LM 14/15 (1/8): Borussia 0-3 JUVENTUS
- Cabrini_idol
- Juventino
Ja place 59.90 za enke i mam wszystkie mozliwe dostepne kanaly sportowe wliczajac orange sport, polsat news, eurosport 1/2, TVP sport no i oczywiscie Canal plus sport i i nsport.
BVB chyba najwiekszy problem ma obecnie ze strzelaniem goli, więc to chyba najlepsza z mozliwych informacji.
BVB chyba najwiekszy problem ma obecnie ze strzelaniem goli, więc to chyba najlepsza z mozliwych informacji.

- January
- Juventino
http://ncplus.pl/sklep/oferta/comfortplus-extraplusCabrini_idol pisze:Ja place 59.90 za enke i mam wszystkie mozliwe dostepne kanaly sportowe wliczajac orange sport, polsat news, eurosport 1/2, TVP sport no i oczywiscie Canal plus sport i i nsport.
Albo dałeś komuś w łapę w nc+ albo za dwa miesiące wyłączą Ci pakiet Canal+

:rotfl:jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
W sumie w 4-3-1-2 Lichy i Evra też są główną siłą na skrzydłach także dużo się nie zmienia, wymieniamy tylko Pereyrę na Barzagliego. Przy 5 obrońcach Vidal,Markiz i Pogbą mają więcej swobody, jakby byli w formie to mogliby zrobić miazgę, no ale właśnie jeden gra równo,ale bez błysku, drugi chimerycznie po kontuzji a trzeci potrafi zaczarować albo przejść obok meczu, ale każdy z nich może sam rozstrzygnąć losy meczu. 3-5-2 na pewno daje większe gwarancje w defensywie, a przynajmniej powinno. Zobaczymy jak wyjdzie Allegri na ten meczu, byleby tylko nie przekombinował.
- LukaszG / DLuGi
- Juventino
Moim zdaniem 3-5-2 na BVB będzie lepsze niż 4-3-1-2 z pierwszego meczu. Podczas obrony mamy wtedy tak na prawdę 5-3-2, a podczas ataku pozostaje jednak trójka w tyle, a nie jeden obrońca + Pan Poślizg (hehe). Fajnie było by też olać kontry skrzydłami i pchać sie środkiem z udziałem Pogby, Claudio, Moraty i Teveza. Evra i Lichy powinni wyprowadzać piłkę typowo do połowy, nie dalej i szukać Claudio, który resztą powinien sie zająć.
- LukaszG / DLuGi
- Juventino
Też tak myślę. Wątpliwe, że zachowamy w Dortmundzie czyste konto, więc strzelenie bramki to podstawa.
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Mam podobne przeczucia jak inni, że 0-0 nie będzie. Zresztą piłkarze już rok temu dostali nauczkę grając na remis w Turcji z kebabami i wtedy na 5 minut przed końcem ukarał nas pewien holender.
Fajnie by było gdyby strzelili szybko bramkę, to by uspokoiło sytuację, ale będzie co będzie. Dzięki Giorgio będziemy mieć więcej emocji i stresu...
Fajnie by było gdyby strzelili szybko bramkę, to by uspokoiło sytuację, ale będzie co będzie. Dzięki Giorgio będziemy mieć więcej emocji i stresu...
- Sorek21
- Juventino
Max powinie im przypomnieć spotkanie w Turcji i wywiady pomeczowe,niech się chłopaki wkurzą porządnie.
Przed nami kolejny mecz sezonu.Nie ważne kto zagra,nie ważne jakie będzie ustawienie.Liczy się tylko awans.Jak się nie uda to nie będzie progresu,Puchar Włoch już przegrany,zostanie ogrywanie ogórków w lidze pocieszenia i coroczny niedosyt.
Przed nami kolejny mecz sezonu.Nie ważne kto zagra,nie ważne jakie będzie ustawienie.Liczy się tylko awans.Jak się nie uda to nie będzie progresu,Puchar Włoch już przegrany,zostanie ogrywanie ogórków w lidze pocieszenia i coroczny niedosyt.
- Dziku1897
- Juventino
Jestem pełen obaw co do gry Juve, boję się że mimo wygranej w Turynie nie awansujemy dalej. Nie mogę się już doczekać tego meczu, w głębi serca mam nadzieję że nasi wywalczą wynik dajacy 1/4 LM, nic więcej na ten moment się nie liczy, może to być nawet 3-2 dla BVB
- annihilator1988
- Juventino
Kluczem do sukcesu będzie odcięcie Giorgio od piłki. Bez niego Dortmund straci 50% siły ofensywnej. Choć i tak czuję, że ten ciapciak i tak odwali kilka baboli. Ten typ tak ma, a podanie w środek do rywala, to jego ulubione zagranie. Ile kontr z tego poszło już ciężko powiedzieć.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- mateo369
- Juventino
Albo wynegocjował. Jak przedłużałem umowę to na starcie stwierdziłem, że jeśli nie zaoferuje mi korzystniejszej ceny to definitywnie rezygnuję (jak co roku od ~10 latJanuary pisze:Albo dałeś komuś w łapę w nc+ albo za dwa miesiące wyłączą Ci pakiet Canal+Cabrini_idol pisze:Ja place 59.90 za enke i mam wszystkie mozliwe dostepne kanaly sportowe (...)
Swoją drogą jak to możliwe, że oni w TVP tego nie puszczają? Było jakieś głosowanie? Pomijam fakt, że w meczu Barcelony z gorszą stroną Manchesteru wszystko jest już pozamiatane, to przecież dawniej mecze BvB puszczali ciągle (nawet jeśli grali z ogórkami i pierwszy mecz wygrali 5-0) a z tego co mi wiadomo, to w BvB ciągle gra jeszcze 2 Polaków a to jest dla nich głównym wyznacznikiem przy doborze transmisji. To już nie ma "polskiej" Borussi?
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- Tengen
- Juventino
Ale Piszczek kontuzjowany a Kuba niepewny grymateo369 pisze:Swoją drogą jak to możliwe, że oni w TVP tego nie puszczają? Było jakieś głosowanie? Pomijam fakt, że w meczu Barcelony z gorszą stroną Manchesteru wszystko jest już pozamiatane, to przecież dawniej mecze BvB puszczali ciągle (nawet jeśli grali z ogórkami i pierwszy mecz wygrali 5-0) a z tego co mi wiadomo, to w BvB ciągle gra jeszcze 2 Polaków a to jest dla nich głównym wyznacznikiem przy doborze transmisji. To już nie ma "polskiej" Borussi?

- Swider10
- Juventino
Pakiet C+ można dokupić dodatkowo koszt 29zł miesięcznie niezależnie od tego jaki ma sie pakiet podstawowy,średni, rozszerzony tyle dobrego. Troche się zcwanili i zrobili jeszcze jeden pakiet za 9,99zł w którym jest właśnie nSport+, Eurosport2 i Polsat Sport Extra, poza tymi trzeba wszystkie znajduja sie w pakiecie wyżej wymienionym.January pisze:Z czystej ciekawości. Ile Cię kosztuje na miesiąc całość za TV razem z tym pakietem?Swider10 pisze:Ja mam wykupiony pakiet C+ z telewizji kablowej i są w nim wszystkie kanały prócz nSport ... jest tyle dostępnych stacji (C+ Sport2, Family, Family2..) a oni transmituja akurat na nSportsquinter pisze:
Przecież nas pokazują na nsport+, nie ma co narzekać
@edit: koledzy wyżej mnie uprzedzili.trudno zostaje ruski sopcast.
Bo za 80zł/mc masz nc+ z całym Canal +, nSport, VOD Canal +, Orange Sport i inne bzdety.
Odkąd w nc + jest serie A, nie widziałem innej możliwości posiadania TV. Wszystkie najważniejsze ligi europy, plus LM i LE.
Nie sądzę, że w nc + dzielą Canal + Sport i nSport+ na lepszy i gorszy.
Co do meczu to tym razem o te 3-5-2 jestem jakoś dziwnie spokojny, że będzie dobrze.
"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"