Serie A 14/15 (27): Palermo 0-1 JUVENTUS
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Dla mnie to jest forma śmiania się kibicom w twarz. Lichy jest nieprawdopodobnie beznadziejnym piłkarzem, takie kłody, razem z LL i Kielonem odstawiało się na wf już w kąt a oni znaleźli angaż w JUVENTUSIE
Jestem uradowany jak widzę, gdy nasz expres aktorzy co kontakt z przeciwnikiem.
Do Pereyry straciłem cierpliwość, Marchisio również wchodzi na tryb ninja, a jak, przecież za długo się odkrył skubany i każdy go widział, teraz będzie niszowym, cichym, niewidzialnym duszkiem casperem.
Sturaro czy jak mu tam.... ludzie...
Jestem uradowany jak widzę, gdy nasz expres aktorzy co kontakt z przeciwnikiem.
Do Pereyry straciłem cierpliwość, Marchisio również wchodzi na tryb ninja, a jak, przecież za długo się odkrył skubany i każdy go widział, teraz będzie niszowym, cichym, niewidzialnym duszkiem casperem.
Sturaro czy jak mu tam.... ludzie...
- zbysioJuve
- Juventino
Z Sasuolo w pierwszej połowie na pewno było nie lepiej. Remis jak na razie, ale niewątpliwie wg mnie gra jest o zwycięstwo. Zobaczymy jak to będzie wyglądać w drugiej połowie. Palermo jak do tej pory całkowicie zdominowane bez żadnej sytuacji strzeleckiej. Na plus niewątpliwie Tevez a i Sturaro też pokazał się z dobrej strony.
- Cabrini_idol
- Juventino
Barzagli - i od razu spokój z tylu.
352 to chyba dobry pomysl na BVB. Barzagli Bonnuci Chiellini na BVB.
352 to chyba dobry pomysl na BVB. Barzagli Bonnuci Chiellini na BVB.

- Wojtek1207
- Juventino
Po pierwszej połowie:
- Pereyra jest słaby. Jak ma piłkę, to traci. Jak idzie podanie, to nie umie przyjąć.
- Sturaro - dobrze się go ogląda. Jest i w przodzie, i z tyłu, nie robi głupich strat i gra twardo.
- Dobrze, że wrocił Barzagli. Liczę, że w 4-3-3 będziemy czasem wychodzić ze stoperami Barza - Bonu.
Na plus to, że Palermo nic nie robi z przodu oraz to, że kiedy już musimy wychodzić z piłką spod pola karnego, robimy to lepiej, niż np. z Fiorentiną.
- Pereyra jest słaby. Jak ma piłkę, to traci. Jak idzie podanie, to nie umie przyjąć.
- Sturaro - dobrze się go ogląda. Jest i w przodzie, i z tyłu, nie robi głupich strat i gra twardo.
- Dobrze, że wrocił Barzagli. Liczę, że w 4-3-3 będziemy czasem wychodzić ze stoperami Barza - Bonu.
Na plus to, że Palermo nic nie robi z przodu oraz to, że kiedy już musimy wychodzić z piłką spod pola karnego, robimy to lepiej, niż np. z Fiorentiną.
- annihilator1988
- Juventino
Wróżbita Maciej.mateelv pisze:Marchisio również wchodzi na tryb ninja, a jak, przecież za długo się odkrył skubany i każdy go widział, teraz będzie niszowym, cichym, niewidzialnym duszkiem casperem
Poziom skrzydłowych Juventusu to inny wymiar europejskiej piłki.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Arbuzini
- Juventino
Wyglądamy lepiej od Palermo. To wcale nie jest taki zły mecz żeby obrywało się absolutnie każdemu oprócz Barzagliego. Gdyby jego powrót nie był tak długo wyczekiwany to też pewnie zebrałby opr od forum 

- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Palermo bardzo słabe ale nie ma kim ich postraszyć...Tevez robi za 6 pomocnika, Llorente bez komentarza a Lich nie dość, że śmieszny to tymi strzałami jeszcze bardziej się pogrąża w śmieszności...to na tyle - w sumie niczego więcej się nie spodziewałem !

- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Fajnie,ze gra w obronie wróciła do normy, po słabszym okresie, już 2 mecz, gdzie bramkarz był bardziej widzem niż zawodnikiem. Cieszy ten fakt przed BvB i to bardzo. Ogólnie gra nie za wysokich lotów,ale skład taki sobie, pewnie myślami już przy LM a i tak 3pkt i praktycznie żadnego zagrożenia ze strony rywali.
- Ein
- Juventino
Cegła umierający kondycyjnie w 60 minucie
:rotfl:
Llorente trzeba jednak sprzedać skoro mamy być bardziej konkurencyjni w Europie. Pereyra to kocur 8)
Vidal niech robi te treningi kondycyjnie bo strasznie słabo.
Mecz do zapomnienia.
I swoją drogą Dybala jakoś się nie wyróżniał, podobnie jak Berardi i Zaza w poprzednim meczu.
A i ten krzyk Maxa pod koniec. Dobrze, że ich ciśnie.

Llorente trzeba jednak sprzedać skoro mamy być bardziej konkurencyjni w Europie. Pereyra to kocur 8)
Vidal niech robi te treningi kondycyjnie bo strasznie słabo.
Mecz do zapomnienia.
I swoją drogą Dybala jakoś się nie wyróżniał, podobnie jak Berardi i Zaza w poprzednim meczu.
A i ten krzyk Maxa pod koniec. Dobrze, że ich ciśnie.
Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- MCL
- Juventino
Przynajmniej potrafimy wygrać mecz z niczego.
http://mclpl.blogspot.com <-- Opowiadania, recenzje i inne ciekawe teksty 

- Antek666
- Juventino
Sądząc po komentarzach po pierwszej połowie dobrze zrobiłem oglądając Simpsonów zamiast meczu. Z drugiej połowy trochę widziałem między bieganiem do kuchni i gotowaniem.
Powrót do formy Barzagliego, zdobyte 3 punkty, czyste konto z tyłu, brak kontuzji przed nadchodzącym arcy-ważnym pojedynkiem, świetna bramka Moraty przy asyście Marchisio, powrót DJ-a De Ceglie do kaleczenia lewej flanki Juve... Polecę Magikiem:
Lepiej być nie może
Ale życzę miłego narzekania
Powrót do formy Barzagliego, zdobyte 3 punkty, czyste konto z tyłu, brak kontuzji przed nadchodzącym arcy-ważnym pojedynkiem, świetna bramka Moraty przy asyście Marchisio, powrót DJ-a De Ceglie do kaleczenia lewej flanki Juve... Polecę Magikiem:
Lepiej być nie może
Ale życzę miłego narzekania