Mecze przez internet
- syczu
- Juventino
Mam pytanie co do VLC? Używacie tego przy oglądaniu? Bo widzę Sop + VLC, ale nie miałem tego VLC a Sopcast mi normalnie śmiga, chociaż coraz częściej się wiesza dziadostwo ;/
AVE JUVE !!! Do końca życia biało-czarne serce =)
- Brutalo
- Juventino
Do niektórych meczów nie potrzeba VLC, ale coraz więcej go potrzebuje.syczu pisze:Mam pytanie co do VLC? Używacie tego przy oglądaniu? Bo widzę Sop + VLC, ale nie miałem tego VLC a Sopcast mi normalnie śmiga, chociaż coraz częściej się wiesza dziadostwo ;/
Jeśli masz dobre łącze, to w razie cięcia w samym SopCast musisz zrobić dokładnie to, co jest opisane tutaj -> http://forum.livefootball.ws/index.php?showtopic=41

- montero4
- Juventino
Niestety N powtarza PSG dwa razy a nasz mecz leci raz na żywo i tyle. Nie zdążę na nie niego i pytania padają:
Mam weeb.tv - czym nagrać sobie to co leci na ekranie?
Widzieliście kiedyś żeby były linki do powtórek meczów LM, (nie musi to być N)?
Mam weeb.tv - czym nagrać sobie to co leci na ekranie?
Widzieliście kiedyś żeby były linki do powtórek meczów LM, (nie musi to być N)?
Update - 07.08.2010 ale nadal rośnie 28 x Italia 52 x Juventus
http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4

http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4

- marzenaew
- Juventino
I Co mam wreszcie stronkę która zbiera działające Linki do transmisji Live , Zawsze się z tym muszę <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> a tu proszę.
Chyba się podzielę chociaż wiem że będziecie mi zużywać transfer zamulać serwery.
http://live.menstream.pl/?rfguidfo
No ale niech wam będzie w końcu kibicujemy jednej drużynie
Chyba się podzielę chociaż wiem że będziecie mi zużywać transfer zamulać serwery.
http://live.menstream.pl/?rfguidfo
No ale niech wam będzie w końcu kibicujemy jednej drużynie
Pozdrowienia, 

- Brutalo
- Juventino
Czy są tutaj ludzie, którzy oglądają mecze za pomocą smartphonów z Androidem ? Mi raczej dzisiaj przypadnie ta smutna konieczność, dlatego proszę o wszelkie wskazówki 

- morfeuszrejowiec
- Juventino
Kiedyś w ramach przetestowania mojego telefonu ściągnąłem SopCast wersję na androida. Mecz z tego co pamiętam chodził kiepsko (wysoka jakość transmisji), znacznie lepiej np. skoki (gorsza jakość transmisji, być może też mniejsza oglądalność). Więc SopCasta nie polecam (chyba, że to też zależy od parametrów telefonu, ja mam Galaxy Advance, więc szału nie ma).Brutalo pisze:Czy są tutaj ludzie, którzy oglądają mecze za pomocą smartphonów z Androidem ? Mi raczej dzisiaj przypadnie ta smutna konieczność, dlatego proszę o wszelkie wskazówki
- Malpoludek
- Juventino
Stety bądź nie oglądałem kiedyś mecz na samsungu galaxy sII, gdy byłem na obiedzi u babci.
Wszedłem normalnie na stronę www.meczyki.pl znalazłem interesujący mnie mecz, sprawdziłęm kilak linków, bo nie które się cieły, i oglądałem, w zależnoiści od wybranego streema jakość byłą od wysokiej ale się zacinało, po gorszą jakość ale płynnie śmigało. (zależy od prędkośći neta) Musisz mieć tylko flasha zainstalowanego. Żeby się w ogóle włączyła transmisja.
Wszedłem normalnie na stronę www.meczyki.pl znalazłem interesujący mnie mecz, sprawdziłęm kilak linków, bo nie które się cieły, i oglądałem, w zależnoiści od wybranego streema jakość byłą od wysokiej ale się zacinało, po gorszą jakość ale płynnie śmigało. (zależy od prędkośći neta) Musisz mieć tylko flasha zainstalowanego. Żeby się w ogóle włączyła transmisja.
Co cie boli czy az tak to cie boli???
- delarudii
- Juventino
www.futbolhd.pl ja z tego korzystam bardzo często, po wykupie premium (różne opcje) generalnie są wszystkie transmisje z polskich stacji sportowych, jakość jest bardzo dobra, oglądam na 40 calach i oceniłbym ją tak pomiędzy bardzo dobrym sd a trochę słabszym hd
- Wojtek
- Juventino
Dzięki wielkie za tą stronkę!delarudii pisze:www.futbolhd.pl ja z tego korzystam bardzo często, po wykupie premium (różne opcje) generalnie są wszystkie transmisje z polskich stacji sportowych, jakość jest bardzo dobra, oglądam na 40 calach i oceniłbym ją tak pomiędzy bardzo dobrym sd a trochę słabszym hd

- Morgesztern
- Juventino
Link do meczu z Palermo poproszę. Szukałem i nic. 
EDIT: @Push3k: wielkie dzięki.

EDIT: @Push3k: wielkie dzięki.
Ostatnio zmieniony 14 marca 2015, 18:09 przez Morgesztern, łącznie zmieniany 1 raz.

- Morgesztern
- Juventino
Panowie, jeszcze takie pytanko. Warto dać 6 zł (lub 6.15 zł SMSem) za oglądanie meczu na Onetowym VoD?

- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Jakość zadowalająca, bez ścin, raz miałem problemy w którymś meczu i przez kilkanaście minut byli różowi zawodnicyMorgesztern pisze:Panowie, jeszcze takie pytanko. Warto dać 6 zł (lub 6.15 zł SMSem) za oglądanie meczu na Onetowym VoD?