rewanż wyglądał na taką radosną wymianę ciosów zakończony wynikiem typu 2:2, 3:2, 2:3, 3:3. Dlatego odrobinę bardziej liczę na ustawienie 4-3-1-2.
- Hołek
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Chłopy, opamiętajcie się, bo trzeba będzie wykopać zbiorową mogiłę.
Wciąż jestem spokojny o ten mecz, tak jak po spotkaniu w Turynie. Mam nadzieję, że jednak wyjdziemy 4-3-1-2. Pereyra jest jaki jest, ale czasem coś niekonwencjonalnego zrobi. Byle by wypuszczał innych, a sam się pod bramkę nie wybierał. Liczę na Moratę, bo chyba jedyny miał by strzałkę wskazującą północ przy formie w PES-e (takie zdanie wyszło, że jak ktoś skuma to bd święto).
Fajno, że widzę, iż na ZDF jest mecz, bo raczej mam ten program. Mam nadzieję, że nie bawią się w kodowanie ani inne cyrki. No i ich hoffe, że ten znaczek HD to nie jest jakiś inny program (dla przykładu: mam polsat sport/ nie mam polsat sport hd)

Wciąż jestem spokojny o ten mecz, tak jak po spotkaniu w Turynie. Mam nadzieję, że jednak wyjdziemy 4-3-1-2. Pereyra jest jaki jest, ale czasem coś niekonwencjonalnego zrobi. Byle by wypuszczał innych, a sam się pod bramkę nie wybierał. Liczę na Moratę, bo chyba jedyny miał by strzałkę wskazującą północ przy formie w PES-e (takie zdanie wyszło, że jak ktoś skuma to bd święto).
Fajno, że widzę, iż na ZDF jest mecz, bo raczej mam ten program. Mam nadzieję, że nie bawią się w kodowanie ani inne cyrki. No i ich hoffe, że ten znaczek HD to nie jest jakiś inny program (dla przykładu: mam polsat sport/ nie mam polsat sport hd)
Niektórzy ludzie postrzegają rzeczy w ich naturalnym stanie i zadają sobie pytanie: Dlaczego? Ja marzę o rzeczach, których nigdy nie było i mówię sobie: Dlaczego nie?
- Bobby X
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
Trzymam mocno kciuki za Juve! Oby tylko włoskie podejście "gramy na dzero" się nie zemściło. Strzelić bramkę i kontrolować mecz. Niestety nie mogę oglądać bo będę w pracy 
Forza JUVENTUS

Forza JUVENTUS

- PrzemasJuve
- Juventino
haha ja też! włączyłem mecz w okolicach 84/5 minuty i było...4:3 dla Juve! a w końcówce celnym plasem przy słupku popisał się Marchisio i było 5:3Poprostu pisze:Ktoś tu pisał wcześniej, że śnił mu się mecz, ja również doświadczyłem tego ostatniej nocy:). Mimo wszystko ja chyba miałem dużo gorzej gdyż we śnie było już po meczu a z dziwnych przyczyn nie mogłem znaleźć wyniku i przez cały sen bezsilnie próbowałem dowiedzieć się kto awansował :C.
Koniec offtopu.
a dziś wieczorem? tak naprawdę może stać się wszystko, obawiam się tylko powtórki z Turcji, to byłby dość przykry (ponownie) finał rozgrywek w tym roku
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- Star
- Juventino
Meczyk można obejrzeć na niemieckim ZDF. Na pewno nie będzie kodowany. Co najmniej teraz drugi sezon nie ma tam tego problemu. W zeszłym sezonie oglądałem tam choćby półfinał Bayern- Real. W tym, żeby daleko nie szukać Leverkusen- Atletico.
EDIT
EDIT
Masz CP, a więc z HotBirda musisz łapać ZDF. Wejdź w ustawienia i przeskanuj kanały.Babinicz pisze:Ja mam cyfrowy polsat i nie mam tego kanału,ale koledzy z bloków mają.
- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Jestem za 4-3-1-2. Jeśli Dortmund ma ten mecz przegrać to... w defensywie! Ile razy udało nam się zaskoczyć przeciwnika w Europie grając 3-5-2? No własnie. 3-5-2 to jest wariant w momencie kiedy jest 70' i wygrywamy 1:0. Cofnięcie się do defensywy i zablokowanie gry do przodu to idealna sytuacja dla Dortmundu. Oni będą gonić wynik, to im będzie zależeć. My musimy zagrać najwyżej od własnej bramki to mocno jak tylko Dortmund nam na to pozwoli. Nie wolno nam się cofnąć. Cieszą mnie wypowiedzi Allegriego, który mówi o 2 bramach. Liczę, że pójdą za tym czyny.