Sezon 2014/2015
- zbysioJuve
- Juventino
Ja nadal tego nie rozumię, Napoli wczoraj poległo jest szansa na zbliżenie się do nich na 1pkt., to chyba powinni wychodzić najmocniejszym składem wszak do wygrania LE jeszcze daleka droga i nie wiadomo jak może się to potoczyć. Jeśli Viola nie wygra to na prawdę chyba już im nie zależy aby zakwalifikować się do LM poprzez serie a.AdiJuve pisze:Viola ma LE w czwartek, więc oszczędzają co poniektórych
Nasz Maxio nie czaił się, przecież też ma mecz w LM i w dodatku przy 11 pkt. przewagi wystawia praktycznie najmocniejszy skład.
EDIT
0-1 dla Milanu. Dla mnie to wszystko wyglądało jak podkładka piłkarzy Fiorentiny.
- Principino
- Juventino
Jejuu, jaki Anderson jest dobry to co teraz zrobił, to ukłony się należą, zdecydowanie jeden z największych talentów Serie A ostatnich lat
Edit: I druga bramka w jego wykonaniu

- Wojtek
- Juventino
Lazio juz 2:0, kolejny gol Andersona. Ich szanse na wice majstra coraz większe, aż mi ich szkoda, że mają jeszcze mecz z nami
a tak serio to zastanawiam się czy Lazio da radę w LM chociaż wyjść z grupy :roll: niestety w to wątpię.

- zbysioJuve
- Juventino
Dobrze, że przynajmniej Lazio chce walczyć i wykorzysta szansę. Też myślę, że gdyby Lazio zakwalifikowało się do LM dałoby radę a już na pewno chyba nie skompromitowałoby się jak Roma ostatnio. E tam, jeszcze gdyby tak Sampie udało by się wygrać na Stadio Olimpico byłoby cudownie.
EDIT
Wyrównanie we Florencji. G. Rodriguez po rzucie rożnym.
EDIT
Wyrównanie we Florencji. G. Rodriguez po rzucie rożnym.
- Principino
- Juventino
Ale piękne derby Rzymu byłyby w przedostatniej kolejce o 2 miejsce :-D
Ostatnio zmieniony 16 marca 2015, 20:53 przez Principino, łącznie zmieniany 1 raz.
- filippo
- Juventino
Ja to powtarzam już od 4 miesięcy. I zrobie to po raz kolejny. Może i jest chimeryczny, ale jak już wchodzi na swój najwyższy poziom, to to jest poziom Ronaldo. Po prostu magiaPrincipino pisze:Jejuu, jaki Anderson jest dobry to co teraz zrobił, to ukłony się należą, zdecydowanie jeden z największych talentów Serie A ostatnich lat
https://www.youtube.com/watch?v=JfOqZ4s6CLA
forumowy ujadacz
- zbysioJuve
- Juventino
Po cyrkach z sędzią głównym zawodów, jakaś kontuzja u C.Russo. Viola jednak wbija druga bramkę
. Może być ciekawie jednak jeszcze w tej serie a.

- Arbuzini
- Juventino
Kiedy parę miesięcy temu pisałem, że Lazio będzie się biło o TOP3 to brutalnie wybito mi to z głowy
. Błękitni mają najlepsze skrzydła w Serie A, a w tej lidze mocna dominacja choćby w jednej strefie boiska przy przyzwoitych innych formacjach pozwala na walkę o wysokie cele. My mając najlepszy środek pola i dobrze zorganizowaną obronę z Rysiem na wahadle daliśmy radę zdetronizować Milan.
Podoba mi się, że Lazio pokazuje, że grając 433 i 4231 można osiągać dla większości zaskakująco dobre rezultaty. Liczę, że nasi też postawią na większą dynamikę w ofensywie i wewnętrzną konkurencję w zespole.
Aha - Anderson. Gdzie ten człowiek był w zeszył sezonie?! Zaczynam nabierać do niego pełnego przekonania.

Podoba mi się, że Lazio pokazuje, że grając 433 i 4231 można osiągać dla większości zaskakująco dobre rezultaty. Liczę, że nasi też postawią na większą dynamikę w ofensywie i wewnętrzną konkurencję w zespole.
Aha - Anderson. Gdzie ten człowiek był w zeszył sezonie?! Zaczynam nabierać do niego pełnego przekonania.
- Makiavel
- Juventino
Dzisiaj wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią, że Lazio będzie drugie. Pytanie czy oni mają na tyle pieniędzy i determinacji żeby utrzymać najważniejszych graczy na przyszły sezon? Ja im dobrze życzę bo naprawdę dobrze rokują i grają ładną piłkę.
"veritas odium parit obsequium amicos"
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
5 drużyn mieści się w 5 punktach, raczej obok Juve te 5 ekip będzie reprezentować Italię w Europie tylko ciekawe kto gdzie, Lazio wydaje się w tej chwili grać najładniejsza piłkę i nie mają LE, Sampa to taki czarny koń, jak gdzie gafy nie walną i będą grać swoje to kto wie. Stawiałbym Lazio z Napoli w LM a reszta LE 

- annihilator1988
- Juventino
Ktoś się śmiał się z postury Cegły? Radzę obejrzeć sprint Doumbii . Moja babcia podobnie wygląda, jak biegnie. Jedyna różnica to taka, że nie jest murzynem i nie odejmuje sobie lat
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Principino
- Juventino
Anderson już bramka :oops: