Sezon 2014/2015

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
Zablokowany
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2015, 10:11

Oglądałem wczoraj ten mecz na Olimpico w Turynie i choć nie było to nawet w połowie tak dobre widowisko jak na San Mames to i tak muszę powiedzieć, że podobała mi się gra Torino - bez kompleksów i co najważniejsze znowu bez większej kalkulacji. Proszę, czyli jednak da się uczestniczyć w Serie A bez tego dziadostwa siedzącego w głowie.

Byki mają już lidera obrony, mają ciekawe broniące flanki, mają bardzo porządnego napastnika. Przydałby się im Giovinco, który mógłby stworzyć z Quagiem bardzo ciekawy duet i jakiś lider środka pola, bo Gazzi czy Basha to pachoły.

Zawodnicy Napoli nie frajerzą dlatego, że pochodzą z Neapolu i tak mają zapisane w genach, tylko dlatego, że prowadzi ich Benitez, który przecież dawno zasłynął tym, iż potrafi zmotywować swoich podopiecznych na jeden mecz z trudnym przeciwnikiem, ale nie potrafi tego zrobić przed starciem z niżej notowanymi drużynami.

Obrazek
Principino

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2015, 21:46

Lazio póki co pewnie zmierza do finału Coppa Italia, a taki finał Juve - Lazio byłby idealny :)

PS już nie tak pewnie :(

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 05 marca 2015, 18:28

Principino pisze:Lazio póki co pewnie zmierza do finału Coppa Italia, a taki finał Juve - Lazio byłby idealny :)

PS już nie tak pewnie :(
Uwielbiam tą modę na forum :D Podniecanie się czymś w trakcie. Jak nie jaranie się, ze roma przegrywa po 15 min. w 15 postach, to zaraz kontuzja Reusa i podnieta w 20 posta po czym i tak rzeczywistość wszystko weryfikuje w 2 stronę :ok:

W finale zagra Napoli. Ktoś nie wierzy?

Obrazek
Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2015, 18:45

Dzisiaj dalszy ciąg cyrku w Parmie. Komornicy zajęli cały majątek ruchomy: busy, sprzęt medyczny i treningowy, nawet ławki z szatni. Aukcja już im tak dobrze nie poszła i sprzedali tylko dwa busy, którym jeździli zawodnicy drużyn młodzieżowych i vana. Sky wyciągnęło pomocną dłoń i przelali wcześniej część pieniędzy z praw telewizyjnych, a Errea sponsor techniczny też coś dorzucił, żeby Parma rozegrała przynajmniej dwa najbliższe mecze. Zawodnicy kręcą nosem, bo nie dostają kasy od lipca. Zresztą nie wiem jak mają trenować bez sprzętu :prochno:.

Obrazek
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2015, 18:53

A co z tym busem, który dostali od Interu w ramach pomocy? Też już zajęty?

Pomimo wszelkich animozji kibicowskich między naszymi, a Parmą, to kibic jest jednak kibicem i nawet nie chcę sobie wyobrażać tego, co muszą teraz przechodzić fani Parmy. Patrzeć jak na ich oczach dosłownie umiera ukochany zespół. To musi być jakaś kompletna pustka, gdy z piłkarskiej mapy świata znika twoja drużyna.

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2015, 18:55

Ja wiem, ze z biedy nie ma co się śmiać, ale ponoć wczoraj przylapali prezia Parmy na kradzieży paru żeliwnych włazów do studzienek :prochno: a piłkarze to chyba będą w parku trenować, ja nie wiem, jak można im wspolczuc. Dobrze tak parmezanom. Pol roku temu każdy tu płakał, ze Parmę wyrzucono z rozgrywek uefa i wsadzili toro, a Calcio wyszło punktowo na tym bardzo korzystnie. Wiadomo co z Cassano?

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
Dybala 4ever

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2015, 19:00

pan Zambrotta pisze: Wiadomo co z Cassano?
Sam zainteresowany w wywiadzie przyznał, że musi przez jakiś czas odpocząć od piłki. Nie chodzi mu tutaj o pieniądze, bo dostawał lukratywne propozycje, ale póki co je odrzucił. Mówił też o Sampie, ale stwierdził że to zbyt wcześnie by tam wracać :prochno: . Dość głośno też mówiło się o jego wielkim powrocie do korzeni, czyli do Bari. Póki co sprawa ucichła i Fantonio siedzi sobie gdzieś spokojnie.

Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2015, 14:16

Kluby Serie A wyłożą pieniądze dla Parmy aby ta mogła dograć sezon. Będzie to około 5 milinów euro.

Obrazek
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2015, 14:27

Cabrini_idol pisze:Kluby Serie A wyłożą pieniądze dla Parmy aby ta mogła dograć sezon. Będzie to około 5 milinów euro.
Wow! Ładny gest! ;) Parma odwdzięczając się za to przegra wszystkie pozostałe mecze :prochno:

Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2015, 22:59

Inzaghi leci?

Ten Nico Lopez, jak dla mnie, robił najlepsze wrażenie z całej druzyny z Werony. Wypozyczony z Romki, ciekawe czy chcą chłopaka sciągnąć do siebie.

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 08 marca 2015, 10:14

Wojtek pisze:
Cabrini_idol pisze:Kluby Serie A wyłożą pieniądze dla Parmy aby ta mogła dograć sezon. Będzie to około 5 milinów euro.
Wow! Ładny gest! ;) Parma odwdzięczając się za to przegra wszystkie pozostałe mecze :prochno:
tutaj właśnie pytanie jak z ich motywacją? A ten proces 19 marca może sprawić, że i tak nie dokończą sezonu? Już się gubię...

Cesena była na nie, Napoli i jakieś 2 inne kluby wstrzymały się od głosu.

Obrazek
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 marca 2015, 11:14

Dragon pisze: Cesena była na nie, Napoli i jakieś 2 inne kluby wstrzymały się od głosu.
W tym Juventus :D

Vanquish

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 08 marca 2015, 11:36

Vincitore pisze:
Dragon pisze: Cesena była na nie, Napoli i jakieś 2 inne kluby wstrzymały się od głosu.
Nie dziwię się. Jeden mecz w sezonie mniej, pewne trzy punkty, z rywalem, z którym Roma ugrała tylko remis. :ok:

wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 marca 2015, 11:56

Vincitore pisze:
Podobno to były Cagliari i Cesena, które walczą o utrzymanie oraz Roma i Juventus, które walczą o mistrza. Nie znam terminarzu, ale nie wiem czy przypadkiem to Romie i Juve nie wisiało dlatego, że te spotkania mają za sobą i mają to gdzieś, a Cagliari i Cesena to drużyny, które jak wspomniałem walczą o przetrwanie. Koniec końców wszyscy powinni dać po równo pewną kwotę ustaloną przez najbiedniejsze kluby i tyle.

Vanquish

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 08 marca 2015, 13:16

wloski pisze:ale nie wiem czy przypadkiem to Romie i Juve nie wisiało dlatego, że te spotkania mają za sobą i mają to gdzieś, .
Juventus gra z Parmą 12 kwietnia, także dobrą opcją byłby walkower bez wysiłku.

Zablokowany