Mecze przez internet

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
syczu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 grudnia 2012, 18:58

Mam pytanie co do VLC? Używacie tego przy oglądaniu? Bo widzę Sop + VLC, ale nie miałem tego VLC a Sopcast mi normalnie śmiga, chociaż coraz częściej się wiesza dziadostwo ;/

AVE JUVE !!! Do końca życia biało-czarne serce =)
Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 grudnia 2012, 19:46

syczu pisze:Mam pytanie co do VLC? Używacie tego przy oglądaniu? Bo widzę Sop + VLC, ale nie miałem tego VLC a Sopcast mi normalnie śmiga, chociaż coraz częściej się wiesza dziadostwo ;/
Do niektórych meczów nie potrzeba VLC, ale coraz więcej go potrzebuje.
Jeśli masz dobre łącze, to w razie cięcia w samym SopCast musisz zrobić dokładnie to, co jest opisane tutaj -> http://forum.livefootball.ws/index.php?showtopic=41 :ok: . Oczywiście włącz tłumaczenie na polski. Nie ma opcji, żeby nie działało. Gdyby ktoś miał problemy z TorrentSteam, tutaj jest opisany sposób użycia-> http://forum.livefootball.ws/index.php?showtopic=291 :ok:. Gwarantuje, że oba sposoby działają. Właśnie oglądam w ten sposób jednym okiem Sampa-Udine (przerwa, 0:2)

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
montero4

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lutego 2013, 21:47

Niestety N powtarza PSG dwa razy a nasz mecz leci raz na żywo i tyle. Nie zdążę na nie niego i pytania padają:
Mam weeb.tv - czym nagrać sobie to co leci na ekranie?
Widzieliście kiedyś żeby były linki do powtórek meczów LM, (nie musi to być N)?

Update - 07.08.2010 ale nadal rośnie 28 x Italia 52 x Juventus
http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4
Obrazek
marzenaew

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 stycznia 2014, 15:54

I Co mam wreszcie stronkę która zbiera działające Linki do transmisji Live , Zawsze się z tym muszę <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> a tu proszę.
Chyba się podzielę chociaż wiem że będziecie mi zużywać transfer zamulać serwery.
http://live.menstream.pl/?rfguidfo
No ale niech wam będzie w końcu kibicujemy jednej drużynie

Pozdrowienia, :)
Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lutego 2014, 11:54

Czy są tutaj ludzie, którzy oglądają mecze za pomocą smartphonów z Androidem ? Mi raczej dzisiaj przypadnie ta smutna konieczność, dlatego proszę o wszelkie wskazówki :pray:

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
morfeuszrejowiec

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lutego 2014, 12:59

Brutalo pisze:Czy są tutaj ludzie, którzy oglądają mecze za pomocą smartphonów z Androidem ? Mi raczej dzisiaj przypadnie ta smutna konieczność, dlatego proszę o wszelkie wskazówki :pray:
Kiedyś w ramach przetestowania mojego telefonu ściągnąłem SopCast wersję na androida. Mecz z tego co pamiętam chodził kiepsko (wysoka jakość transmisji), znacznie lepiej np. skoki (gorsza jakość transmisji, być może też mniejsza oglądalność). Więc SopCasta nie polecam (chyba, że to też zależy od parametrów telefonu, ja mam Galaxy Advance, więc szału nie ma).

Malpoludek

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 lutego 2014, 14:03

Stety bądź nie oglądałem kiedyś mecz na samsungu galaxy sII, gdy byłem na obiedzi u babci.
Wszedłem normalnie na stronę www.meczyki.pl znalazłem interesujący mnie mecz, sprawdziłęm kilak linków, bo nie które się cieły, i oglądałem, w zależnoiści od wybranego streema jakość byłą od wysokiej ale się zacinało, po gorszą jakość ale płynnie śmigało. (zależy od prędkośći neta) Musisz mieć tylko flasha zainstalowanego. Żeby się w ogóle włączyła transmisja.

Co cie boli czy az tak to cie boli???
grejt

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2014, 20:39

Ma ktoś link do meczu w jakiejś dobrej jakości bo Sopcast coś mi ssie ... Can no parse the url adress... nie wiem o co chodzi

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2015, 18:37

Podrzuci ktoś stronki na których będę mógł wykupić dostęp do C+sport, C+family w HD?

delarudii

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 stycznia 2015, 09:37

www.futbolhd.pl ja z tego korzystam bardzo często, po wykupie premium (różne opcje) generalnie są wszystkie transmisje z polskich stacji sportowych, jakość jest bardzo dobra, oglądam na 40 calach i oceniłbym ją tak pomiędzy bardzo dobrym sd a trochę słabszym hd

Obrazek
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 stycznia 2015, 17:28

delarudii pisze:www.futbolhd.pl ja z tego korzystam bardzo często, po wykupie premium (różne opcje) generalnie są wszystkie transmisje z polskich stacji sportowych, jakość jest bardzo dobra, oglądam na 40 calach i oceniłbym ją tak pomiędzy bardzo dobrym sd a trochę słabszym hd
Dzięki wielkie za tą stronkę! :) Wykupiłem sobie miesięczny pakiet i ładnie hula :) Zero ścin a jakość zadowala ;)

Morgesztern

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 marca 2015, 17:52

Link do meczu z Palermo poproszę. Szukałem i nic. :(

EDIT: @Push3k: wielkie dzięki. :wink:
Ostatnio zmieniony 14 marca 2015, 18:09 przez Morgesztern, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 14 marca 2015, 18:00

Na rojadirecta masz ich multum.

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Morgesztern

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 marca 2015, 18:16

Panowie, jeszcze takie pytanko. Warto dać 6 zł (lub 6.15 zł SMSem) za oglądanie meczu na Onetowym VoD?

Obrazek
AdiJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 20 razy

Nieprzeczytany post 15 marca 2015, 18:23

Morgesztern pisze:Panowie, jeszcze takie pytanko. Warto dać 6 zł (lub 6.15 zł SMSem) za oglądanie meczu na Onetowym VoD?
Jakość zadowalająca, bez ścin, raz miałem problemy w którymś meczu i przez kilkanaście minut byli różowi zawodnicy :prochno: ale tak poza tym to jeżeli chcesz obejrzeć bez spiny czy znajdziesz dobry link, który nie padnie w kluczowym momencie to warto:)

ODPOWIEDZ